Velkommen i 2025

I 2024, med fantastisk sommervarme og god stemning, var det 686 lag fra hele Norge og Sverige som samlet seg for håndballfest i Fredrikstad. Årets utgave er nå over og vi ser allerede frem til den 42. håndballfesten i 2025.

Påmeldingen for 2025 starter presis klokken 18:00 den 1. oktober. Med rekordrask påmelding forrige høst, sammen med tilbakemeldinger fra våre deltakere, forventer vi at plassene igjen skal forsvinne raskt. For å sikre deg en plass uten å havne på ventelisten, anbefaler vi at du melder deg på umiddelbart når påmeldingen starter.

Perfeksjonert siden 1982

Med en stolt tradisjon som strekker seg tilbake til 1982, har Fredrikstad Cup vokst til å bli en av Norges fremste håndballturneringer. Vi streber ikke bare etter å fortsette denne arven, men også etter å skape minneverdige øyeblikk for alle involverte. Vår ambisjon er å gi barn og unge en helg de vil huske, med opplevelser både på og utenfor banen

  • Kamper mot spennende motstandere fra hele landet.
  • Minimal reisetid takket være våre nærliggende arenaer.
  • En spektakulær konsert lørdag kveld, åpen for alle.
  • Et mangfold av aktiviteter på arenaene våre.
  • Gjennomtenkt kampprogram og løsninger.
  • Eksepsjonell service fra start til slutt. Vi er med deg fra påmelding til avreise.

Vi setter en ære i oppfølging, planlegging, og finjustering. Vi forstår at mange håndballedere dedikerer sin fritid til lagene. Med oss trenger du ikke bekymre deg for detaljene; vi sørger for en sømløs opplevelse og er alltid tilgjengelige for deg.

Arrangeres i Pinsen fra 6-9. juni 2025

For 9 – 12 år (Aktivitetsserie):
Kamper spilles lørdag (7. juni) og søndag (8. juni).

For 13 – 20 år (Sluttspill):
Kamper i innledende runde spilles fra fredag (6. juni) til søndag (8. juni), med sluttspill på mandag (9. juni). Lag utenfor Ytre-Østfold og Stor-Oslo vil ikke få kamper før på lørdag morgen.

Spesielt om overnatting:
Bostedene åpner fredag (6. juni). Det er mulig å sjekke inn både fredag og lørdag (velges selv ut fra første oppsatte kamp)

Inneværende sesong 2024/2025

Som den ledende håndballcupen i Norge, er vi stolte av å kunne tilby en bred variasjon av lag på gutte -og jentesiden, både yngre og eldre. (198 deltakende guttelag i 2024). Vårt spilletilbud for sesongen er som følger:

  • Jenter 9 år (født 2015) t.o.m. Jenter 16 år (født 2008) + Jenter 20 år (født 2004)
  • Gutter 9 år (født 2015) t.o.m. Gutter 16 år (født 2008) + Gutter 20 år (født 2004)

Det er ikke bestemt om det blir spill i Seniorklassen i 2025. Informasjon om dette vil bli klart etter sommeren.

Påmelding åpner 1. oktober

På grunn av den enorme etterspørselen blir plassene, særlig de med overnatting, raskt fylt opp. For å sikre deg en plass, anbefaler vi at du melder på laget tidlig, allerede på påmeldingsdagen.

Påmeldingen starter presis klokken 18:00, onsdag 1. oktober.

Har du noen spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt! Ring oss på 4000 1722, send oss en melding via Messenger, eller bruk vårt kontaktskjema. Vårt mål er å sikre at din klubb eller ditt lag får en uforglemmelig opplevelse. Hold øye med våre oppdateringer utover høsten for mer informasjon.

June 4, 2024