PÅMELDINGEN ER ÅPEN
VELKOMMEN!

Fredrikstad Cup, Norges råeste håndballcup, arrangeres igjen fra 3. til 6. juni 2022. Da ønsker vi lag i alderen 9 til 20 år i Norge velkommen til Fredrikstad for en fartsfylt langhelg. Med de råeste artistene, de største profilene og den artigste håndballen kan vi garantere mange trygge og gode Opplevelser både på- og utenfor håndballbanen.

KLIKK HER FOR Å MELDE PÅ LAG!
MELD PÅ!Vi gir deg gjerne ett gratis og uforpliktende varsel når det påmeldingen åpner.
* Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.
 

HVORFOR VELGE FREDRIKSTAD CUP?

Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup med lag fra alle landsdeler og byr på gode Opplevelser både på og utenfor håndballbanen. Enten dere deltar som ett enkelt lag eller med en større klubb kan vi garantere en unik Pinsehelg fylt med mye fart og moro.
NORGES BREDESTE CUP
Vi samler årlig lag fra hver femte klubb i Norge, noe som betyr at vi kan garantere spennende, ny motstand som man vanligvis ikke møter i hjemlig serie.
STORE PROFILER
Hos oss møter du verdens største håndballstjerner. Vi har hatt besøk av Sander Sagosen, Espen Lie Hansen, Nora Mørk, Amanda Kurtovic - for å nevne noen.
ENORM KONSERT
Et knippe av Norges råeste artister skaper feststemning for våre deltakere gjennom en spillefri aften. Gratis for alle våre deltakere!
SAMLET OPPLEVELSE
Vi ønsker alle en effektiv cupopplevelse og har derfor samlet 29 av våre baner på tre store arenaer. Det medfører minimalt med reising.
HØYT AKTIVITETSNIVÅ
Vi har Norges råeste line-up med morsomme, spennende og håndballrelaterte aktiviteter som er åpen for alle - både deltakere og familien!
RÅ SERVICE
Vi streber etter å gi Norges beste service og førsøker etter beste evne å gi dere skikkelig oppfølging og tilrettelegging. Ta kontakt med oss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SPENNENDE OPPLEVELSER FOR
BÅDE SMÅ OG STORE!

SPILLEFRI MED KONSERT
Norges råeste Cupshow med flere av de største artistene i Norge. Vi samler alle deltakere til en spillefri kveld med mye moro!
ØSTFOLD STØRSTE UTEBAD!
Ta ett bad mellom kampene på hovedarenaen. Hoppetårn, sklier og flere basseng med garantert 27 grader i vannet hele helgen.
VÅR SUPERPOPULÆRE TRØYE
Vi deler ut vår superpopulære deltakerprøve fra SELECT i teknisk treningskvalitet. Inkludert i alle deltakerkort, også til ledere!
DIREKTESENDTE KAMPER
HåndballTV sender direkte fra våre områder med 30 timer håndballkamper, reportasjer og intervjuer. Gratis sending!
MØT DITT HÅNDBALLIDOL!
Ta en selfie, få en autograf eller tips - eller bare hils på noen av av verdens aller største håndballstjerner.
SKANDINAVIAS STØRSTE TIVOLI
Nordens største tivoli kommer med de største, kuleste og morsomste karusellene som finnes. Moro aktivitet mellom kampene.
TRADISJONSRIK SKATTEJAKT!
Tradisjonsrik skattejakt som følger oppskriften fra den populære serien fra TV3. Test samarbeidet på ærverdige Kongstenfort.
FOREVIGE MINNENE!
Vi setter opp en større fotobooth hvor alle lag kan ta morsomme lagbilder sammen. Her blir det bekledning, smileys og håndballtema.
ARENASALG HOS SPORT1
Slapp av mellom kampene og ta en tur i Sport 1 teltet på våre hovedområder. Her finnes gode tilbud til både på og utenfor håndballbanen.
SUMOHÅNDBALL
Vi er stolte av å ha skapt en helt ny idrettsgren, nemlig Sumohåndball. Larvikjentene kastet det hele i gang, og nå har det blitt en hit!
BUMPERZ 'FOTBALL'
Fotball er spark. Selvfølgelig. Men disse Bumperzene er bare utrolig morsomme. Prøv de på en av våre hovedarenaer - helt gratis.
VI KÅRER NORGES RÅESTE!
Håndball er en lagidrett. Allikevel mener vi det er viktig å legge vekt på det individuelle. Vi kårer derfor Norges beste tekniske spiller!
TA VERDENSREKORDEN!
Vi forsøker igjen å slå Guisness World Records rekorden. I 2018 var vi så nærme at vi er helt sikre på at rekorden ryker nå.
SHOW OG KONKURRANSER
Gjennom hele helgen har vi små og store konkurranser og show rundt på våre arenaer. Hele laget kan bl.a. delta på vår karaokescene!
 

