VI SØKER DOMMERE!

Vi søker Norges beste og mest talentfulle dommere til Norges største håndballfest. I samarbeid med DNB skal vi gjennomføre godt over 2000 kamper, fordelt på 700 lag og 36 ulike spilleflater. For å gi våre deltagere en best mulig Opplevelse ønsker vi derfor folk som vet når de skal blåse i fløyta.

MELD INTERESSE SOM DOMMER
MELD INTERESSE
 

For oss er det viktig at våre dommere har best mulige rammer og betingelser for å levere sportslig god kvalitet for våre deltakere. Vi legger derfor til rette for ett godt sportslig og sosialt opplegg for alle dommere gjennom hele helgen. Vårt mål er at våre dommere skal ha den samme Opplevelsen av Norges største håndballfest som våre deltakere.

Har du noen spørsmål? Da bistår gjerne vår Sportssjef, Lars Trygve Olsen, gjennom hele året. Han når du på 4000 1722 eller ved å gå til vårt kontaktskjema. Det er fint om all informasjon og kontakt går til Lars, da han er ansatt hele året.

Under arrangemtet vil vårt faglige dyktige team på Sport ta seg av dommer -og kampavvikling. Du kan se alle i teamet nederst på siden.

NB! Første utvelgelse er den 10. februar. Alle som er påmeldt innen 1. februar får da tilbakemelding. Påmeldinger etter 1. februar får tilbakemelding fortløpende frem mot cupstart.

Vi kan tilby følgende til våre dommere:

  • Betaling per kamp. Utbetalt til konto senest 10. dager etter arrangementet.
  • Vår superpopulære tekniske Fredrikstad Cup trøye + drikkeflaske!
  • Eget dommerhotell til tilreisende (Nyhet i 2022!)
  • Snacks til lokale og ikke-overnattende
  • Egne dommertelt og kontaktpersoner på våre hovedområder
  • Sosial og faglig kveld sammen med dine kollegaer

TEAM SPORT

Lars Olsen

Sportssjef (Ansatt)

Freddy Johannessen

Dommeransvarlig

Thomas Næss

Sport Kongsten

Marius Norli Hansen

Sport Merkur

Eddy Slettum

Sport/Dommer Østsiden

Morten Harsem

Dommer Kongsten

Semir Konjhodzic

Dommer Merkur