thumb image

Vi har ledige plasser i flere klasser!

January 14, 2020

Fredrikstad Cup, Norges største håndballcup, arrangeres igjen mellom 29. mai og 1. juni. Da ønsker vi 700 forventningsfulle lag, i alderen 9 til 18 år fra hele Norge, velkommen til en fartsfylt langhelg. Med de råeste artistene, de største profilene og den artigste håndballen kan vi garantere mange minnerike Opplevelser både på- og utenfor håndballbanen.

Da vi åpnet påmeldingen i høst ble mange klasser fulle i løpet av få minutter. Vi har derimot stor kapasitet i flere klasser og kan derfor ta i mot enda flere lag. Er ditt lag derfor interessert i å delta i Norges største håndballcup i 2020 er det bare å ta kontakt med oss eller melde interesse direkte på våre påmeldingsider.

Fremdeles ikke sikker på om Fredrikstad Cup er det riktige arrangementet for ditt lag? Vi fulgte Verdal Jenter 14 fra deres avreise til hjemreise og i denne videoen får man ett lite innblikk i noe av det vi kan tilby. Se den i bunn av siden. Vi kan tilby:

  • Lag fra alle landets fylker – Vi samler årlig over 700 lag fra absolutt hele Norge, noe som betyr at vi kan garantere spennende, ny motstand som man vanligvis ikke møter i hjemlig serie.
  • 29 baner samlet på tre områder – Vi ønsker alle en effektiv cupopplevelse og har derfor samlet 29 av våre 36 baner på tre store arenaer. Det medfører minimalt med reising.
  • Alle lag overnatter på samme skole – Vi legger opp til at alle lag fra samme klubb overnatter og inntar frokost på samme skole.
  • DNB Night, en enorm konsert – Et knippe av Norges råeste artister skaper feststemning for 10 000 deltakere gjennom en spillefri aften der alle aldre har innpass. Anbefales!
  • Store håndballprofiler – Hos oss møter du verdens største håndballstjerner. Vi har hatt besøk av Sander Sagosen, Espen Lie Hansen, Nora Mørk, Amanda Kurtovic – for å nevne noen.
  • Høyt aktivitetsnivå – Vi har Norges råeste line-up med morsomme, spennende og håndballrelaterte aktiviteter som er åpen for alle – både deltakere og familien!

Se mer av hva vi tilbyr? Se vår artikkel her om hvorfor velge Fredrikstad Cup!

FLERE NYHETER

 
Ledige plasser igjen!
Vi har flere ledige plasser igjen til Norges største håndballcup. Interessert i å delta under Norges største håndballcup? Les mer her om påmeldingen.
 
Hotell og Camping
Tilstrømningen av besøkende under Fredrikstad Cup er enorm. Det kan derfor være greit å være tidlig ute for overnatting. Vi har nå laget en liste med flere alternativer.
 
Vi søker engasjerte dommere!
Vi søker dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse har nå åpnet på våre sider. Første uttak er allerede den 1. februar.