OPPLEVELSER

Fredrikstad Cup er sesongens største høydepunkt. Vårt mål er å skape en fantastisk avslutning på en lang sesong, fylt med gode og unike Opplevelser for alle uansett aldere.


 
Norges råeste cupshow
Årets store høydepunkt er Cup-Konserten - en spillefri aften hvor vi samler noen av Norges største artister for øyeblikket til en fartsfylt og minnerik kveld for våre deltakere.
 
SELECT Skills Challenge
Felleskap, lagånd og samarbeid er håndballens store samlingspunkter. Det er også viktig å ha fokus på de individuelle ferdighetene. Vi kårer derfor, i samarbeid med SELECT, Norges råeste jente - og guttehåndballspiller.
 
Hvem er raskest?
Spill én mot én eller et helt lag mot et annet i denne konkurransen om å være raskest! Begge lagene samles inne i "buret" og målet er å ha minst baller igjen på sin halvdel når tiden blåses av.
 
Del egne minner
Sammen med DNB vil vi forevige mange av de tusenvis av minnene som skapes gjennom Pinsehelgen. Vi setter opp Fotobar på Merkur og Kongsten hvor alle lag kan ta morsomme lagbilder sammen og få de gratis printet.
 
Slag mellom kampene
På Kongsten Arena finner man en helt unik 12-hulls minigolfbane i tro kopi av Gamlebyen i Fredrikstad, som kan være et artig avbrekk mellom kampene. (Aktiviteten er i regi av Aktivitetsbyen og er ikke inkludert i deltagerkortene)
 
BLI HEIA-KLAR!
Bli ekstra klar for å heie på laget med klubbens farger malt i ansiktet. DNB tilbyr gratis ansiktsmaling på sin stand på Kongsten til både store og små på lørdag og søndag.
 
Førstemann til topps!
Konkurrer mot lagspillerne, trenerne, foreldrene - eller mot deg selv. Klatre først til toppen på den 8 meter høye veggen og få full oversikt over alle 14 kampene som går samtidig på Merkur Arena!
 
Hvem er mest treffsikker?
Dette er en tvekamp der to stykker kjemper mot hverandre der poenget er å få flest treff i løpet av 30 sekunder. Her blir det kamp mot klokka og din motstander, der den beste stikker av med seieren. Rekorden er 11 treff på 30 sekunder? Slå den du!
 
Ekte sport med Sport 1
Sport 1 kommer med salgstelt på totalt 350 kvadratmeter og vil garantert gi deg de aller beste cuptilbudene. Du finner teltene på både Kongsten- og Merkur Arena. Se programmet for åpningstider.
 
Unik festningsby
Fredrikstad kan tilby ett hav av avslappende tilbud. Hva med en tur til Nordens best bevarte festningsby, eller kanskje en tur ut i Hvalers vakre skjærgård? Eller hva med restaurantbesøk langs elvepromenaden?
 
SUMO-håndball!
Fredrikstad Cup har sin helt egne håndballgren - nemlig SUMO-håndball! Dette er en morsom og spennende håndballvariant som utfordrer unge og voksne. Hele helgen på Merkur og Kongsten - helt gratis!
 
Østfolds største utebad
Om været er varmt kan man Hvaler og Bevø tilby fantastiske bademuligheter. Men om man heller vil holde seg i nærheten, kan Kongsten Arena by på bademuligheter i friluftsbadet. Hoppetårn, sklier, flere basseng og garantert 27. grader i vannet!
 
Høytsvevende moro
Skandinavias største tivoli, Axels Tivoli, tilbyr fartsfulle og høytsvevende Opplevelser mellom kampene. Tivoliområdet er åpent for alle- unge som ganle, og kan oppleves fra morgen til kveld gjennom hele håndballfesten på Kongsten Arena.
 
Tradisjonsrikt samarbeid
Fangene på Fortet er en spennende rebusløype for de minste deltagerne i alderen 9-11 år. I historiske omgivelser blir både kropp og hode utfordret, og det vanker klingende gullmynt til de djerveste lagene.
 
Populær Cuptrøye
Enten du er fra Alta, Trondheim eller Oslo - har du garantert sett Fredrikstad Cup-trøya på din håndballarena. Alle våre deltagerkort inneholder den superpopulære tekniske Fredrikstad Cup-trøya som gjør CupOpplevelsen komplett.
 
Premier til (nesten) alle
Premieutdelingen er høydepunktet for mange av våre deltagere! Det gylne øyeblikket der man endelig får belønning for alt slitet man har lagt ned gjennom håndballfesten. Alle lag fra 9 - 12 år + finalister i A sluttspill og vinnere av B sluttspill får premier!