Bestilling av Cupkort
January 24, 2018
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 10. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Ledige plasser igjen!
January 16, 2018
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
KLIKK FOR å LESE MER
 
Vi søker gode dommere!
December 1, 2017
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.
MELD INTERESSE HER!
 
Påmeldingen er åpen!
November 22, 2017
Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2018 er nå åpen. Meld interesse på våre sider. Vi har lagt ut 720 eksklusive plasser og vi vil snarest fordele disse ettersom påmeldingene kommer inn.
MELD INTERESSE HER!
 
Hotell og Camping
OPPDATERT. Tilstrømningen av mennesker under Fredrikstad Cup er enorm. Det kan derfor være greit å være tidlig ute for å finne overnatting. Vi har nå laget en liste med flere alternativer i Østfold.
KLIKK FOR å LESE MER
 
I dag åpner påmelding – Oppdatert
November 20, 2017
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
KLIKK FOR å LESE MER
 
Norges mest attraktive by!
Norges største håndballcup finner sted i vakre Fredrikstad. Byen ved Nedre Glomma er Norges 6. største by målt i innbyggere og har lange gode tradisjoner både på og utenfor idrettsarenaen.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Vurderer dere Fredrikstad Cup?
November 10, 2017
Vurderer deres lag eller hele klubben å ta turen til Fredrikstad og Norges største håndballfest, men kanskje er noe usikre? Da har vi laget en oversikt hvor vi forteller hvorfor vi er ett godt alternativ for dere.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Årets invitasjon er klar!
October 19, 2017
Årets invitsasjon til Norges største håndballcup i 2018 er nå klar. Du finner den ved å følge linken under. Mens dette tidligere har vært en PDF - er nå all informasjonen tilgjengelig på våre nettsider.
KLIKK FOR å SE INVITASJON!
 
Smoothies for en god sak!
October 17, 2017
Selv om vi i Fredrikstad Cup er noen skikkelig håndballhuer, bretter vi gjerne opp ermene når en annen idrett trenger bistand. Sammen med Wang Toppidrett laget vi smoothier for prosjektet Karanba.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Endringer for 2018
Mens Fredrikstad Cup tidligere år er spilt i den "neste sesongen" da ny sesong har startet 1. mai, er Fredrikstad Cup nå i inneværende sesong da Norges Håndballforbund har endret sitt sesongreglement
KLIKK FOR å LESE MER
 
Vi er klare for 2018!
August 28, 2017
Etter en kort solfylt håndballferie er vi endelig tilbake på våre kontorer for å sette sammen en ny håndballfest fylt med gode Opplevelser og mange høydepunkter på og utenfor håndballbanen. Vi gleder oss til 2018!
KLIKK FOR å LESE MER
 
Tapt og funnet
June 29, 2017
I løpet av håndballfesten samles over 10000 barn og unge i alle aldere. Med så mange samlet på ett sted, gjennom en hel helg, er det en tradisjon at det ligger igjen mye rart, smått som stort etter arrangementet.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Vinnere 2017!
June 6, 2017
Fredrikstad Cup er nå over og 15 vinnere er kåret. Vi gratulerer alle som har kjempet om den største pokalen og de gjeveste tittelene. I tillegg gratulerer vi alle 2900 aktivitetsspillere med vell gjennomført cup!
KLIKK FOR å LESE MER
 
Fredrikstad feirer år!
June 5, 2017
I hele 2017 vil Fredrikstad feire at vi er 450 år i år med store og små aktiviteter innen blant annet kultur, kunst, idrett, utstillinger og foredrag. Den offisielle hovedfeiringen varer i hele elleve dager i september.
KLIKK FOR å LESE MER
 
– Alltid god stemning!
June 4, 2017
The Main Level spiller for tredje gang på Fredrikstad Cup i år. Gutta har faktisk vært med like lenge som de har eksistert. Før de skal gå på scenen under Norges råeste Cupshow igjen, tok vi liten prat med gruppa.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Store og små om Fair Play
June 3, 2017
Ingen har noe negativt å si om «FAIR PLAY». Men hvorfor er det da så vanskelig å alltid tenke i god sportsånd? Vi har forhørt oss litt med de som er gode på dette, de yngste håndballspillerne.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Møt verdens beste!
Noen av verdens aller største håndballstjerner kommer til Fredrikstad og Norges største håndballfest for å treffe deg og ditt lag. Du kan få tips, få autografer og selvfølgelig ta en selfie. Se hvem som kommer og når!
KLIKK FOR å LESE MER
 
