Finalekampene i opptak
Finalekampene for 15 - 20 åringene ble strømmet på HåndballTV. Se de i opptak på våre sider.
 
Vinnere 2023
Det er delt ut gull i 10 klasser under årets Fredrikstad Cup. Vi gratulerer!
 
Velkommen til håndballfest!
Nå nærmer det seg virkelig håndballfest. Om noen få dager vil tusenvis av små og store – med heiagjenger – farge Fredrikstad i alle farger.
 
Praktisk om DNB Konserten
DNB Konserten er årets store happening og det er ventet mange mennesker til Kongstenområdet lørdag kveld. Vi har laget en praktisk oversikt over showet og hjemreisen.
 
Reisetider og stoppesteder
I samarbeid med VY er det 30 busser kontinuerlig i sving gjennom håndballfesten - og nå er reisetidene for 2023 klare.
 
Vinn gratis cupfest!
Vinn gratis deltakelse og flere fordeler til Norges største håndballcup. Det er enkelt å delta - og alle lag kan være med uansett alder.
 
Ledige plasser (oppdateres)
Se en oversikt over ledige plasser som har kommet grunnet avmelding fra lag etter at kampoppsettet er publisert.
 
Tildeling av bosted
Gjennom hele Fredrikstad Cup overnatter nærmere 6000 deltakere på våre 29 ulike skoler i Fredrikstad. Hvor ditt lag skal overnatte i løpet av håndballfesten er nå klart.
 
Fangene på Fortet
«Fangene på Fortet» er en tradisjonsrik aktivitetsløype på Kongsten Fort for alle deltakere mellom 9 og 11 år. Tidspunktene for alle lag - og mer informasjon er nå klart.
 
Kampoppsettet er klart!
Fredrikstad Cup er i samarbeid med DNB - Norges største håndballcup for 13'ende året på rad. Hele 695lag fra hele Norge skal spille nærmere 2000 kamper i løpet av Pinsen.
 
Bestilling av Cupbånd
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille deltakerbånd til laget. Fristen for dette er 25. mars. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Påmelding er åpen
Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2023 er nå åpen. Meld interesse på våre sider. Vi har lagt ut plasser fordelt på alle klasser og kategorier.
 
Hotell og Camping
Tilstrømningen av besøkende under Fredrikstad Cup er enorm. Det kan derfor være greit å være tidlig ute for overnatting. Vi har nå laget en liste med flere alternativer.
 
Vi fulgte Fyllingen J14
Vi fulgte Fyllingen J14 fra avreise i Bergen og gjennom hele håndballfesten i Fredrikstad. Se deres Opplevelse i artikkelen.
 
Velkommen i 2023
I 2022 var det igjen håndballfest i Fredrikstad. Idrettsglede, opplevelser og sommervarme ga mersmak. Vi gleder oss til 2023!
 
Vurderer dere håndballcup?
Vurderer ditt lag eller hele klubben å ta turen til Fredrikstad? Klikk på linken under og les hvorfor vi er et godt alternativ for nettopp dere.
 
Magisk konsert i 2022
Etter to år med pandemi og avlysninger, var konserten i 2022 en etterlengtet feiring for både store og små. TIX, Ballinciaga og Capow x 2G var bare noen av årets artister.
 
Norges mest attraktive by
Norges største håndballcup finner sted i vakre Fredrikstad. Byen ved Nedre Glomma er tidligere kåret til Norges vakreste by!
 
Tapt og funnet 2022
Vi har laget en oversikt over alt tapt og funnet gjennom håndballfesten. Har du mistet noe kan du kanskje finne det igjen!