Velkommen i 2025
I 2024, med fantastisk sommervarme og god stemning, var 686 lag fra hele landet samlet til det som ble én uforglemmelig håndballfest. Nå gleder vi oss til 2025!
 
Magisk konsert
Etter to år med pandemi og avlysninger, var konserten i 2023 en etterlengtet feiring for både store og små. TIX, Beathoven og Capow x 2G var bare noen av årets artister.
 
Tilbakeblikk med årets recap
Med fantastisk sommervær og god stemning – var Fredrikstad igjen fylt med fargerike drakter og heiarop. Gjennopplev øyeblikkene med årets energiske recap.
 
Årets Cup-Podcast
Fredrikstad Cup-Podden belyser livet og menneskene både på- og utenfor håndballbanen. Hør årets utgave fra 2024 nå!
 
Tapt og funnet
Vi har laget en oversikt over alt tapt og funnet gjennom håndballfesten. Har du mistet noe kan du kanskje finne det igjen!
 
Vinnere av håndballfesten
Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup med 686 lag fra alle regioner + noen lag fra Sverige. Konkurransen er derfor tøff på banen. Disse gikk seirende ut!
 
Velkommen til håndballfest!
Nå nærmer det seg virkelig håndballfest. Om noen få dager vil tusenvis av små og store – med heiagjenger – farge Fredrikstad i alle farger.
 
Reisetider og stoppesteder
I samarbeid med Nobina er det 34 busser kontinuerlig i sving gjennom håndballfesten - og nå er reisetidene for 2024 klare.
 
Fangene på Fortet
«Fangene på Fortet» er en tradisjonsrik aktivitetsløype på Kongsten Fort for alle deltakere mellom 9 og 11 år. Tidspunktene for alle lag - og mer informasjon er nå klart.
 
Ledige plasser (7 mai)
Se en oversikt over ledige plasser som har kommet grunnet avmelding fra lag etter at kampoppsettet er publisert.
 
Tildeling av bosted
Gjennom hele Fredrikstad Cup overnatter nærmere 6000 deltakere på våre 29 ulike skoler i Fredrikstad. Hvor ditt lag skal overnatte i løpet av håndballfesten er nå klart.
 
Kampoppsettet er klart!
Fredrikstad Cup er i samarbeid med DNB - Norges største håndballcup for 14'ende året på rad med hele 686 lag fra hele landet.
 
Nye artister klare til Konserten
Fredrikstad Cup er kjent for den store Cup-Konserten – en spesiell kveld dedikert til barn og ungdom. Nå er de første artistene klare, sammen med litt ekstra informasjon.
 
Bestilling av Cupbånd
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er på tide å bestille deltakerbånd til laget ditt. Husk fristen den 8. mars! Her er en enkel guide til bestillingsprosessen.
 
Vi fulgte HK Eidsberg J13
Vi fulgte HK Eidsberg J13 fra avreise i Mysen til den spennende håndballfesten i Fredrikstad. Bli med og opplev deres eventyrlige reise!
 
8 gode grunner
Det er mange gode håndballcuper i Norge. Vi har samlet åtte gode grunner til å velge akkurat Fredrikstad Cup som avslutningscup i 2024 - enten dere er en liten eller stor klubb.
 
Tilbakeblikk på 2023
Fredrikstad Cup 2023 ble en begivenhet fylt med idrettsglede for store og små. Hele 696 lag fra hele Norge samlet seg til tre dager med håndball og moro. Se et tilbakeblikk her.
 
Hotell og Camping
Tilstrømningen av besøkende under Fredrikstad Cup er enorm. Det kan derfor være greit å være tidlig ute for overnatting. Vi har nå laget en liste med flere alternativer.
 
Podcasten fra 2023!
Fredrikstad Cup-Podden belyser livet og menneskene både på- og utenfor håndballbanen. Hør våre to første episoder her!
 
Vinnere 2023
Det er delt ut gull i 10 klasser under årets Fredrikstad Cup. Vi gratulerer!