TIX til Norges største håndballcup

Årets store høydepunkt i Fredrikstad Cup er DNB Night – en spillefri aften der vi sammen med DNB samler noen av Norges største artister for øyeblikket til en fartsfylt og minnerik kveld. Konserten er gratis for alle deltakere (A + B kort) og kan kjøpes til resten av håndballfamilien gjennom laget.

Saken er sist oppdatert 24. mars og følgende artister nå lansert:

TIX – Norges største artist de siste årene

TIX er den første storlansering til DNB Night. Andreas som ble Norges mest spilte artist i både 2020 og 2021 har mange hundre millioner strømminger og et titals topp-1 plasseringer. I løpet av årets to første måneder har TIX lansert et album og flere singler som blant annet Delux i samarbeid med Grandiosa.

Vi er glade for at TIX kommer tilbake til Fredrikstad Cup etter den fartsfylte avslutningen på konserten i 2019.

TIX sin portefølje av låter er lang, men her er noen (det vil ikke spilles noen av TIX sine russelåter):

  • Fallen Angel / Engel ikke dra, 32 millioner strømminger
  • Shotgun, 25 millioner strømminger
  • Kaller på deg, 22 millioner strømminger
  • Neste sommer, 20 millioner strømminger
  • Karantene, 18 millioner strømminger
  • Ut av mørket, 13 millioner strømminger

Subwoolfer – MGP vinnere 2022

For 4,5 milliarder år siden ble galaksens største band «Subwoolfer» til. Bosatt på månen har brødrene Keith og Jim siden den tid erobret hver eneste planet musikalsk, som gjør dem til tidenes mest suksessfulle popgruppe. Nå har brødrene kommet hele veien fra månen til jorden for å spille sin viktigste konsert i galaksen under Fredrikstad Cup, med en liten svipptur innom Italia for å delta i Eurovision Song Contest 2022.

 

El Papi – 110 millioner strømminger

El Papi har markert seg som en av de raskeste voksende artistene i Norge med over 110 millioner strømminger, over 18 000 følgere på Instagram og 47 000 følgere på Tiktok, på litt over 2 år. Han har det siste året hatt flere låter på topplisten både i Norge og i Sverige, blant annet med låtene «Sykepleierinnen» (22 millioner strømminger), «Midsommarnatt» (7 millioner strømminger) og «Igjen og Igjen» (7 millioner strømminger) med TIX.

 

eMMa – 400000 følgere på TikTok!

Emma gjorde sin artist-debut som 8-åring, og har i en alder av 13 allerede lang fartstid i musikkbransjen. Med storebrødrene Marcus & Martinus som forbilder og støttespillere, har eMMa fått mange gode tips på veien. Det er ikke bare i Norge eMMa har fans, de er nemlig spredt rundt i hele Europa.

Når eMMa ikke reiser rundt for å opptre eller er i studio, går hun på skole, dans og henger med venner. Hun elsker å opptre og underholde, og er en kreativ jente med masse energi. Med hele 220.000 følgere på Instagram, 106.000 følgere på YouTube og 382.000 følgere på TikTok har eMMa allerede bygget opp store plattformer til tross for sin unge alder

Vi gleder oss til å lansere flere artister til håndballfesten i 2022. Til nå er seks navn (hvor fem er helt nye for oss) signert og blir lansert fortløpende hver uke. Dette er navn som har ligget – og kommer til å ligge på topp 10 på Spotify i lang tid.

Les mer på våre konsertsider her!

June 1, 2022
Vi oppdaterer nå sidene for 2023. Noe info kan derfor være utdatert. Påmelding åpner 5. oktober 18:00!