Påmelding åpner snart
Onsdag 5. oktober 18:00 legges det ut 700 plasser til Norges største håndballcup. Plassene forsvinner alltid raskt, så vær tidlig ute.
 
Vi fulgte Fyllingen J14
Vi fulgte Fyllingen J14 fra avreise i Bergen og gjennom hele håndballfesten i Fredrikstad. Se deres Opplevelse i artikkelen.
 
Velkommen i 2023
I 2022 var det igjen håndballfest i Fredrikstad. Idrettsglede, opplevelser og sommervarme ga mersmak. Vi gleder oss til 2023!
 
Vurderer dere håndballcup?
Vurderer ditt lag eller hele klubben å ta turen til Fredrikstad? Klikk på linken under og les hvorfor vi er et godt alternativ for nettopp dere.
 
Magisk stemning i 2022
Etter to år med pandemi og avlysninger, var konserten i 2022 en etterlengtet feiring for både store og små. TIX, Ballinciaga og Capow x 2G var bare noen av årets artister.
 
Norges mest attraktive by
Norges største håndballcup finner sted i vakre Fredrikstad. Byen ved Nedre Glomma er tidligere kåret til Norges vakreste by!
 
Tapt og funnet 2022
Vi har laget en oversikt over alt tapt og funnet gjennom håndballfesten. Har du mistet noe kan du kanskje finne det igjen!
 
Endelig cupfest igjen!
Nå nærmer det seg virkelig håndballfest. Om noen få dager vil tusenvis av små og store – med heiagjenger – farge Fredrikstad i alle farger.