PÅMELDING

PÅMELDING

I 2022 arrangerer vi for 40. gang Norges største håndballcup, i Fredrikstad. Fredrikstad Cup har de siste årene blitt enormt populær, mye grunnet de unike Opplevelsene både på og utenfor håndballbanen. Dette har gjort at plassene vi har lagt ut ved påmelding har blitt fylt opp i løpet av kort tid.

I 2022 arrangerer vi for 40. gang Norges største håndballcup. Fredrikstad Cup har de siste årene blitt enormt populær grunnet de unike Opplevelsene både på og utenfor håndballbanen.

PÅMELDINGEN FOR 2022 ER ÅPEN
MELD PÅ HER
Vi hører fra oss i løpet av noen virkedager med tilbakemelding.
Når du har meldt interesse vil vi høre fra oss i løpet av noen virkedager med tilbakemelding om vi kan tilby en plass, eller om vi dessverre ikke har en plass til dere for øyeblikket. Dere vil da bli satt på en uforpliktende venteliste

IKKE GÅ GLIPP AV PÅMELDING!

Vi gir deg gjerne ett gratis og uforpliktende varsel når påmeldingen til Fredrikstad Cup 2022 åpner.
Fyll ut informasjonen under og klikk på den røde.
* Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor finner jeg vilkårene for påmelding?

Vi anbefaler å lese reglementet og vilkår for påmelding. Denne finner du her. Da slipper du å bruke tid på dette ved påmelding.

Hvilke frister er det viktig å huske?

Når laget har fått plass er følgende frister viktige å huske:

  • 7. dager etter påmelding - Frist for påmeldingsavgift.
  • 25. mars - Frist for å bestille Cupkort.
  • 25. mars - Frist for å betale bestillingen.
  • 20. mai - Frist for å endre bestillingen.
  • 1. juni - Frist for å legge inn spillernavn.
Hvilken informasjon trenger vi ved påmelding?

Ved første påmelding har vi kun behov for helt enkel informasjon som Klubbnavn, Kontaktperson, Ønsket kategori og Antall lag. Mer informasjon legges inn senere.

Hvilken kategori skal vi velge?

Man kan velge mellom 2 pakker, enten A som inneholder overnatting og frokost/middag eller B for de som ordner selv / lokale. Se mer informasjon om de ulike pakkene her

Hvor mange plasser er det i 2022?

Det er totalt 700 plasser til Fredrikstad Cup 2022. Årsaken til at vi velger å ikke ha flere plasser, er for å bevare kvaliteten. Spesielt for året er at mange lag har valgt å oveføre påmeldingen sin fra den avlyste turneringen i 2021 til 2022. Dette innebærer at det er færre plasser enn vanlig på påmeldingsdagen.

Når får vi svar etter påmelding?

Vi vil høre fra oss innen 48 timer etter påmelding. Skulle det ta veldig mye lengre tid, så ta gjerne kontakt med oss så skal vi se hva som har skjedd med påmeldingen.

Vi fikk ikke plass, hva skal vi gjøre?

Vi ber om forståelse for at etterspørselen etter Norges største håndballfest er enorm! Allikevel er det ikke helt “kjørt”. Det er stadig endringer blant lagene som melder seg på, spesielt frem til 1. februar. Vi anbefaler derfor å ta plassen på venteliste slik at vi kan ta kontakt med deg ved endringer. Det er også slik at det vil legges ut “resteplasser” når alle klassene er fullt opp. Dette er plasser på skoler som ikke har busstransport direkte til hovedarenaen. Disse sendes ut til alle la

Hvorfor tar dere ikke inn flere?

Vi har valgt å kun gi plass til 700 lag i år. Dette er fordi vi ønsker å tilby en best mulig kvalitet. Får dere derfor ikke plass, prøv veldig gjerne igjen neste år! Da har vi flere baner å bruke.

Vi fikk plass. Må vi betale med en gang?

Vi vil sende deg en faktura for påmeldingsavgiften og en for cupkortene. Sistnevnte har ikke forfall før 25. mars 2022, mens påmeldingsavgiften må betales snarest.

Hvordan betaler vi?

Betaling gjøres til 1000 11 93371. Husk å bruke KID nummer som står angitt på faktura. Faktura finner du både på “din side” på påmeldingsløsningen under aktuell lag og i bekreftelses epost.

Hvor legger vi inn navn og draktnummer?

Registrering av navn m.m. kommer i Mai. Dette gjøres da på lagsiden. Siste frist for å legge inn er to dager før avkast. Mer informasjon kommer på epost.