Tilbakeblikk på 2023

I 2023, etter tidligere pandemiavlysninger og en usikker 2022, gledet 696 lag seg over en bekymringsfri håndballfest i Fredrikstad.

Med idrettsglede og sommervarme, var det mange gode Opplevelser som ble til gjennom helgen. Se et lite knippe her:

Fredrikstad Cup-podden

Fredrikstad Cup-Podden belyser livet og menneskene både på- og utenfor håndballbanen og er innspilt under selve cupfesten. Fredrikstad Cup-Poddens podcastere er Bernt Inge Steinsland og Erik Øysæd – to dyktige og erfarne herrer som står for podcast-produsjonen i sin helhet.

Totalt arbeides det det over 16.000 timer dugnad under Fredriksstad Cup, og det falt seg derfor naturlig å lage en Podcast-innspilling som omhandler nettopp dugnad og frivillighet. I denne episoden har vi tatt en prat med Roy Conradi Andersen fra Kråkerøy IL og Kaj Finckenhagen fra sykkellaget Team Rynkeby, der temaet dugnad og frivillighet blir belyst.

I denne podcasten har vi tatt en prat med jentene fra HK Eidsberg J13, som vant konkurransen om å bli årets DNB Superlag.

Merk: Påmelding åpner 4. oktober, nøyaktig 18:00

Lurer du på hva Fredrikstad Cup kan tilby ditt lag? Her er noe av det du kan forvente:

  • Sentralisert opplevelse – Med 29 baner konsentrert over tre områder, slipper du den ekstra reisen mellom arenaene, samtidig som det gir en mulighet til å heie på andre lag fra din klubb eller klasse.
  • Felles overnatting – Alle lag fra samme klubb får bo sammen på én skole.
  • Frokost på bostedet – Start dagen med frokost der du bor.
  • Mangfold av lag – Med 700 lag fra alle fylker i Norge, blir det en unik mulighet til å møte nye mennesker og utfordre ulike lag.
  • MYE å gjøre utenfor håndballbanen – med DNB-konserten som det absolutte høydepunktet!

Lyst til å vite mer? Oppdag 8 grunner til å velge Fredrikstad Cup!

 

August 8, 2023