Vi fulgte HK Eidsberg J13

Fredrikstad Cup handler ikke bare om spillet på håndballbanen, men også om de mange uforglemmelige øyeblikkene utenfor. Som Norges største håndballcup, tiltrekker vi oss lag fra hele landet, som søker den ultimative reisecup-opplevelsen.

For å gi et glimt av hva Fredrikstad Cup kan tilby, fulgte vi HK Eidsberg J13 gjennom hele helgen i 2023. Laget var heldige nok til å bli valgt som årets DNB Superlag. Premien var gratis deltakelse (verdt kr. 20 000), drakter og bager fra SELECT, et gavekort på kr. 10 000 fra Mizuno og et spesielt møte med artisten TIX backstage under DNB-konserten.

En stor takk til de dyktige jentene – Amalie, Rikke, Ann-Christin, Tilde, Helena, Olivia, Kaia, Mira, Dina, Ingrid, Natalie, Tuva og Isabell, samt deres trenere Randi, Stine og Mikki. De tok vel imot vårt kamerateam og lot oss følge dem gjennom hele helgen. Sjekk ut videoen for å se deres eventyr!

 

Lurer du på hva Fredrikstad Cup kan tilby ditt lag? Her er noe av det du kan forvente:

  • Sentralisert opplevelse – Med 29 baner konsentrert over tre områder, slipper du den ekstra reisen mellom arenaene, samtidig som det gir en mulighet til å heie på andre lag fra din klubb eller klasse.
  • Felles overnatting – Alle lag fra samme klubb får bo sammen på én skole.
  • Frokost på bostedet – Start dagen med frokost der du bor.
  • Mangfold av lag – Med 700 lag fra alle fylker i Norge, blir det en unik mulighet til å møte nye mennesker og utfordre ulike lag.
  • MYE å gjøre utenfor håndballbanen – med DNB-konserten som det absolutte høydepunktet!

Lyst til å vite mer? Oppdag 8 grunner til å velge Fredrikstad Cup!

Merk: Påmelding åpner 4. oktober, nøyaktig 18:00

August 25, 2023