Vinn med Nøttefabrikken!
June 2, 2017
Den Lille Nøttefabrikken er vår hovedsponsor og sammen har vi laget en nyhet om hvordan ditt lag kan nå få nok krefter til å vinne neste kamp. Om ikke vinne, så ihvertfall ha nok energi til å yte ekstra
KLIKK FOR å LESE MER
 
– Samhold og vennskap!
June 1, 2017
Fredrikstad Cup består av 706 lag fra absolutt hele Norge fordelt på 130 klubber. 15 klassevinnere kåres etter arrangementet, og vi tok en prat med fjorårets stolte gullvinnerne i jenter 2003, Sarpsborg.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Intervju med Christian Berge
Christian Berge har opplevd det meste på håndballfronten; Bak seg har han mange år i Bundesliga, nå er han trener for landslaget, og Elverum gutter 2005. Vi har tatt en prat før ankomst til Fredrikstad.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Dommeroppsett 2017
May 30, 2017
 I løpet av helgen skal det spilles 2000 kamper og rundt 20 000 mål skal blåses for. For å få til dette er vi helt avhengige av våre 200 fantastiske dommere som alle bidrar for å skape gode Opplevelser for våre deltakere.
SE DOMMEROPPSETTET HER!
 
Busstider 2017
May 21, 2017
I samarbeid med Nettbuss og Østfold Kollektivtrafikk kan vi presentere ett av Norges beste bussopplegg på ett idrettsarrangement. Totalt er det 30 busser i tjeneste for alle våre deltakere gjennom helgen. 
SE ALLE BUSSTIDER -OG PLASSER HER!
 
Velkomstinformasjon
May 14, 2017
Norges største håndballfest er kort tid unna og det virkelig på tide å planlegge små og store detaljer. Vi har derfor laget én side som oppsummerer det meste av nødvendig informasjon for en god Opplevelse. 
SE MER INFORMASJON HER!
 
Alt om Kongsten Night
Kongsten Night er uten tvil Norges desidert største Opplevelse utenfor håndballbanen. I år samlet vi alle deltakere, både liten og stor, sammen med flere av Norges råeste artister. 
SE ALT OM KONGSTEN NIGHT HER!
 
Direkte på HandballTV
Hele 26 kamper i klassene 12 til 18 år under Norges største håndballfest vil i 2017 sendes direkte på HandballTV, levert av Norsk Topphåndball. Se hvilke kamper som skal vises på Vipps banen og finalebanen her.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Deltakerlister 2017
May 13, 2017
Alle deltakende lag må levere inn en deltakerliste med alle spillere, ledere og foreldre. Denne må leveres senest 30 min før første kamp eller før det første overnatting. 
LAST NED LISTEN FOR UTFYLLING!
 
Fangene på Fortet 2017
May 11, 2017
Velkommen til Fangene på Fortet – en innholdsrik opplevelse for små og store i historiske omgivelser på Kongsten Fort. Vi har nå lagt ut tidene for ditt lag og samtidig litt informasjon om løypa.
SE åRETS OPPSETT HER!
 
Kampoppsettet 2017
May 9, 2017
Selv om de fleste er mest opptatt av hvem de skal møte - er det også ganske greit å vite når man skal spille i løpet av helgen. Over 2000 kamper skal spilles på 3 dager og oppsettet er nå klart.
SE åRETS OPPSETT HER!
 
Puljeoppsettet 2017
April 29, 2017
Er du spent på hvilket lag dere må slå, for å sitte igjen med den store gullmedaljen og tittelen "Vinner av Norges største håndballfest"?. Nå har vi lagt ut årets puljeoppsett på våre sider.
SE åRETS OPPSETT HER!
 
