VI ÅPNER PÅMELDINGEN
I DAG 18:00

I 2020 arrangerer vi for 38. gang Norges største håndballcup, i Fredrikstad. Fredrikstad Cup har de siste årene blitt enormt populær, mye grunnet de unike Opplevelsene både på og utenfor håndballbanen. Dette har gjort at plassene vi har lagt ut ved påmelding har blitt fylt opp i løpet av samme kveld i de fleste klasser.

Vi anbefaler derfor å være svært tidlig ute den 10. oktober (i dag!) klokken 18:00 på våre nettsider for å sikre en plass til ditt lag eller klubb.

HER KOMMER PÅMELDINSLINK. KLIKK CTRL+F5 NÅR KL ER 18.
Knappen over blir rød når klokken er nøyaktig 18:00. Da klikker du på den for å gå videre til påmelding. Den blir ikke det automatisk. Du må oppdatere siden. Trykk på CTRL+F5 for å gjøre dette!

IKKE GÅ GLIPP AV PÅMELDING!

IKKE GÅ GLIPP AV PÅMELDING!

Fredrikstad Cup har de siste årene blitt fylt opp i løpet av første påmeldingsdag. Det er derfor svært viktig å være tidlig ute for å sikre seg en plass. Vi hjelper deg gjerne, med å gi deg mer informasjon om påmeldingen når det er klart. Vi gir deg også gjerne ett gratis og uforpliktende varsel når det påmeldingen åpner. Fyll ut informasjonen under og klikk på den røde.
* Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

SLIK FOREGÅR PÅMELDINGEN

Har du meldt på lag de siste to årene vil du kjenne igjen løsningen i år, selvom den ser litt anderledes ut visuelt. Vi har derimot gjort flere endringer under panseret som skal gjøre vårt arbeid enklere. Men dette vil ikke påvirke grensesnittet direkte.

I motsetning til mange andre arrangører har vi en todelt påmelding. Den første påmeldingen gjøres på våre nettsider. Når du eventuelt har fått plass foregår del to av påmeldingen i TX.

Kort fortalt trenger vi følgende informasjon:

 • Klubbnavn
 • Kontaktinformasjon
 • Antall lag i hver klasse
 • Ønsket deltakerpakke (overnatting/ikke overnatting)

Vi registrerer din påmeldingen hos oss og du får deretter en bekreftelse på at den er mottatt. Vi går så de neste 48 timene gjennom alle påmeldinger og tildeler plasser ut fra en fordelingsnøkkel fortløpende.

Vi gjør oppmerksom på at plass ikke er tildelt før man har fått en egen epost om dette. Første bekreftelse er kun en bekreftelse på mottatt interesse for påmelding. Uansett om man får plass eller havner på venteliste, så får man beskjed.

Steg - for - steg gjennomgang på påmeldingsdagen:

 • Åpne våre nettsider, klikk “Påmelding” og deretter “Registrert dine lag her”.
 • Fyll først ut “Klubb” ved å begynne å skrive navnet. Velg deretter riktig i listen.
 • Velg deretter ønsket kategori (overnatting eller ikke).
 • Fyll inn navn, telefonnummer og epost til kontaktperson for påmeldingen.
 • Velg antall lag du ønsker å registrere i hver klasse.
 • Klikk på den røde “Registrerer disse lagene” og du er ferdig for nå.

 • Sjekk din oppførte epost for mer informasjon.
 • Ta deg en kaffe og vent i opptil to virkedager.
 • Du får deretter en ny epost om ditt lag har fått plass eller ikke.
 • Har ditt lag fått plass må du betale påmeldingsavgift innen syv dager.
 • Når denne er betalt kan dere begynne å glede dere!

For mer informasjon om hvordan vi tildeler plasser se "Hjelp til påmelding".

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor finner jeg vilkårene for påmelding?

Vi anbefaler å lese reglementet og vilkår for påmelding. Denne finner du her. Da slipper du å bruke tid på dette ved påmelding.

Hvilke frister er det viktig å huske?

Når laget har fått plass er følgende frister viktige å huske:

 • 7. dager etter påmelding - Frist for påmeldingsavgift.
 • 22. mars - Frist for å bestille Cupkort.
 • 25. mars - Frist for å betale bestillingen.
 • 1. juni - Frist for å legge inn spillernavn.
Hvilken informasjon trenger vi ved påmelding?

Ved første påmelding har vi kun behov for helt enkel informasjon som Klubbnavn, Kontaktperson, Ønsket kategori og Antall lag. Mer informasjon legges inn senere.

Må vi vite antall deltagere ved påmelding?

Nei. Vi har ikke behov for antallet deltagere ved påmelding. Dette legger dere selv inn ved en senere anledning, senest den 18. mars.

Hvilken kategori skal vi velge?

Man kan velge mellom 2 pakker, enten A som inneholder overnatting og frokost/middag eller B for de som ordner selv / lokale. Se mer informasjon om de ulike pakkene her

Hvor mange plasser er det i 2020?

Det vil legges ut 700 plasser til Fredrikstad Cup fordelt på alle klasser og kategorier. Årsaken til at vi velger å ikke ha flere plasser, er for å bevare kvaliteten.

Når får vi svar etter påmelding?

Vi vil høre fra oss innen 48 timer etter påmelding. Skulle det ta veldig mye lengre tid, så ta gjerne kontakt med oss så skal vi se hva som har skjedd med påmeldingen.

Vi fikk ikke plass, hva skal vi gjøre?

Vi ber om forståelse for at etterspørselen etter Norges største håndballfest er enorm! Allikevel er det ikke helt “kjørt”. Det er stadig endringer blant lagene som melder seg på, spesielt frem til 1. februar. Vi anbefaler derfor å ta plassen på venteliste slik at vi kan ta kontakt med deg ved endringer. Det er også slik at det vil legges ut “resteplasser” når alle klassene er fullt opp. Dette er plasser på skoler som ikke har busstransport direkte til hovedarenaen. Disse sendes ut til alle la

Hvorfor tar dere ikke inn flere?

Vi har valgt å kun gi plass til 700 lag i år. Dette er fordi vi ønsker å tilby en best mulig kvalitet. Får dere derfor ikke plass, prøv veldig gjerne igjen neste år! Da har vi flere baner å bruke.

Vi fikk plass. Må vi betale med en gang?

Vi vil sende deg en faktura for påmeldingsavgiften og en for cupkortene. Sistnevnte har ikke forfall før 18. mars 2020mens påmeldingsavgiften må betales snarest.

Hvordan betaler vi?

Betaling gjøres til 1000 11 93371. Husk å bruke KID nummer som står angitt på faktura. Faktura finner du både på “din side” på påmeldingsløsningen under aktuell lag og i bekreftelses epost.

Hvor legger vi inn navn og draktnummer?

Registrering av navn m.m. kommer i Mai. Dette gjøres da på lagsiden. Siste frist for å legge inn er den 10. mai. Mer informasjon kommer på epost.