PÅMELDING 2025

Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup. I 2024 deltar 686 lag fra hele landet (+ Sverige) i alle aldre. Vil ditt lag sikre seg en plass i 2025 er det viktig å være tidlig ute. Under kan du sette opp et uforpliktende varsel. Da sender vi mer informasjon om påmeldingen nærmere.

Dato: 6-9. juni 2025
Påmelding: 1. oktober 2024
Spilltilbud: JG 2004-2015

Vi gir deg gjerne et gratis og uforpliktende varsel når påmeldingen til Fredrikstad Cup 2025 legges ut.
Fyll ut telefonnummer under og trykk på knappen.

Vi gir gjerne et uforpliktende varsel ved påmeldingsstart. Fyll ut telefonnummer under og trykk på knappen.

* Vi sender deg kun informasjon om 2025 og sletter informasjonen etter påmeldingsstart.
Se personvernerklæring.

FAQ

Når er Fredrikstad Cup i 2025?

For 9 - 12 år (Aktivitetsserie):
Kamper spilles lørdag (7. juni) og søndag (8. juni).

For 13 - 20 år (Sluttspill):
Kamper innledende spilles fra fredag* (6. juni) eller lørdag (7. juni) til søndag (9. juni). Kamper i sluttspillet er mandag (10. juni).

Spesielt om overnatting:
Bostedene er tilgjengelig fra fredag (6. juni)

* Spesielt om kamper på fredag (6. juni):
Det er kun lag i alderen 13-20 år fra Østfold, Follo og Oslo som skal overnatte + lag fra Fredrikstad/Sarpsborg som kan få kamp på fredag. Øvrige lag har første kamp på lørdag.

Når åpner påmeldingen?

Påmeldingen åpner 1. oktober, presis kl. 18:00. Da legges 700 plasser ut. På grunn av den enorme etterspørselen blir plassene, særlig de med overnatting, raskt fylt opp. For å sikre deg en plass, anbefaler vi at du melder på laget tidlig, allerede på påmeldingsdagen..

Hvilken informasjon legges inn?

Ved påmelding trenger vi kun klubbnavn, epost, ønsket pakke og antall lag i hver klasse. All annen informasjon legges inn senere.

Hvilken klasse skal vi melde på?

Fredrikstad Cup 2025 følger sesongen 2024/2025 med tilbud fra 2015 til 2004. Mens de yngste (9-12 år) deltar i tråd med barneidrettsbestemmelsene, konkurrerer de eldre (13-20 år) i både innledende runder og sluttspill.

Når kommer svar på påmelding?

Etter gjennomført påmelding vil det gis et tilbud (eller dessverre ikke) om plass i løpet av to virkedager. Skulle det ta lengre tid er det bare å ta kontakt for en status på påmelding.

Vi fikk ikke plass, hva skal vi gjøre?

Desverre er etterspørselen etter Norges største håndballcup er enorm! Allikevel er det ikke helt “kjørt”. Det er stadig endringer blant lagene som melder seg på, spesielt frem til 1. februar. Det anbefales å ta plassen på venteliste slik at man er med i loopen.

Fremdeles ikke helt overbevist?

- Les mer om håndballfesten