DETTE VAR BOM PÅ MÅL
UNNSKYLD

Denne siden som du lette etter har vi dessverre ikke lenger i vår lagoppstilling, vi beklager. Om du lette etter noe helt konkret, så se gjerne igjennom menyen på toppen av siden. Om du fremdeles ikke finner frem, så trykk veldig gjerne på den røde knappen under.

KONTAKT OSS NÅ

Om du absolutt ikke har lyst til å snakke med oss. Kan det fremdeles være at du finner svaret under.

SPØRSMÅL OG SVAR

Pris og Deltakerkort
Må vi betale noe mer enn prisen over?

Nei. Det er ingen skjulte eller plutselige kostnader utover deltakerkort (A eller B) og påmeldingsavgift. *

* Vi ønsker bespisning, men ikke overnatting?

Kjøper dere Basic pakken fordi dere for eksempel ordner overnatting selv, så kan dere allikevel velge bespisning i regi av oss. Da velges "Plusspakken" til kr. 250,- pr deltager enkelt ved bestilling.

Er Kongsten Night billetter inkludert?

Kongsten Night er uten tvil håndballfestens store høydepunkt, uansett alder. Billettene er derfor inkludert i alle våre pakker. Man trenger derfor ikke velge dette ved siden av, slik som man måtte tidligere.

Kan vi melde oss på uten å bestille med en gang?

Ja. Men man må velge ønsket kategori ved påmelding. Altså om man ønsker overnatting i regi av oss eller ikke. Dette fordi det er begrenset med plass i hver kategori. Du trenger derimot ikke å vite antall deltagere, foreldre eller annet før senere.

Når må bestilling være gjort?

Bestillingen må legges inn på lagsiden innen 10 mars. Man kan gjøre endringer i bestillingen helt frem til 6. mai, så fremt laget fremdeles deltar.

Når må vi betale bestillingen?

Uavhengig av når du bestiller, så er betalingsfristen den 15. mars. Du kan derfor legge inn bestillingen tidlig, uten å måtte betale før senere. Faktura hentes ut selv på lagsiden.

Må alle ha deltakerkort for å delta?

Ja. Vi ønsker at alle våre deltagere skal ha den samme Opplevelsen under håndballfesten. Derfor må alle deltagere velge enten A (med overnatting) eller B (uten overnatting).

Hva med trenere og ledere?

Ja, disse må også ha en pakke for å delta.

Hva med foreldre, søsken og søte maskotter?

Foreldre og søsken som ikke ønsker overnatting i regi av oss, trenger selvfølgelig ingen pakke for å delta. Ønsker derimot foreldre og søsken (rabatt under en viss alder) å overnatte sammen med laget - må man velge en av pakkene over. Til informasjon er det begrenset med plass og vi anbefaler å ikke booke plass til hele foreldregruppa..

Vil dere kontrollere om alle har kort?

Det vil gjøres kontroll ved innsjekking opp mot deltagerlister. Det vil også, av sikkerhetsmessige årsaker, gjøres sporadiske kontroller på overnattingsstedene for å sikre at alle har kort. På den måten kan vi vise bort eventuelle personer som ikke skal ha adgang til området.

Dato
Når arrangerer Fredrikstad Cup 2018?

Fredrikstad Cup arrangeres som en tradisjon i Pinsen hvert år. I 2018 er dermed håndballfesten fra den 18. mai til 21. mai. Vi gleder oss til solfylte Pinsedager i mai!

Vårt lag er mellom 9-11 år, må vi spille tre/fire dager?

Nei. Ingen lag i aktivitetsserien spiller mer enn to dager. Kampene blir satt opp lørdag den 19. mai og søndag den 20. mai for mest mulig kompakt program.

Vi er ett lag utenfra Oslo, får vi kamp på fredag?

Nei. Lag som er fra utenfor Oslo vil ikke ha kamper på fredag den 18. mai. Om man ønsker dette kan man selvfølgelig bli satt opp.

Når går sluttspillkampene?

Sluttspillet starter på søndag den 20. mai for de fleste klasser og fortsetter på mandag den 21. mai. Aller siste finalekamp går ca kl. 16:00.

Påmelding
Hvor finner jeg vilkårene for påmelding?

Vi anbefaler å lese reglementet og vilkår for påmelding. Denne finner du her. Da slipper du å bruke tid på dette ved påmelding.

