UNIKE OG GODE
OPPLEVELSER!

Fredrikstad Cup er sesongens største høydepunkt for hele Håndball Norge. Vårt mål er å skape en fantastisk avslutning på en lang sesong, fylt med gode og unike Opplevelser for alle uansett alder.Dette gjør vi blant annet ved å invitere Norges største artister og flere av Verdens største håndballstjerner.

Vi glemmer allikevel aldri det viktigste - Håndballkampene.

Listen under er ikke endelig. Det vil legges til flere aktiviteter fortløpende mot Pinsen. Det er bare å glede seg!

 
NORGES RÅESTE CUPSHOW

Ett av årets virkelig store høydepunkt, er Kongsten Night. En spillefri aften hvor vi sammen med DNB samler alle 10 000 deltakere sammen med flere av Norges største artister.

Vi kan garantere en fartsfylt og minnerik kveld, fylt med fyrverkeri, show og musikk - selvfølgelig i helt trygge rammer. Siden det er litt tidlig ennå, er ikke årets artister helt klare ennå. Vi jobber med de beste for øyeblikket slik at vi også i 2018 kan skape noe unikt. Vi inviterer derimot kun de mest populære blant de yngste. I 2017 gjestet vi med det følgende artister :

Freddy Kalas    Katastrofe    The Main Level    Morgan Sulele    Sandra Lyng   
Innertier    Sval    Izabell    Skei & PT    Markus Bailey

 
Slå verdensrekorden!
I 2016 tok vi en helt egen verdensrekord under håndballfesten, direkte på TV 2 Sportskanalen. I 2017 bygger vi igjen opp en større rigg, hvor alle som ønsker kan forsøke å slå rekorden på flest mulige treff i løpet av bare 30 sekunder.
 
Møt ditt håndballidol
Vi er stolte over å ha gjestet flere av Verdens største håndballprofiler hos oss. I 2017 kommer blant annet Espen Lie Hansen og Heidi Løke til håndballfesten for å ta bilder, skrive autografer og dele sine beste tips fra håndballbanen.
 
SELECT Skills Challenge
Felleskap, lagånd og samarbeid er håndballens store glede. Allikevel er det viktig å sette fokus på de individuelle ferdighetene. Vi kårer derfor i samarbeid med SELECT, Norges råeste håndballspiller med kvallifisering, semi og finale.
 
Direkte på HandballTV
Norges største håndballfest har de siste to årene blitt vist direkte på TV og nett. I 2017 utvidet vi med hele 20 timer totalt fra både på og utenfor håndballbanen i samarbeid med HandballTV.com. I år sender vi alle finaler fra 14 år!
 
Ekte sport med Sport 1
Vi samarbeider med en av Norges største sportskjeder og flere av de beste kvalitetsmerkene innen bransjen. Resultatet er over 500 kvadratmeter fra Sport 1 med gode tilbud gjennom hele helgen. Her kan du også få tips og hjelp om ditt håndballutstyr.
 
Unik festningsby
Fredrikstad kan tilby ett hav av muligheter, enten man ønsker å ta en tur i Nordens best bevarte festningsby, eller man ønsker å ta en tur ut i den vakre skjærgården på Hvaler. Vi anbefaler alle å benytte muligheten til å nyte sommerbyen Fredrikstad.
 
SUMO håndball!
I Fredrikstad Cup har vi vår helt egne gren av håndball - nemlig SUMO håndball! Dette er en morsom og spennende variant som barn, unge og vokse kan prøve seg i. I år organiserer vi på nytt kamper og deler ut mange kule premier til de som deltar. Gratis!
 
Show & Konkurranser
I løpet av hele helgen vil det være ulike show, minikonserter og konkurranser på våre ulike scener. Det vil også komme flere overraskelser og mange fete premier. Blant annet skal vi dele ut Meet and Greet med flere av våre største arister.
 
Høytsvevende moro
Skandinavias største tivoli, Axels Tivoli, vil også i år tilby fartsfulle og høyt svevende Opplevelser mellom kampene. Området er åpen for alle, barn som voksen (pris pr tur) og varer gjennom hele håndballfesten på vårt hovedområde.
 
Tradisjonsrikt samarbeid
Fangene på Fortet er en spennende rebusløype for de minste deltagerne i alderen 9-11 år. I historiske omgivelser blir både kropp og hode utfordret, og det vanker klingende gullmynt til de djerveste lagene.
 
Kickstart på Håndballfesten
Vi kickstarter Norges største håndballcup med innmarsj, konsert og show på vår hovedarena. Her blir det felles åpning med premieutdeling, DJs, musikk, giveaways og mye mer. Åpningen er på lørdag morgen på Kongsten med inngang fra Gamlebyen.
 
Østfolds største utebad
Ingen ting er bedre enn en dukkert mellom kampene under solfylte Pinsedager! I 2016 åpnet Østfolds største utebad helt nyrenovert og det er selvfølgelig åpent til håndballfesten. Vi kan love 27 grader i vannet og mye moro med ny sklie og 10 metern!
 
Populær Cuptrøye
Enten du er fra Alta, Trondheim eller Oslo - har du garantert sett de på din håndballarena. Vår deltagerpakke med den superpopulære tekniske Fredrikstad Cup trøya er uten tvil et av håndballfestens høydepunkt. Årets trøye er helt ny kvalitet!
 
Gode cupminner
I samarbeid med Lucky View setter vi årlig sammen en lengre minnevideo som viser noen av Opplevelsene under håndballfesten. På d Ser du derfor en av Lucky Views mannskap er det bare å riste løs og skrive høyt. Se videoen fra 2017 her!
 
Premier til (nesten) alle
Noe av det beste vi vet i løpet av håndballfesten, er premieutdelingen! Det er her man får belønningen for alt slitet man har lagt ned gjennom sesongen. Vi deler ut medaljer, diplomer, trøyer, lagbagger, plaketter og flere pengepremier!
 
Bumperz - "Fotball.."
Fotball er spark. Vi vet det. Men disse Bumperzene er bare utrolig morsomme. Vi bygger opp flere baner rundt om på våre områder og du kan prøve disse - selvfølgelig helt gratis. Det er høydegrense på hvem som kan delta på dette.
 
Del egne minner
Hos standen til vår hovedpartner DNB blir det satt opp en større Fotobooth hvor alle lag kan ta morsomme lagbilder sammen. Her blir det bekledning, smileys og håndballtema - og selvfølgelig mye moro! Gratis for alle som ønsker.
 
INSPIRIA
I tilleg til idrett og kultur, har vi ett stort fokus på gode læringsopplevelser. Det er viktig for oss, både på og utenfor håndballbanen. som en del av dette gjester vi blant annet Inspiria - Norges råeste vitensenter - med mange aktiviteter på våre områder.