Velkommen til
Norges største håndballcup

Gjør som Gamle Fredrikstad og reis til Fredrikstad for en fartsfylt helg med uforglemmelige opplevelser, både på -og utenfor håndballbanen. Påmelding er åpen!

ALLE
REGIONER
190
GUTTELAG
510
JENTELAG
9-20
SPILLTILBUD

Hvorfor velge Fredrikstad Cup?

- Vi har 8 gode grunner!

 

Magisk cupshow  

Årets høydepunkt er DNB Konserten - gratis for deltakere! Hvem som kommer i 2024 kan vi ikke avsløre nå, men vi kan love en magisk kveld for store og små.

TIX, Ballinciaga, Beathoven, Hagle, Hkeem, Emma og Kudos er bare noen av de som har gjestet de siste årene.

 

Norges bredeste spilltilbud

Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup, med 700 lag fra 9-20 år (2014-2003). Vi byr på spill for både jente- og guttelag i alle aldre. I 2023 hadde vi 190 guttelag!

Lagene representerer hele Norge og noen fra Sverige, så nye motstandere er for de fleste garantert.

 

Lagfølelse i fokus

Norges største håndballcup fungerer som et høydepunkt og avslutning på sesongen for både klubber og lag. Nyt den ekte cupfølelsen med vårt skreddersydde opplegg:

  • 29 baner på 3 lokasjoner (+ enkelthaller)
  • Innlosjering av alle lag i klubben på ett sted.
  • Frokost på bostedet - en rolig morgenstart.
  • Effektiv transport fra morgen til kveld
 

MYE å gjøre hele helgen

Slapp av mellom kampene i Østfolds største utebad, fly høyt med Skandinavias største tivoli, forevige øyeblikkene i fotobaren, eller konkurrer i SELECT FanZone.

Dette er bare noe av tilbudet på våre arenaer, som er gratis for deltakere og fans! Tivoli og bad har egne priser.

 

Lagbygging i fokus

Opplev "Fangene på Fortet" i Kongsten Forts historiske omgivelser, en tradisjon fra Fredrikstad Cupens start i 1982, spesielt for de yngste lagene.

Aktivitetsløypa fokuserer på lagbygging gjennom hjernetrim, fysikk, spenning, skumle øyeblikk og moro. Det finnes utfordringer for alle, uansett forutsetning.

 

Verdens beste stjerner

Møt noen av verdens ledende håndballstjerner. Bli kjent med dem, dra nytte av deres erfaring gjennom verdifulle tips, sikre deg autografer og ikke minst en selfié.

Hvem som kommer avhenger av finalespill. Tidligere har Sagosen, Kurtovic og mange flere besøkt Fredrikstad.

 

Cupverdens beste service

Å være ansvarlig for 28 førstereisende tiåringer med foreldre (eller en hel klubb) kan være utfordrende .

Fredrikstad Cup gir førsteklasses støtte fra planlegging til avreise. Du får alltid hjelp på telefon, epost eller chat.

98 % av lagene i 2023 ga tommel opp for servicen!

 

Norges fineste by?

Fredrikstad er vertskap for landets største håndballcup. Byen, med sin sjarmerende atmosfære, tilbyr unike severdigheter rett ved håndballarenaen.

Grunnlagt i 1567, er Gamlebyen Nord-Europas fremste festningsby, med sjarmerende gater og kafeer. Byen byr også på skjærgård, restauranter og en koslig bryggepromenade.

Noen ekstra bonusgrunner

- se de magiske øyeblikkene fra 2023

Fremdeles ikke helt overbevist?

- Les mer om håndballfesten

TIDSPUNKT

For 9 - 12 år (Aktivitetsserie):
Kamper spilles lørdag (18. mai) og søndag (19. mai).

For 13 - 20 år (Sluttspill):
Kamper spilles lørdag (18. mai), søndag (19. mai) og mandag (20. mai). Lag fra Fredrikstad / Sarpsborg kan få kamp fredag (17. mai) fra 19:00.

Spesielt om overnatting:
Bostedene åpner fredag kveld (17. mai) (innsjekking noe senere enn vanlig, varierer fra bosted til bosted). Det er også mulig å sjekke inn lørdag morgen.

Spesielt om første kamp (for lag utenfor Ytre Østfold):
Lørdag morgen starter turneringen mellom 09:00 - 10:00 (tid avgjøres av kapasitet). Likevel vil de fleste ikke få kamper før senere. Det er dessverre ikke kapasitet til å tilpasse oppsettet til enkelte lag.

SPORTSLIG TILBUD

Fredrikstad Cup følger sesongen 2023/2024 med tilbud fra 2014 til 2003. Mens de yngste (9-12 år) deltar i tråd med barneidrettsbestemmelsene, konkurrerer de eldre (13-20 år) i både innledende runder og sluttspill.

  Mer om sportslig tilbud

DELTAKERPAKKER

To deltakerpakker er tilgjengelige – SUPER og BASIC. Uavhengig av valg får deltakerne en fremragende opplevelse med DNB Konserten og en cuptrøye. Prisen justeres etter ønske om bosted og bespisning.

  Mer om deltakerbåndene

TRANSPORT

Med et velfungerende og omfattende busstilbud, er transport fra overnattingssted til hovedarena smertefritt. Gjennom helgen har vi over 30 busser på veien.

Lag som ankommer Fredrikstads buss- eller togstasjon tilbys gratis transport ved både ankomst og avreise.

  Mer om transport

TRYGGHET

Håndballfesten skal være trygg for alle – fra unge spillere til foreldre med bekymringer. I tett samarbeid med Politiet, Brannvesenet, Helsevesenet og Fredrikstad Kommune sørger Fredrikstad Cup for at alle kan nyte arrangementet trygt gjennom hele Pinsen..

  Mer om sikkerhet

PÅMELDING

Påmeldingen har nå åpnet på våre nettsider. Det er kun 700 plasser og etterspørselen er enorm. Meld interesse på våre nettsider og få tilbakemelding innen to virkedager om vi kan tilby en plass eller venteliste.

  Mer om påmelding

Velkommen til Fredrikstad Cup 2024

Norges største håndballcup