VI GIR KLUBBEN DEN
UNIKE CUPFØLELSEN!

Våre deltagere bruker Norges største håndballcup som en storslagen avslutsningsfest etter en lang og hard sesong. Vi legger nemlig til rette for at alle, både enkeltlag og store klubber, skal få følelsen av å være på cup. Hos oss er det enkelt å følge andre lag, og man skal selvfølgelig tilbringe minst mulig tid i bil eller buss.

29 baner samlet på tre områder – Foruten om noen enkelthaller er alle banene samlet på våre hovedarenaer. Dette gir en unik mulighet til å følge andre lag fra samme klubb og klasse, samtidig som man slipper all reisingen mellom arenaene.

Alle lag overnatter på samme skole – Vi legger opp til at alle lag fra samme klubb overnatter på samme skole. (Noen unntak på veldig store klubber, disse kan få to skoler med gangavstand imellom)

Frokost på skolene – All frokost spises på samme sted som man overnatter.

700 lag fra absolutt hele Norge – Dette gjør at man møter nye og spennende lag, både på og utenfor håndballbanen.

 

NORGES RÅESTE CUPSHOW
MED NORGES RÅESTE ARTISTER

Årets desidert største høydepunkt, er Kongsten Night. En spillefri aften hvor vi samler alle 10 000 deltakere og flere av Norges største artister. Vi kan ikke fortelle hvem som kommer - helt ennå - men vi kan garantere mange ny artister i 2022. Vi anbefaler alle å oppleve Kongsten Night!

Konserten avholdes lørdag kveld og alle klasser har spillefri slik at de har mulighet til å delta. Vi legger til rette for at både store og små skal kunne oppleve konserten og føle seg trygge.

I 2019 gjestet vi Unge Ferrari, Katastrofe, TIX, Vegard Harm, Morgan Sulele, Marte Brattberg, Ezzari, Emma, Amanda Delara og selveste Mads Hansen!.

 

JANGLE PÅ VOLLANE ELLER
TÆLLE LANGS BRYGGEPROMENADEN?

Fredrikstad er en av Norges 6. største by og hjem til Fredrikstad Cup, Norges største håndballcup. I vår fantastiske by som ramme finner man unike omgivelser rett utenfor håndballarenaen som virkelig er verdt et besøk.

Gamlebyen i Fredrikstad ble grunnlagt i 1567 regnes i dag som Nord-Europas best bevarte festningsby. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Det syder av liv i gatene, i butikkene, galleriene, museene og kafeene.

Gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden.

I tillegg til Gamlebyen kan Fredrikstad tilby på en fantastisk skjærgård rett utenfor byen. "Alle" har hørt om Hvaler med ett stort antall øyer og badestrender. Fredrikstad kan også tilby flere førsteklasses restauranter, shopping og historiske omgivelser. En iskrem langs bryggepromenaden kan være en kjærkommen avkobling.

  Fredrikstad har i 2017 vunnet både Årets Sentrum og Årets By. Det er virkelig verdt å ta turen rundt i sentrum som har endret seg mye de siste årene.

 

MØT DINE STORE HELTER
- DE ALLER STØRSTE I VERDEN!

Hos oss er du garantert å treffe flere av verdens beste håndballprofiler. De aller største av de største. Få muligheten til å henge med den, få viktige tips, autografer og ikke minst en selfie eller to. Hvem som kommer i 2022 er ikke klart på tidspunktet, da dette avhenger av finale og sluttspill i Europa.

Disse var hos oss i 2019:

Sander Sagosen
PSG Paris
Amanda Kurtovic
Györ
Espen Lie Hansen
Drammen
Kari Brattsett
Györ
 

VI KÅRER NORGES RÅESTE
HÅNDBALLSPILLER MED SELECT!

Håndball er og vil alltid bli en lagidrett. Felleskap, lagånd og samarbeid er hjørnesteinene inennfor håndballen og dette er noe vi i Fredrikstad Cup selvfølgelig bygger opp om både på og utenfor idrettsarenaen.

Vi mener allikevel at det er viktig å sette fokus på de individuelle ferdighetene. Derfor laget vi i 2016 en helt unik konkurranseform som ikke finnes noe annet sted. En hinderløype som tester ferdigheter som spenst, bevegelse, styrke, teknikk, presisjon og hurtighet. Dette er egenskaper en rå håndballspiller selvfølgelig må beherske.

