Velkommen til
Norges råeste håndballcup

Den 26-29. mai 2023 ønsker vi 700 lag velkommen til Fredrikstad og Norges største håndballcup. Med de råeste artistene, de største profilene og den artigste håndballen kan vi garantere mange trygge og gode Opplevelser både på- og utenfor håndballbanen

ALLE
REGIONER
190
GUTTELAG
510
JENTELAG
9-20
SPILLTILBUD

Opplevelser fra avreise til hjemreise

- Vi fulgte Fyllingen hele veien!

Hvorfor velge Fredrikstad Cup?

- Vi har 8 gode grunner!

 

Magisk cupshow  

Årets desidert største høydepunkt er DNB Konserten. Én spillefri aften hvor vi samler alle deltakere og flere av Norges største ungdomsartister. Vi kan ikke fortelle hvem som kommer i 2023 - helt ennå - men vi kan garantere en magisk kveld for store og små. Konserten er gratis for deltakere!

I 2022 gjestet vi TIX, Hagle, Capow x 2G, Bølgen, eMMa, El Papi, Subwoolfer og selveste Ballinciaga som var årets store overraskelse.

Magisk cupshow  

Årets største høydepunkt er DNB Konserten med flere av Norges største artister. Hvem som kommer i 2023 er ikke klart - helt ennå - men vi kan garantere en minnerik og magisk kveld. Konserten er gratis for deltakere!

I 2022 gjestet TIX, Hagle, Capow x 2G, Bølgen, eMMa, El Papi, Subwoolfer og selveste Ballinciaga!

 

Norges bredeste spilltilbud

Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup med 700 lag fordelt på klassene 9 - 20 år (2013 - 2002). Vi kan derfor tilby et godt spilltilbud både for jente -og guttelag, uansett alder. I 2022 gjestet vi 190 guttelag!

Lagene kommer fra alle regioner i Norge, pluss noen lag fra Sverige. Det betyr at man garantert møter noen lag man ikke har møtt tidligere.

Norges bredeste spilltilbud

Med 700 lag (190 guttelag) fordelt på klassene 9 - 20 år (2013 - 2002) kan vi tilby et godt spilltilbud uansett alder.

Lagene er fra hele landet og man kan møte nye lag man ikke tidligere har møtt.

 

Lagfølelse i fokus

Både klubber og lag bruker Norges største håndballcup som én storslagen avslutningsfest etter en lang sesong. Med et tilrettelagt opplegg får man den unike cupfølelsen enten man er få eller mange:

 • 29 spillebaner på 3 steder (+ enkelthaller)
 • Laget -og klubben innlosjeres samme sted
 • Frokost på bostedet - slipp maset på morgenen
 • Godt transporttilbud fra morgen til kveld

Lagfølelse i fokus

Med et godt tilrettelagt opplegg er Norges største håndballcup som én storslagen avslutningsfest for enkeltlag og klubber:

 • 29 baner på 3 steder (+ haller)
 • Laget innlosjeres samme sted
 • Frokost på bostedet - slipp maset
 • Godt transporttilbud morgen og kveld
 

MYE å gjøre hele helgen

Slapp av mellom slagene med Østfolds største utebad, fly høyt med Skandinavias største tivoli, bli Norges råeste håndballspiller under SELECT Skills Challenge, utfordre resten av laget i minigolf, prøv ut sumohåndball, forevig minnene i fotobaren, bli heia-klar med ansiktsmaling eller slå verdensrekorden i vår skytekonkurranse.

Dette er bare noen av aktivitene man kan bli med på mellom kampene og alt (ikke Tivoli og utebadet) er gratis for både deltakere og publikum!

MYE å gjøre hele helgen

Slapp av mellom slagene med aktiviteter for både store og små:

Østfolds største utebad, skandinavias største tivoli, SELECT Skills Challenge, minigolf, sumohåndball, fotobar, ansiktsmaling, verdensrekordforsøk og konkurranser er bare noen.

 

Lagbygging i fokus

Fangene på Fortet er en innholdsrik Opplevelse i historiske omgivelser på Kongsten Fort som går helt tilbake til den første Fredrikstad Cup i 1982.

Aktivitetsløypa - med mål om å bygge laget - byr på hjernetrim, fysiske utfordringer, spenning, småskumle saker og artig underholdning. Her er altså noe for alle og enhver uansett forutsetning.

Arrangementet er for de yngste lagene fra 9 til 11 år - og er gratis!

Lagbygging i fokus

I historiske omgivelser på Kongsten Fort finner Fangene på Fortet sted.

Aktivitetsløypa byr på hjernetrim, fysiske utfordringer, spenning, småskumle saker og artig underholdning. Arrangementet er for deltakere fra 9 til 11 år - og er gratis!

 

Verdens beste stjerner

Hos oss er treffer man noen av verdens største håndballprofiler. De aller største av de største. Få muligheten til å henge med den, få viktige tips, autografer og ikke minst en selfie eller to.

Hvem som kommer i 2023 er ikke klart helt ennå da det avhenger av finale og sluttspill i Europa. Men tidligere har vi gjestet Sander Sagosen, Amanda Kurtovic, Espen Lie Hansen, Kari Brattseth, Christian Berge og mange flere.

