PÅMELDING

Bli med på sesongens største høydepunkt! Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup med 700 lag fra hele landet. Det er begrenset antall plasser. Meld interesse og få tilbakemelding innen to virkedager om plass eller ikke.

MELD PÅ LAG / KLUBB
Det er ledige plasser i flere klasser, men noe begrenset. Meld interesse og få tilbakemelding innen to virkedager.

FAQ

Når er Fredrikstad Cup i 2024?

For 9 - 12 år (Aktivitetsserie):
Kamper spilles lørdag (18. mai) og søndag (19. mai).

For 13 - 20 år (Sluttspill):
Kamper spilles lørdag (18. mai), søndag (19. mai) og mandag (20. mai). Lag fra Fredrikstad / Sarpsborg kan få kamp fredag (17. mai) fra 19:00.

Spesielt om overnatting:
Overnatting tilgjengelig fra fredag kveld (17. mai) om ønskelig eller behov. Innsjekking noe senere enn vanlig (varierer fra bosted til bosted).

Spesielt om første kamp (for lag utenfor Ytre Østfold):
Lørdag morgen starter turneringen mellom 09:00 - 10:00 (tid avgjøres av kapasitet). Likevel vil de fleste ikke få kamper før senere. Det er dessverre ikke kapasitet til å tilpasse oppsettet til enkelte lag.

Når åpner påmeldingen?

Påmeldingen åpner 4. oktober, presis kl. 18:00. Da legges 700 plasser ut. På grunn av den enorme etterspørselen blir plassene, særlig de med overnatting, raskt fylt opp. For å sikre deg en plass, anbefaler vi at du melder på laget tidlig, allerede på påmeldingsdagen..

Hvilken informasjon legges inn?

Ved påmelding trenger vi kun klubbnavn, epost, ønsket pakke og antall lag i hver klasse. All annen informasjon legges inn senere.

Hvilken klasse skal vi melde på?

Fredrikstad Cup følger sesongen 2023/2024 med tilbud fra 2014 til 2003. Mens de yngste (9-12 år) deltar i tråd med barneidrettsbestemmelsene, konkurrerer de eldre (13-20 år) i både innledende runder og sluttspill.

SPILLTILBUDET 2024

Når kommer svar på påmelding?

Etter gjennomført påmelding vil det gis et tilbud (eller dessverre ikke) om plass i løpet av to virkedager. Skulle det ta lengre tid er det bare å ta kontakt for en status på påmelding.

Vi fikk plass, hva nå?

Sammen med eventuelt tilbud om plass følger faktura for påmeldingsavgift som må betales innen én uke. Forøvrig gjelder følgende:

  • 7. dager etter påmelding - Betale påmeldingsavgift
  • 8. mars - Registrere antall deltagere
  • 8. mars - Betale tjenester
  • 3. mai - Endre tjenester
  • 3. mai - Bestille trøyestørrelser
  • 16. mai - Registrering av navn

Vi fikk ikke plass, hva skal vi gjøre?

Desverre er etterspørselen etter Norges største håndballcup er enorm! Allikevel er det ikke helt “kjørt”. Det er stadig endringer blant lagene som melder seg på, spesielt frem til 1. februar. Det anbefales å ta plassen på venteliste slik at man er med i loopen.

Fremdeles ikke helt overbevist?

- Les mer om håndballfesten