Vi vil også i 2022 kjøre på med en ny runde og kåre Norges råeste håndballspiller. Det vil være en kvalifisering med hinderløype mann-mot-mann og kvinne-mot-kvinne. Det hele avsluttes med en semifinale og finale søndag ettermiddag som selvfølgelig sendes direkte på HandballTV.com

 
 

FORFRISKENDE AVKOBLING
MELLOM SLAGENE

Vegg i vegg med hovedarenaen finner du Kongstenbadet, Østfolds største utebad. Selvom vi har bestilt solfylte pinsedager også i 2022, så spiller det faktisk ingen trille. Iallefall ikke når det kommer til vannet. Bassengene holder nemlig alltid minimum 26 grader og er med det garantert Norges varmeste utebad selvom det skulle komme en sky eller to. Ta derfor med hele laget på ett etterlengtet bad mellom slagene.

PS. Skulle det ikke være nok med 26 grader, så holder faktisk barnebassenet 32 grader.

Utebadet har flere bassenger, familiesklie og favoritten blant mange - ett hoppetårn med opptil 10 meter avsats. Anbefales å inngå veddemål med trenerne!

 

SUPERKORT OPPSUMMERING
AV VIKTIG INFORMASJON

Dato og sted

Fredrikstad Cup 2022 arrangeres i solfylte Pinsedager fra den 3. til 6. juni.

  • Aktivitetserien (9-11) har kun kamper på lørdag/søndag.
  • Lag utenfor Stor-Oslo har ikke kamp på fredag.
  • Sluttspill begynner i de fleste klasser på søndag kveld.
  • Siste finalekamp går senest kl. 16 på mandag.

Fredrikstad Cup arrangeres i Fredrikstad, med hovedsete i Kongstenhallen.

Samhold

Fredrikstad Cup skal være en god Opplevelse enten man kommer som enkeltlag eller med hele klubben. Våre deltagere bruker Norges største håndballcup som en storslagen avslutningscup etter en lang og hard sesong. Vi legger til rette best mulig for ditt lag og kan tilby en unik oppfølging. Underveis kan vi tilby hele 29 baner samlet på tre spillesteder, med kun 10. minutters reise med shuttlebuss i mellom.

Vi tilrettelegger det alltid slik at alle lag fra en klubb overnatter og inntar frokost på samme skole. Vi tilbyr også foreldre/søsken overnatting sammen med resten av laget. Tilbudet er unikt i Norge og gjør det enkelt å følge din klubb.

Klasseinndeling

Vi følger NHFs sesongsreglement og tilbyr spill i J/G 2010 - 2001.

Antall kamper

Vi bestreber å tilby fem-seks kamper for aktivitetsserien. For øvrige klasser bestrebes det puljer med fem lag, hvor fire lag går videre til A eller B sluttspill.

Bespisning

Vårt mål er å tilby næringsrik og god mat til alle våre deltakere, til de viktigste måltidene. Vi tilbyr frokost (på overnattingsstedet - ingen stress) og middag til våre overnattende lag. (Middag spises på begge hovedarenaene)

Sikkerhet

Det er viktig for oss at håndballfesten foregår i trygge rammer og omgivelser. Vi har derfor ett svært godt samarbeid med bl.a. Politiet, Brannvesenet, helsevesenet og Fredrikstad Kommune slik at alle våre deltagere skal ha en god Opplevelse til enhver tid. Vi har Røde Kors baser på alle de største arenaene Kongsten, Merkur og Østsiden med ambulanse og hjelpemannskap.

Påmeldingsstart

Påmelding starter den 1. oktober klokken 18:00, presis.

Det er satt av 700 plasser fordelt på de forskjellige klassene. I 2019 var det påmeldt flere hundre lag mer enn det vi hadde plass til og mange fikk med det ikke en plass.

Så, hva koster det?

Vi har gjort det enkelt med kun to pakker - begge med like mye Opplevelse.

  • A Super – 1499 NOK – Full pakke for lag som ønsker overnatting.
  • B Basic – 449 NOK – For lag som ikke ønsker overnatting.
  • * I tillegg kommer en påmeldingsavgift per lag.

  Alle deltakere får vår superpopulære teknisk Cuptskjorte og konsertkveld.

IKKE MISS PÅMELDINGEN!
1 OKTOBER
KL 18:00

Fredrikstad Cup har de siste årene blitt fylt opp i løpet av første påmeldingsdag. Det er derfor svært viktig å være tidlig ute for å sikre seg en plass. Vi gir deg gjerne ett gratis og uforpliktende varsel når påmeldingen åpner.
* Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

MER INFORMASJON OM HÅNDBALLFESTEN

Noe du ikke finner svaret på? Bare send oss en epost!

Vi oppdaterer nå sidene for 2023. Noe info kan derfor være utdatert. Påmelding åpner 5. oktober 18:00!