Verdens beste stjerner

Få muligheten til å treffe noen av verdens største håndballprofiler.

Hvem som kommer i 2023 er ikke klart - helt ennå - men tidligere har Sander Sagosen, Amanda Kurtovic, Espen Lie Hansen, Kari Brattseth og Christian Berge tatt turen.

 

Cupverdens beste service

Cupansvarlig for laget - eller hele klubben - er som oftest en frivillig trener, lagleder eller forelder som utfører oppgaven på fritiden. Det kan være en stor oppgave å planlegge en cupreise, spesielt om det er første gang.

Fredrikstad Cup er kjent for å tilby en unik oppfølging og bistand fra planlegging og til hjemreise. Du når oss enkelt på telefon, epost eller chat.

 Hele 95 % av laglederne opplevde servicen som bra eller meget bra i 2022!

Cupverdens beste service

Den cupansvarlige er som oftest en frivillig trener, lagleder eller forelder som utfører oppgaven på fritiden. Det kan være en stor oppgave å planlegge en slik reise.

Fredrikstad Cup tilbyr oppfølging og bistand fra planlegging og til hjemreise. Du når oss enkelt på telefon, epost eller chat.

 Hele 95 % av laglederne opplevde servicen som bra eller meget bra i 2022!

 

Norges fineste by?

Fredrikstad er Norges 6. største by og hjem til Fredrikstad Cup, Norges største håndballcup. I vår fantastiske by som ramme finner man unike omgivelser rett utenfor håndballarenaen som virkelig er verdt et besøk.

Gamlebyen i Fredrikstad ble grunnlagt i 1567 regnes i dag som Nord-Europas best bevarte festningsby. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Det syder av liv i gatene, i butikkene, museene og kafeene.

I tillegg kan Fredrikstad tilby en fantastisk skjærgård rett utenfor byen, førsteklasses restauranter, shopping og bryggepromonade.

Norges fineste by?

Fredrikstad er Norges 6. største by med en fantastiske ramme og unike omgivelser rett utenfor håndballarenaen.

Gamlebyen ble grunnlagt i 1567 og regnes i dag som Nord-Europas best bevarte festningsby. Det syder av liv i gatene, i butikkene, museene og kafeene. I tillegg kan byen tilby en fantastisk skjærgård rett utenfor, førsteklasses restauranter, shopping og bryggepromonade.

Noen ekstra bonusgrunner

- se de magiske øyeblikkene fra 2022

Klar for å bli med på håndballfesten?

- Meld på laget 5. oktober 18:00

Fredrikstad Cup er alltid fulltegnet og plassene forsvinner raskt. Sett opp et gratis og uforpliktende varsel og få beskjed når påmeldingen åpner.

* Vi sender deg kun informasjon om 2023 og sletter informasjonen etter påmeldingsstart.
Se personvernerklæring.

Fremdeles ikke helt overbevist?

- Les mer om håndballfesten

DATO OG STED

Fredrikstad Cup 2023 arrangeres i solfylte Pinsedager fra den 26-29 mai.

 • Aktivitetserien (9-11) har kun kamper på lørdag/søndag
 • Lag utenfor Stor-Oslo har ikke kamp på fredag
 • Sluttspill begynner i de fleste klasser på søndag kveld
 • Siste finalekamp går senest kl. 16 på mandag

Fredrikstad Cup arrangeres i Fredrikstad (Norge).

SPORTSLIG TILBUD

Fredrikstad Cup følger NHFs klassebestemmelser for inneværende sesong (2022/2023) og kan tilby spill for de født fra 2013 (9 år) til 2002 (20 år). De yngste klassene (9-12) spiller aktivitetserie i henhold til bestemmelsene for barneidrett, mens de eldre (13-20) spiller innledende + sluttpill.

  Mer om sportslig tilbud

DELTAKERPAKKER

Vi har gjort det enkelt med kun to pakker - begge med like mye Opplevelse.

 • A Super – Full pakke for lag som ønsker overnattinG
 • B Basic – For lag som ikke ønsker overnatting

Begge pakkene inneholder vår superpopulære konsert og deltakertrøye!

  Mer om deltakerkortene

TRANSPORT

Med et omfattende og godt innarbeidet busstilbud er det enkelt å komme seg fra overnattingsted til hovedarena og videre. Totalt er det 30 busser på veien gjennom hele helgen.

Lag som ankommer buss -eller togstasjonen i Fredrikstad blir hentet gratis ved ankomst og avreise.

  Mer om transport

SIKKERHET

Håndballfesten skal oppleveles som trygg for både små og store deltakere, og for småbekymrede foreldre. Fredrikstad Cup har et svært godt samarbeid med Politiet, Brannvesenet, Helsevesenet og Fredrikstad Kommune slik at alle våre deltakere skal kunne kose seg i trygge rammer hele Pinsen.

  Mer om sikkerhet

PÅMELDING

Påmeldingen åpner 5. oktober nøyaktig 18:00 på våre nettsider. Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup med nærmere 700 lag og etterspørselen er stor. Plassene forsvinner alltid raskt, så vær tidlig ute.

  Mer om påmelding

Velkommen til Fredrikstad Cup

26. til 29. mai 2023