Magisk konsert

Fredrikstad Cup er kjent for den store Cup-Konserten – en spesiell kveld dedikert til små og store deltakere. Vi tar da en pause fra håndballbanen og byr på en lineup med flere av Norges fremste artister.

Med et fantastisk sommervær var det tidlig klart at det ville bli rekordoppmøte til årets Cup-Konsert. Hele 12 000 små og store publikummere tok turen til Kongsten Fort for en opplevelse for livet. TikTok-kjendisene Tigergutt101, med over 250 000 følgere, kickstartet showet med et fyrverkeri. Allsangen var allerede i taket, og stemningen ble bare bedre da Saksa, Freddy Kalas og Emma (som fikk besøk av Capow x 2G) kom på scenen én etter én.

Beathoven og Bausa sørget for at stemningen eskalerte ytterligere. Spesielt høy desibel ble det da Bausa spilte den kjente låta “Turné,” som med sine 20 millioner strømminger var et av kveldens høydepunkter.

Synne Vo tok det litt ned og klarte å skape en magisk sommerstemning i lufta med sine låter, før Staysman, som var konferansier, overrasket med låta “Bøgda” før han sendte siste artist på scenen: Ballinciaga. Trioen leverte en uforglemmelig avslutning, med flere høydepunkter på løpende bånd.

Dette ble en fantastisk kveld, og vi takker alle som gjorde den uforglemmelig. Gjenopplev høydepunktene fra konserten med recapen under.

Gikk du glipp av konserten? Fortvil ikke. Det er ny mulighet neste år. Men husk at påmeldingen åpner allerede den 1. oktober. Plassene forsvinner i løpet av kort tid, så vær tidlig ute!

June 3, 2024