OPPLEVELSER FOR ALLE

Vi ønsker å tilby gode Opplevelser, enten man ønsker å overnatte eller ikke. Hos oss kan du derfor velge mellom to pakker som begge er tilpasset den perfekte Opplevelsen enten man overnatter eller ikke. Alle pakkene inneholder vår superpopulære tekniske cuptrøye, som du garantert har sett på din håndballarena!

Mye opplevelse i deltakerkortene

Prisene har vært uendret for deltakerne i tre år. I år er det gjort en mindre justering for å fortsatt kunne tilby en helt unik Opplevelse under håndballfesten. Husk forøvrig at Norges største håndballcup varer 1 dag lengre (for 12-18 år) enn øvrige håndballcuper i Norge grunnet Pinse.

PRIS PER DELTAKER ELLER LEDER

A
SUPER

Pakken for de lagene som ønsker "All Inclusive" gjennom hele helgen, med overnatting og bespisning i regi av oss og med alle våre unike Opplevelser.

Inngang alle områder, alle dager

Transport mellom skoler og arenaer

Designet teknisk Cuptrøye

Overnatting fra fredag til mandag

Tine Frokost på skolen x3

Felles Snackpack på arenaen x2

Næringsrik middag på arenaen x2

Fangene på Kongstenfort (9 til 11 år)

Medaljer og diplom (9 til 11 år)

Kongsten Night *

* Norges råeste Cupshow. Det er spillefri kveld og vi inviterer alle deltakere til en konsertkveld med flere av Norges råeste artister. Inkludet for alle med A og B kort, uansett alder. Ekstra billetter kan velges.

** Endringer kan forekomme.

1499 NOK
FOR HVER SPILLER OG LEDER
B
BASIC

Pakken for de lagene som ordner overnatting og bespisning * selv, men allikevel vil ha de samme unike Opplevelsene som i Superpakken.

Inngang alle områder, alle dager

Transport mellom skoler og arenaer

Designet teknisk Cuptrøye

Fangene på Kongstenfort (9 til 11 år)

Medaljer og diplom (9 til 11 år)

Kongsten Night *

* Norges råeste Cupshow. Det er spillefri kveld og vi inviterer alle deltakere til en konsertkveld med flere av Norges råeste artister. Inkludet for alle med A og B kort, uansett alder. Ekstra billetter kan velges.

449 NOK
FOR HVER SPILLER OG LEDER

PÅMELDINGSAVGIFT PER LAG

I tillegg til ett deltakerkort per deltaker eller leder, må hvert påmeldte lag betale en påmeldingsavgift per lag.

9 TIL 11 ÅR
1900 KRONER PER LAG
12 TIL 14 ÅR
2100 KRONER PER LAG
15 ÅR TIL SENIOR
2300 KRONER PER LAG

SPØRSMÅL OG SVAR

Må vi betale noe mer enn prisen over?

Nei. Det er ingen skjulte eller plutselige kostnader utover deltakerkort (A eller B) og påmeldingsavgift. *

* Vi ønsker bespisning, men ikke overnatting?

Kjøper dere Basic pakken fordi dere for eksempel ordner overnatting selv, så kan dere allikevel velge bespisning i regi av oss. Da velges "Plusspakken" til kr. 250,- pr deltager enkelt ved bestilling.

Er Kongsten Night billetter inkludert?

Kongsten Night er uten tvil håndballfestens store høydepunkt, uansett alder. Billettene er derfor inkludert i alle våre pakker. Man trenger derfor ikke velge dette ved siden av, slik som man måtte tidligere.

Kan vi melde oss på uten å bestille med en gang?

Ja. Men man må velge ønsket kategori ved påmelding. Altså om man ønsker overnatting i regi av oss eller ikke. Dette fordi det er begrenset med plass i hver kategori. Du trenger derimot ikke å vite antall deltagere, foreldre eller annet før senere.

Når må bestilling være gjort?

Bestillingen må legges inn på lagsiden innen 13. mars. Man kan gjøre endringer i bestillingen helt frem til 4. mai, så fremt laget fremdeles deltar.

Når må vi betale bestillingen?

Uavhengig av når du bestiller, så er betalingsfristen den 18. mars. Du kan derfor legge inn bestillingen tidlig, uten å måtte betale før senere. Faktura hentes ut selv på lagsiden.

Må alle ha deltakerkort for å delta?

Ja. Vi ønsker at alle våre deltagere skal ha den samme Opplevelsen under håndballfesten. Derfor må alle deltagere velge enten A (med overnatting) eller B (uten overnatting).

Hva med trenere og ledere?

Ja, disse må også ha en pakke for å delta.

Hva med foreldre, søsken og søte maskotter?

Foreldre og søsken som ikke ønsker overnatting i regi av oss, trenger selvfølgelig ingen pakke for å delta. Ønsker derimot foreldre og søsken (rabatt under en viss alder) å overnatte sammen med laget - må man velge en av pakkene over. Til informasjon er det begrenset med plass og vi anbefaler å ikke booke plass til hele foreldregruppa..

Vil dere kontrollere om alle har kort?

Det vil gjøres kontroll ved innsjekking opp mot deltagerlister. Det vil også, av sikkerhetsmessige årsaker, gjøres sporadiske kontroller på overnattingsstedene for å sikre at alle har kort. På den måten kan vi vise bort eventuelle personer som ikke skal ha adgang til området.