VI SØKER NORGES BESTE DOMMERE!

Vi søker Norges beste og mest talentfulle dommere til Norges største håndballfest. I samarbeid med DNB skal vi gjennomføre godt over 2000 kamper, fordelt på 700 lag og 36 ulike spilleflater. For å gi våre deltagere en best mulig Opplevelse ønsker vi derfor folk som vet når de skal blåse i fløyta.

KLIKK HER FOR Å MELDE INTERESSE!
MELD INTERESSE!
 

For oss er det viktig at våre dommere har best mulige rammer og betingelser for å levere sportslig god kvalitet for våre deltakere. Vi legger derfor til rette for ett godt sportslig og sosialt opplegg for alle dommere gjennom hele helgen.

I 2018 har vi gjort flere forbedringer etter gode tilbakemeldinge fra deltakende dommere i 2017. Dette gjør at tilretteleggingen, logistikken og det sosiale er bedre enn tidligere. Vi håper derfor at dommere som deltar fremover også skal få noe av den samme Opplevelsen av Norges største håndballfest som vår deltakere.

Har du noen spørsmål? Da bistår gjerne vår Sportssjef, Lars Trygve Olsen. Han når du på 4000 1722 eller ved å gå til vårt kontaktskjema.

I tillegg til mange kamper gjennom hele helgen tilpasset deres sportslige nivå, kan vi tilby følgende:

  • Lønn. Utbetalt til konto senest 10. dager etter arrangementet.
  • Vår superpopulære tekniske Fredrikstad Cup trøye + drikkeflaske!
  • Bevertning og overnatting til tilreisende
  • Snacks til lokale og ikke-overnattende
  • Egne dommertelt og kontaktpersoner på våre hovedområder
  • Sosial og faglig kveld sammen med dine kollegaer

TEAM SPORT

I 2018 er teamet "Sport" under Fredrikstad Cup større enn tidligere. Dette gjør vi for å sikre kvaliteten og oppfølging i alle ledd. Vår trofaste og fantastiske dommersjef Jan Joachimiak har før dette året valgt å tre av. Vi takker Jan for arbeidet han har lagt ned de siste årene. Ny dommeransvarlig er Freddy, som også har vært med i teamet tidligere. Freddy vil med det lede dommerteamet.

Vi ber om at alle henvendelser går direkte til Lars, som er ansatt. Lars når du på 4000 1722 eller ved å gå til vårt kontaktskjema

Lars Olsen

Sportssjef (Ansatt)

Freddy Johannessen

Dommeransvarlig

Thomas Næss

Sport Kongsten

Marius Norli Hansen

Sport Merkur

Eddy Slettum

Sport/Dommer Østsiden

Morten Harsem

Dommer Kongsten

Semir Konjhodzic

Dommer Merkur