PÅMELDING ÅPNER SNART

PÅMELDING

Påmeldingen åpner 5. oktober nøyaktig 18:00 på våre nettsider. Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup med nærmere 700 lag og etterspørselen er stor. Plassene forsvinner alltid raskt, så vær tidlig ute.

Påmeldingen åpner 5. oktober nøyaktig 18:00. Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup så plassene forsvinner raskt.
Vær tidlig ute!

Vi gir deg gjerne et gratis og uforpliktende varsel når påmeldingen til Fredrikstad Cup 2023 legges ut.
Fyll ut telefonnummer under og trykk på knappen.

Vi gir gjerne et uforpliktende varsel ved påmeldingsstart. Fyll ut telefonnummer under og trykk på knappen.

* Vi sender deg kun informasjon om 2023 og sletter informasjonen etter påmeldingsstart.
Se personvernerklæring.

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor finner jeg vilkårene for påmelding?

Vi anbefaler å lese reglementet og vilkår for påmelding. Denne finner du her. Da slipper du å bruke tid på dette ved påmelding.

Hvilke frister må vi huske?

Når laget har fått plass er følgende frister viktige å huske:

  • 7. dager etter påmelding - Betale påmeldingsavgift
  • 25. mars - Registrere antall deltagere.
  • 25. mars - Betale tjenester.
  • 12. mai - Endre tjenester.
  • 21. mai - Bestille trøyestørrelser.
  • 25. mai - Registrering av navn.
Hvilken informasjon trenger vi ved påmelding?

Ved første påmelding har vi kun behov for helt enkel informasjon som Klubbnavn, Kontaktperson, Ønsket kategori og Antall lag. Mer informasjon legges inn senere.

Hvilken kategori skal vi velge?

Man kan velge mellom 2 pakker, enten A som inneholder overnatting og frokost/middag eller B for de som ordner selv / lokale. Se mer informasjon om de ulike pakkene her

Når får vi svar etter påmelding?

Vi vil høre fra oss innen 48 timer etter påmelding. Skulle det ta veldig mye lengre tid, så ta gjerne kontakt med oss så skal vi se hva som har skjedd med påmeldingen.

Vi fikk ikke plass, hva skal vi gjøre?

Vi ber om forståelse for at etterspørselen etter Norges største håndballfest er enorm! Allikevel er det ikke helt “kjørt”. Det er stadig endringer blant lagene som melder seg på, spesielt frem til 1. februar. Vi anbefaler derfor å ta plassen på venteliste slik at vi kan ta kontakt med deg ved endringer. Det er også slik at det vil legges ut “resteplasser” når alle klassene er fullt opp. Dette er plasser på skoler som ikke har busstransport direkte til hovedarenaen. Disse sendes ut til alle la

Hvorfor tar dere ikke inn flere?

Vi har valgt å kun gi plass til 700 lag i år. Dette er fordi vi ønsker å tilby en best mulig kvalitet. Får dere derfor ikke plass, prøv veldig gjerne igjen neste år! Da har vi flere baner å bruke.

Vi fikk plass. Må vi betale med en gang?

Vi vil sende deg en faktura for påmeldingsavgiften og en for cupkortene. Sistnevnte har ikke forfall før 25. mars 2022, mens påmeldingsavgiften må betales snarest.

Hvordan betaler vi?

Betaling gjøres til 1000 11 93371. Husk å bruke KID nummer som står angitt på faktura. Faktura finner du både på “din side” på påmeldingsløsningen under aktuell lag og i bekreftelses epost.

Hvor legger vi inn navn og draktnummer?

Registrering av navn m.m. kommer i Mai. Dette gjøres da på lagsiden. Siste frist for å legge inn er to dager før avkast. Mer informasjon kommer på epost.