Tjen penger til håndballfesten!

Det er med stor glede at vi kan presentere vår nye samarbeidspartner Bambusa. Bambusa har bidratt med 130 millioner kroner til barn og unge gjennom sponsorsamarbeid og salg av de populære Bambusa-sokkene. Nå vil de bidra til Fredrikstad Cup og reisekassen til ditt lag!

Siden oppstarten i 2017 har Bambusa gjennomført over 4.500 salgsdugnader og har blitt Norges største produsent av sokker.

  Jeg er svært imponert over programmet og den profesjonelle gjennomføringen av Fredrikstad Cup. Vi ser frem til å bidra til den store Håndballfesten i 2022. Bambusa har som mål å gi alle påmeldte lag muligheten til å dekke påmelding- og reiseutgiftene til cupeventyret ved salg av våre Bambusa-sokker.    sier Veronica Johannesen, daglig leder i Bambusa.

Etter en periode med aktivitet -og dugnadstørke grunnet COVID-19 erfarer vi at det er mange lag som har nok med å finansiere den daglige driften. Å ta med hele laget på en turnering nå kan virke utopi , men aldri før har det vært viktigere å ha noe å glede seg til.

  Det er mange dugnadsaktører i Norge, men Bambusa er en gjennomgående helproff aktør som vi er glade for å ha med på laget. Vi håper Bambusa kan lette på den økonomiske byrden som alle i idretten i Norge føler på for tiden.     sier Sven Helge Hagen, turneringsleder i Fredrikstad Cup

Gratis deltakelse og 10 000 kroner i lommepenger!

Med trygge løsninger og 50 % fortjeneste kan dere tjene penger slik at deltakelsen i Fredrikstad Cup blir helt gratis. Salget er uforpliktende og det tilbys fri frakt og retur. I tillegg er det ingen forhåndsbetaling og 45 dagers forfall på faktura. Alt dere trenger er:

  • A SUPER Selg 15 pakker per spiller.
  • B BASIC Selg 5 pakker per spiller.

I tillegg er alle lag som deltar med i trekningen av hele kr. 10000 i lommepenger for laget til håndballfesten! Gå til www.bambusa.no/fredrikstadcup eller klikk på knappen under for å lese mer om hvordan bli med.

March 1, 2022
Vi oppdaterer nå sidene for 2023. Noe info kan derfor være utdatert. Påmelding åpner 5. oktober 18:00!