UNIKE OG GODE
OPPLEVELSER!

Fredrikstad Cup er sesongens største høydepunkt for hele Håndball Norge. Vårt mål er å skape en fantastisk avslutning på en lang sesong, fylt med gode og unike Opplevelser for alle uansett alder.Dette gjør vi blant annet ved å invitere Norges største artister og flere av Verdens største håndballstjerner.

Vi glemmer allikevel aldri det viktigste - Håndballkampene.

Program over dagen kan du finne her.

 
NORGES RÅESTE CUPSHOW

Ett av årets virkelig store høydepunkt, er Kongsten Night. En spillefri aften hvor vi sammen med DNB samler alle 10 000 tilskuere sammen med flere av Norges største artister.

Vi kan garantere en fartsfylt og minnerik kveld, fylt med fyrverkeri, show og musikk - selvfølgelig i helt trygge rammer. Årets Kongsten Night blir ledet av selveste Markus Bailey og følgende artister blir å se på scenen:

Unge Ferrari    Katastrofe    Morgan Sulele    Ezzari    Emma   
Kyle Alessandro    Amanda Delara    Vegard Harm    Surreal Crew    Supriseartist!    Mads Hansen

 
Møt ditt håndballidol
Vi er stolte over å ha gjestet flere av Verdens største håndballprofiler hos oss. Vi kan garantere at det kommer store navn også i 2019. Amanda Kurtovic, Espen Lie Hansen og Sander Sagosen er noen av de som kommer!. Her blir det mulig å ta bilder, skrive autografer og dele sine beste tips fra håndballbanen.
 
Test ut populære "smartballen"
Smartballen fra Playfinity er nettopp som navnet tilsier; - en smart ball som kobles enkelt til mobilen. Når den først er oppkoblet, teller den blant annet kast, måler fart og høydeog man kan spille massevis av ulike spill og utfordringer, - enten alene, med venner, eller flere mot hverandre. Den norske smartballen fra Playfinity har blitt veldig populær det siste året, - og den lever virkelig opp til målet om å gjøre lek med BALL ENDA MER GØY!
 
SELECT Skills Challenge
Felleskap, lagånd og samarbeid er håndballens store glede. Allikevel er det viktig å sette fokus på de individuelle ferdighetene. Vi kårer derfor i samarbeid med SELECT, Norges råeste håndballspiller med kvallifisering, semi og finale.
 
Direkte på HandballTV
Norges største håndballfest har de siste to årene blitt vist direkte på TV og nett. I 2019 sender vi tilsammen hele 20 timer totalt fra både på og utenfor håndballbanen i samarbeid med HandballTV.com. Vi sender blant annet alle A finalene fra 14 år og opp!
 
Hvem er sterkest?
Hvem på laget er sterkest og kan dere slå rekorden til Martine Ek Hagen? Vi kjører den velkjente styrkekampen "Melkespannholding" fra TV2s Farmen. Her blir det om å gjøre å holde lengst!
 
Slå ett slag mellom kampene
Bare dager før Fredrikstad Cup kastes i gang, skal en helt ny 12 hulls minigolf bane stå klar rett på vår hovedarena. Her blir det om å gjøre å slå seg gjennom en kopi av selveste Gamlebyen.
 
Hvem er mest treffsikker?
To og to kjemper mot hverandre om å få flest treff i løpet av 30 sekunder. Her blir det kamp mot klokka og din med/motspiller for å stikke av med seieren. Visste du at rekorden er 11 treff på 30 sekunder?
 
Ekte sport med Sport 1
Sport 1 kommer igjen med nærmere 350 kvadratmeter med salgstelt for å gi deg de aller beste cuptilbudene. I 2018 vil det være ett enda bredere utvalg, spesielt av sko. Du finner teltene på både Kongsten og Merkur Arena.
 
Unik festningsby
Fredrikstad kan tilby ett hav av muligheter, enten man ønsker å ta en tur i Nordens best bevarte festningsby, eller man ønsker å ta en tur ut i den vakre skjærgården på Hvaler. Vi anbefaler alle å benytte muligheten til å nyte sommerbyen Fredrikstad.
 
SUMO håndball!
I Fredrikstad Cup har vi vår helt egne gren av håndball - nemlig SUMO håndball! Dette er en morsom og spennende variant som barn, unge og vokse kan prøve seg i. I år organiserer vi på nytt kamper og deler ut mange kule premier til de som deltar. Gratis!
 
Show & Konkurranser
I løpet av hele helgen vil det være ulike show, minikonserter og konkurranser på våre ulike scener. Det vil også komme flere overraskelser og mange fete premier. Blant annet skal vi dele ut Meet and Greet med flere av våre største arister.
 
Høytsvevende moro
Skandinavias største tivoli, Axels Tivoli, vil også i år tilby fartsfulle og høyt svevende Opplevelser mellom kampene. Området er åpen for alle, barn som voksen (pris pr tur) og varer gjennom hele håndballfesten på vårt hovedområde.
 
Tradisjonsrikt samarbeid
Fangene på Fortet er en spennende rebusløype for de minste deltagerne i alderen 9-11 år. I historiske omgivelser blir både kropp og hode utfordret, og det vanker klingende gullmynt til de djerveste lagene.
 
Kickstart på Håndballfesten
Vi kickstarter Norges største håndballcup med konsert og show på vår hovedarena. Her blir det felles åpning med premieutdeling, DJs, musikk, giveaways og mye mer. Åpningen er på lørdag morgen på Kongsten. Zade King skal spille!
 
Østfolds største utebad
Ingen ting er bedre enn en dukkert mellom kampene under solfylte Pinsedager! I 2016 åpnet Østfolds største utebad helt nyrenovert og det er selvfølgelig åpent til håndballfesten. Vi kan love 27 grader i vannet og mye moro med ny sklie og 10 metern!
 
Populær Cuptrøye
Enten du er fra Alta, Trondheim eller Oslo - har du garantert sett de på din håndballarena. Vår deltagerpakke med den superpopulære tekniske Fredrikstad Cup trøya er uten tvil et av håndballfestens høydepunkt.!
 
Gode cupminner
I samarbeid med Lucky View setter vi årlig sammen en lengre minnevideo som viser noen av Opplevelsene under håndballfesten. Ser du derfor en av Lucky Views mannskap er det bare å riste løs og skrive høyt. Se videoen fra 2017 her!
 
Premier til (nesten) alle
Noe av det beste vi vet i løpet av håndballfesten, er premieutdelingen! Det er her man får belønningen for alt slitet man har lagt ned gjennom sesongen. Vi deler ut medaljer, diplomer, trøyer, lagbagger, plaketter og flere pengepremier!
 
Bumperz - "Fotball.."
Fotball er spark. Vi vet det. Men disse Bumperzene er bare utrolig morsomme. Vi bygger opp flere baner rundt om på våre områder og du kan prøve disse - selvfølgelig helt gratis. Det er høydegrense på hvem som kan delta på dette.
 
Del egne minner
Sammen med Den Lille Nøttefabrikken vil vi foreevige mange av de tusenvis av minnene som skapes gjennom Pinsehelgen. Vi setter opp en profesjonell fotobooth hvor alle lag kan ta morsomme lagbilder sammen. Her blir det bekledning, smileys og håndballtema - og selvfølgelig mye moro! Gratis for alle som ønsker.