thumb image

Vi har ledige plasser i flere klasser!

January 14, 2020

Fredrikstad Cup, Norges største håndballcup, arrangeres igjen mellom 29. mai og 1. juni. Da ønsker vi 700 forventningsfulle lag, i alderen 9 til 18 år fra hele Norge, velkommen til en fartsfylt langhelg. Med de råeste artistene, de største profilene og den artigste håndballen kan vi garantere mange minnerike Opplevelser både på- og utenfor håndballbanen.

Da vi åpnet påmeldingen i høst ble mange klasser fulle i løpet av få minutter. Vi har derimot stor kapasitet i flere klasser og kan derfor ta i mot enda flere lag. Er ditt lag derfor interessert i å delta i Norges største håndballcup i 2020 er det bare å ta kontakt med oss eller melde interesse direkte på våre påmeldingsider.

Fremdeles ikke sikker på om Fredrikstad Cup er det riktige arrangementet for ditt lag? Vi fulgte Verdal Jenter 14 fra deres avreise til hjemreise og i denne videoen får man ett lite innblikk i noe av det vi kan tilby. Se den i bunn av siden. Vi kan tilby:

Se mer av hva vi tilbyr? Se vår artikkel her om hvorfor velge Fredrikstad Cup!

FLERE NYHETER

 
Fredrikstad Cup avlyst!
Regjeringen har besluttet at alle idretts og-kulturarrangementer frem til 15. juni ikke kan gjennomføres. Fredrikstad Cup er derfor avlyst.
 
Informasjon om Korona (26. mars)
Informasjon angående helsesituasjonens påvirkning på håndballfesten og refusjonsordning av deltakeravgift ved eventuell avlysning i forbindelse med dette.
 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 13. mars. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.