Nye artister klare til Konserten
Fredrikstad Cup er kjent for den store Cup-Konserten – en spesiell kveld dedikert til barn og ungdom. Nå er de første artistene klare, sammen med litt ekstra informasjon.
 
Bestilling av Cupbånd
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er på tide å bestille deltakerbånd til laget ditt. Husk fristen den 8. mars! Her er en enkel guide til bestillingsprosessen.
 
Påmelding er åpen
Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2024 er nå åpen. Meld interesse på våre sider. Vi har lagt ut plasser fordelt på alle klasser og kategorier.
 
Vi fulgte HK Eidsberg J13
Vi fulgte HK Eidsberg J13 fra avreise i Mysen til den spennende håndballfesten i Fredrikstad. Bli med og opplev deres eventyrlige reise!
 
8 gode grunner
Det er mange gode håndballcuper i Norge. Vi har samlet åtte gode grunner til å velge akkurat Fredrikstad Cup som avslutningscup i 2024 - enten dere er en liten eller stor klubb.
 
Tilbakeblikk på 2023
Fredrikstad Cup 2023 ble en begivenhet fylt med idrettsglede for store og små. Hele 696 lag fra hele Norge samlet seg til tre dager med håndball og moro. Se et tilbakeblikk her.
 
Velkommen i 2024
I 2023 opplevde vi uforglemmelig håndballglede i Fredrikstad, helt uten restriksjoner. Med sol, spill og samhold i fokus, ser vi med stor forventning frem til 2024!
 
Podcasten fra 2023!
Fredrikstad Cup-Podden belyser livet og menneskene både på- og utenfor håndballbanen. Hør våre to første episoder her!
 
Vinnere 2023
Det er delt ut gull i 10 klasser under årets Fredrikstad Cup. Vi gratulerer!