UNIKE OG GODE
OPPLEVELSER!

Fredrikstad Cup er sesongens største høydepunkt for hele Håndball Norge. Vårt mål er å skape en fantastisk avslutning på en lang sesong, fylt med gode og unike Opplevelser for alle uansett aldere. Med Norges største artister, store håndballstjerner, fartsfylt håndball, spennende aktiviteter, samhold og glede- kan vi garantere Opplevelser for livet.

Vi glemmer allikevel aldri det viktigste - Håndballkampene.

Angående Covid-19: Fredrikstad Cup 2022 er åtte måneder unna og vi vil bruke tiden godt på å planlegge ett trygt arrangement innenfor myndighetenes rammer. Noen elementer må kanskje tas ut og andre tilpasses. Uansett - vi gleder oss masse

 
NORGES RÅESTE CUPSHOW

Ett av årets virkelig store høydepunkt, er Kongsten Night. En spillefri aften hvor vi, sammen med DNB, samler 10 000 deltagere som får oppleve flere av Norges største artister.

Vi kan garantere en fartsfylt og minnerik kveld, fylt med fyrverkeri, show og musikk - selvfølgelig i helt trygge rammer. Årets Kongsten Night blir ledet av selveste Vegard Harm og Marthe Bratberg.

Unge Ferrari    Katastrofe    Morgan Sulele    Ezzari    Emma   
Kyle Alessandro    Amanda Delara    Vegard Harm    Surreal Crew    TIX    Mads Hansen

 
Møt ditt håndballidol
Vi er stolte av å bli besøkt av flere av Verdens største håndballprofiler hvert eneste år, og vi kan garantere at det kommer store navn også i 2020. Her blir det selvsagt mulig å ta bilder, få autografer og noen gode tips til bruk på håndballbanen. I 2019 kom Sander Sagosen, Amanda Kurtovic, Espen Lie Hansen, Heidi Løke og flere!
 
Test ut populære "smartballen"
Smartballen fra Playfinity er nettopp som navnet tilsier; - en smart ball som kobles enkelt til mobilen. Når den først er oppkoblet, teller den blant annet kast, måler fart, høyde og man kan spille massevis av ulike spill og utfordringer, - enten alene eller med venner. Den norske smartballen fra Playfinity har blitt veldig populær det siste året, - og den lever virkelig opp til målet om å gjøre lek med BALL ENDA MER GØY!
 
SELECT Skills Challenge
Felleskap, lagånd og samarbeid er håndballens store samlingspunkter. Det er også viktig å ha fokus på de individuelle ferdighetene. Vi kårer derfor, i samarbeid med SELECT, Norges råeste håndballspiller med kvalifisering, semifinale og finale.
 
Direkte på HandballTV
Norges største håndballfest har de siste to årene blitt vist direkte på TV og nett. I 2020 sender vi til sammen hele 20 timer totalt fra både på og utenfor håndballbanen i samarbeid med HandballTV.com. Vi sender blant annet alle A finalene fra 14 år og oppover!
 
Del egne minner
Sammen med Den Lille Nøttefabrikken vil vi forevige mange av de tusenvis av minnene som skapes gjennom Pinsehelgen. Vi setter opp en profesjonell «photobooth» hvor alle lag kan ta morsomme lagbilder sammen. Her blir det bekledning, smileys og håndballtema - og selvfølgelig mye moro! Gratis for alle som ønsker.
 
Hvem er sterkest?
Hvem på laget er sterkest og hvem kan slå rekorden til langrennsløper Martine Ek Hagen? Vi arrangerer den velkjente styrkekampen "Melkespannholding" fra TV2s Farmen. Her gjelder det å stramme musklene og presse viljestyrken til det ytterste.
 
Slå ett slag mellom kampene
På vår hovedarena, Kongsten Arena, finner man en helt unik 12-hulls minigolfbane som kan være et artig avbrekk mellom kampene. Banen er en tro kopi av Gamlebyen i Fredrikstad, og byr på utfordrende moro for hele laget. (Aktiviteten er i regi av Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad og er ikke inkludert i deltagerkortene.)
 
Hvem er mest treffsikker?
Dette er en tvekamp der to stykker kjemper mot hverandre der poenget er å få flest treff i løpet av 30 sekunder. Her blir det kamp mot klokka og din motstander, der den beste stikker av med seieren. Rekorden er 11 treff på 30 sekunder? Slå den du!
 
Ekte sport med Sport 1
Sport 1 kommer med salgstelt på totalt 350 kvadratmeter og vil garantert gi deg de aller beste cuptilbudene. I 2020 vil det være ett enda bredere utvalg, spesielt av sko. Du finner teltene på både Kongsten- og Merkur Arena.
 
Unik festningsby
Fredrikstad kan tilby ett hav av avslappende tilbud. Hva med en tur til Nordens best bevarte festningsby, eller kanskje en tur ut i Hvalers vakre skjærgård? Eller hva med restaurantbesøk langs elvepromenaden? Vi anbefaler alle å benytte sommerbyen Fredrikstad.
 
SUMO-håndball!
Fredrikstad Cup har sin helt egen håndballgren - nemlig SUMO-håndball! Dette er en morsom og spennende håndballvariant som utfordrer unge og voksne. I 2020 organiserer vi på nytt kamper og deler ut mange kule premier til de som deltar. Og alt er helt gratis!
 
Show & Konkurranser
I løpet av cuphelgen vil det foregå ulike show, minikonserter og konkurranser på våre mange scener. Det vil også dukke opp flere overraskelser og det skal deles ut mange kule premier. Blant annet skal vi dele ut Meet and Greet med flere av våre største artister. Lykke til!
 
Høytsvevende moro
Skandinavias største tivoli, Axels Tivoli, tilbyr fartsfulle og høytsvevende Opplevelser mellom kampene. Tivoliområdet er åpent for alle- unge som ganle, og kan oppleves fra morgen til kveld gjennom hele håndballfesten på Kongsten Arena.
 
Tradisjonsrikt samarbeid
Fangene på Fortet er en spennende rebusløype for de minste deltagerne i alderen 9-11 år. I historiske omgivelser blir både kropp og hode utfordret, og det vanker klingende gullmynt til de djerveste lagene.
 
Østfolds største utebad
Ta ett forfriskende bad mellom kampene på vår hovedarena. Utebadet tilbyr 10-meters stupetårn, sklie og flere basseng med garantert 27 grader i vannet- uansett vær.
 
Populær Cuptrøye
Enten du er fra Alta, Trondheim eller Oslo - har du garantert sett Fredrikstad Cup-trøya på din håndballarena. Alle våre deltagerkort inneholder den superpopulære tekniske Fredrikstad Cup-trøya som gjør CupOpplevelsen komplett.
 
Premier til (nesten) alle
Premieutdelingen er garantert høydepunktet for mange av våre deltagere! Det gylne øyeblikket der man endelig får belønning for alt slitet man har lagt ned gjennom håndballfesten. Vi deler ut medaljer, diplomer, trøyer, lag-bager, plaketter og flere pengepremier til de heldigste!
 
Bumperz - "Fotball.."
Fotball på en håndballcup høres rart ut, men disse Bumperzene er bare så utrolig morsomme at vi anbefaler alle å prøve. Du finner de på en av våre hovedarenaer – og moroa er selvsagt gratis.