Overnattingsoppsett 2017
I 2017 er det hele 6000 deltagere fra absolutt hele Norge som skal overnatte på en av våre 30 forskjellige skoler. Dette er en enorm kabal, men nå kan du se hvilken skole ditt lag skal benytte i 2017.
SE åRETS OPPSETT HER!
 
Meld deg på som dommer
November 30, 2016
Vi søker Norges beste dommere og dommertalenter, som vet når de skal blåse i fløyta, til Fredrikstad Cup 2017. Er dette dere, så vil vi at dere skal melde dere på i vårt registreringsskjema. 
MELD INTERESSE SOM DOMMER
 
Enorm etterspørsel!
November 24, 2016
 Interessen for Fredrikstad Cup har aldri vært større. Over 700 lag meldte sin interesse de første minuttene og Norges største håndballfest blir med det den største gjennom tidende. Det er derimot ledige plasser igjen.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Påmeldingen har åpnet
November 23, 2016
Vi har nå lagt ut 700 plasser til Norges største håndballfest. Husk å være tidlig ute for å sikre en av disse plassene. Delta sammen lag fra absolutt hele Skandinavia og få en minnerik avslutning på sesongen.
MELD På DITT LAG HER!
 
Påmeldingshjelp – Oppdatert
November 22, 2016
Den 23. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 700 eksklusive plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2016 fylte det seg opp i løpet av noen få minutter. 
KLIKK FOR å LESE MER
 
Flere nyheter i 2017
November 15, 2016
Til Fredrikstad Cup 2017 kan vi presentere flere nyheter når det gjelder sport, logistikk og ulike aktiviteter. Vi har laget en oversikt over noen av disse nyhetene og forbedringene som kommer.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Håndballfest i Fredrikstad
November 14, 2016
Fredrikstad er kanskje mest kjent for Nordens best bevarte festningsby - Gamlebyen. Men sommerbyen langs Glommas utløp inneholder så mye mer. Vi anbefaler derfor alle å bruke byen mellom kampene for ett lite avbrekk.
KLIKK FOR å LESE MER
 
22 nye spilleflater
October 14, 2016
Fredrikstad Cup og Fredrikstad er i en rivende utvikling. De neste årene vil det etableres mange nye idrettsarenaer i byen. Resultatet av dette er mindre reising og mer spilletid under Norges største håndballfest. 
KLIKK FOR å LESE MER
 
Oppgraderte pakker i 2017
October 3, 2016
Til 2017 har vi valgt å forenkle våre ulike pakker. Det vil nå kun være to pakker å velge mellom. I tillegg er nå Kongsten Night - Norges råeste cupshow, inkludert i alle våre pakker. 
KLIKK FOR å LESE MER
 
Invitasjon 2017
October 2, 2016
Invitasjonen til Norges største håndballfest 2017 er nå lagt ut på våre nettsider. Her finner du all informasjon om håndballsesongens største begivenhet, uansett alder.
KLIKK FOR å SE åRETS INVITASJON!
 
Årets video er ute
September 4, 2016
Sammen med våre deltagere lagde vi under håndballfesten i 2016 en film som viser noen av de mange Opplevelsene som man finner i løpet av helga. Filmen er nå klar og kan sees.
KLIKK FOR å LESE MER
 
Vi er klare for 2017!
August 19, 2016
Etter en kort solfylt håndballferie er vi endelig tilbake på våre kontorer for å sette sammen en ny håndballfest fylt med gode Opplevelser og høydepunkter. Vi gleder oss til 2017!
KLIKK FOR å LESE MER
 
Årets vinnere | 2016
May 16, 2016
KLIKK FOR å LESE MER
 
Betal med Vipps | 2016
May 12, 2016
KLIKK FOR å LESE MER
 
Ett felles mål | 2016
May 11, 2016
KLIKK FOR å LESE MER
 
Victor Tomás kommer! | 2016
KLIKK FOR å LESE MER
 
TV2s sendinger | 2016
April 23, 2016
KLIKK FOR å LESE MER
 
Artistene klare | 2016
March 30, 2016
KLIKK FOR å LESE MER
 
Lille Nøttefabrikken | 2016
February 2, 2016
KLIKK FOR å LESE MER
 
Vil du være dommer? | 2016
January 14, 2016
KLIKK HER FOR MER INFORMASJON!