Hvilke frister er det viktig å huske?

Når laget har fått plass er følgende frister viktige å huske:

  • 7. dager etter påmelding - Frist for påmeldingsavgift.
  • 10. mars - Frist for å bestille Cupkort.
  • 15. mars - Frist for å betale bestillingen.
  • 10. mai - Frist for å legge inn spillernavn.
Hvilken informasjon trenger vi ved påmelding?

Ved første påmelding har vi kun behov for helt enkel informasjon som Klubbnavn, Kontaktperson, Ønsket kategori og Antall lag. Mer informasjon legges inn senere.

Må vi vite antall deltagere ved påmelding?

Nei. Vi har ikke behov for antallet deltagere ved påmelding. Dette legger dere selv inn ved en senere anledning, senest den 10. mars.

Hvilken kategori skal vi velge?

Man kan velge mellom 2 pakker, enten A som inneholder overnatting og frokost/middag eller B for de som ordner selv / lokale. Se mer informasjon om de ulike pakkene her

Hvor mange plasser er det i 2018?

Det vil i første om gang legges ut 720 eksklusive plasser til Fredrikstad Cup. Dette er 20 plasser flere enn i 2017. Disse er fordelt på alle alderstrinn. Husk at det i 2017 var mange lag som dessverre ikke fikk plass. Årsaken til at vi velger å ikke ha flere plasser, er for å bevare kvaliteten.

Hva er sansynligheten for at vi får plass?

Vi ønsker selvfølgelig at alle skal få plass! Det er derimot rift om plassene i mange av klassene. Vi kan derfor ikke garantere noen plass før vi har fått gjennomgått alle påmeldingene.

Når får vi svar etter påmelding?

Vi vil høre fra oss innen 48 timer etter påmelding. Skulle det ta veldig mye lengre tid, så ta gjerne kontakt med oss så skal vi se hva som har skjedd med påmeldingen.

Vi fikk ikke plass, hva skal vi gjøre?

Vi ber om forståelse for at etterspørselen etter Norges største håndballfest er enorm! Allikevel er det ikke helt “kjørt”. Det er stadig endringer blant lagene som melder seg på, spesielt frem til 1. februar. Vi anbefaler derfor å ta plassen på venteliste slik at vi kan ta kontakt med deg ved endringer. Det er også slik at det vil legges ut “resteplasser” når alle klassene er fullt opp. Dette er plasser på skoler som ikke har busstransport direkte til hovedarenaen. Disse sendes ut til alle la

Hvorfor tar dere ikke inn flere?

Vi har valgt å kun gi plass til 720 lag i år. Dette er fordi vi ønsker å tilby en best mulig kvalitet. Samtidig har vi utfordringer på banekapasitet. Vi jobber dermed med å ordne dette slik at vi i 2018 kan tilby mange flere lag plass, uten at det går utover nærheten. Får dere derfor ikke plass, prøv veldig gjerne igjen neste år!

Vi fikk plass. Må vi betale med en gang?

Vi vil sende deg en faktura for påmeldingsavgiften og en for cupkortene. Sistnevnte har ikke forfall før 20. mars 2017, mens påmeldingsavgiften må betales snarest.

Hvordan betaler vi?

Betaling gjøres til 1000 11 93371. Husk å bruke KID nummer som står angitt på faktura. Faktura finner du både på “din side” på påmeldingsløsningen under aktuell lag og i bekreftelses epost.

Hvor legger vi inn navn og draktnummer?

Registrering av navn m.m. kommer i April. Dette gjøres da på lagsiden. Siste frist for å legge inn er den 10. mai. Mer informasjon kommer på epost.

Sportslig
Kan man bruke kunstgresssko?

Fredrikstad Cup arrangeres som en tradisjon i Pinsen hvert år. I 2018 er dermed håndballfesten fra den 18. mai til 21. mai 2017. Vi gleder oss til solfylte Pinsedager i mai!

Hvilke klasse skal vi spille i?

Nei. Ingen lag i aktivitetsserien spiller mer enn to dager. Kampene blir satt opp lørdag den 19. mai og søndag den 20. mai for mest mulig kompakt program.

Innsjekking
Når skal vi legge inn navn på spillere?

Dette gjøres ved å fylle ut en deltakerliste og levere ved innsjekking.