Velkommen til Fredrikstad (Mini)Cup!

733 dager har gått siden Fredrikstad by var fylt med tusenvis av deltakere og Fredrikstad Ballklubb J18 vant sin klasse i Norges største håndballcup. Siden da har det vært flere nedturer enn oppturer og to ordinære Fredrikstad Cup har blitt avlyst. Vi er dermed ekstatiske over at vi nå kan arrangere en lokal utgave av håndballfesten for utvalgte lag. Velkommen til Fredrikstad (Mini)Cup 2021!

Det skal i løpet av helgen spilles 60 kamper i klassene J13 (2008) til J16 (2005) fordelt på banene i Kongstenhallen. Alle lag spiller fire kamper innledende i en dobbel runde, hvor tabellvinner i hver pulje møtes i en finale (andre plass møtes i plasseringskamp).

Kampoppsettet finner du her: https://www.profixio.com/app/matches/fredrikstad-cup-2021-mini/categories

Strømming av kampene

Siden alle lag kun har et begrenset antall plasser til foreldre, vil vi forsøke å få kampene ut til dem som ikke kan være til stede. Hvis ikke teknikken eller hallens infrastruktur (vaklende) svikter oss vil du finne link til kampene her i innlegget når kampene starter.

Kampene strømmes her: https://www.youtube.com/channel/UC3vPHyXT5U8gI9gnUy7Lr7g 

Smittevern

Vi har ventet lenge på at smittetrykket skal bli lavt nok og at de kommunale forskriftene skal lettes. Nå som det er åpnet for 100 personer om gangen på idrettsarrangement er vi sikre på at vi sammen med gode smittevernsrutiner kan arrangere et godt og trygt arrangement.

Vi har blant annet kontroll over hvem som er i hallen til enhver tid og klassene er delt opp i ulike segmenter. Utover dette følger vi standard smittevernsprotokoll fra Norges Håndballforbund.

Velkommen til Fredrikstad MiniCup 2021!

Kongstenhallen er klargjort for å ta i mot 24 lag fra Fredrikstad i alderen 13 til 16 år!

June 11, 2021