thumb image

Informasjon angående Korona

March 25, 2020

Grunnet usikkerheten rundt Korona situasjonen, oppdaterer vi denne siden fortløpende med den siste informasjonen vi har tilgjengelig. Informasjonen som sendes ut til alle lagledere er litt mer detaljert, men hovedtrekkene finner du igjen her.

Om du ønsker mer informasjon er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

OPPDATERT 26. MARS KLOKKEN 10:15

På tirsdag ettermiddag kom myndighetene med nye anbefalinger for perioden 26. mars til 13. april. Som ventet ble restriksjonene videreført og flere ble strammet inn.

Det har allikevel ikke kommet råd for arrangementer, ansamlinger eller lignende utover april måned. Det er derfor fremdeles en sannsynlighet for at håndballfesten 2020 vil bli arrangert. Da selvfølgelig med mange tilpasninger. Siden det fremdeles er to måneder igjen til Pinsen, har vi fremdeles litt is i magen og planlegger for fullt en håndballfest i solfylte Pinsedager.

Vi har derimot en løpende dialog med kommunen, myndighetene og NHF – og vil selvfølgelig følge de rådene som gis. Våres barns helse skal gå først, uansett.

Vi tilpasser oss fortløpende situasjonen og vil i dag informere om følgende:

Når det gjelder påmeldingsavgiften på kr. 1900-2300 per lag vil vi komme tilbake med hvordan vi løser denne. Ved en eventuell avlysning forventer vi ett underskudd på rundt kr. 3 millioner kroner. Vi må derfor gjøre tiltak for å sikre håndballfesten videre. Det er rett og slett mange uunngåelige kostnader til leverandører som vi ikke blir kvitt. Vi ser derfor for oss at vi gjør som flere andre avlyste turneringer som beholder påmeldingsavgiften. Dette er også i tråd med vilkårene for påmelding. Som en kompensasjon for dette vil vi derimot sende ut de 12000 fantastiske deltakertrøyene vi akkurat har fått inn på lager, til alle spillere og ledere. Da får alle i det minste ett lite minne fra håndballfesten 😊

Til slutt vil vi presisere at vi forstår at det kan virke vanskelig å gjennomføre Fredrikstad Cup slik situasjonen er nå. Vi forsøker derimot fremdeles å ha to tanker i hodet frem til myndighetene kommer med tydelig anbefaling for mai.

Skulle alle tiltakene som er innført virke, så er vi i det minste klare med Norges beste håndballfest!

FLERE NYHETER

 
Fredrikstad Cup avlyst!
Regjeringen har besluttet at alle idretts og-kulturarrangementer frem til 15. juni ikke kan gjennomføres. Fredrikstad Cup er derfor avlyst.
 
Informasjon om Korona (26. mars)
Informasjon angående helsesituasjonens påvirkning på håndballfesten og refusjonsordning av deltakeravgift ved eventuell avlysning i forbindelse med dette.
 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 13. mars. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.