Harm og Bratberg til Fredrikstad!

Kongsten Night er den desidert største happeningen under Fredrikstad Cup. Da samler vi nærmere 10 000 deltakere til en showfylt kveld med de mest aktuelle artistene for øyeblikket. Konserten ledes årlig av to konferansierer som geleider oss gjennom kvelden.

Årets konferansierer er Vegard Harm og Marthe Bratberg. Tospannet ledet også konserten i 2019. De er derimot mer aktuelle enn noen gang og med Vegards nesten 500 000(!) følgere på Instagram er han kjent både for små og store i Norge.

Vi er derfor utrolig glade for at Vegard og Marthe igjen ville komme til Fredrikstad!

I 2019 kom også Unge Ferrari, TIX, Katastrofe, Morgan Sulele, Emma, Kyle Allesandro, Mads Hansen, Vegard Harm og Marthe Brattberg. Se en liten oppsummering her: 

.
Vi gleder oss til å lansere flere artister for konserten i 2020. Tre store navn er allerede signert og blir lansert fortløpende. Dette er navn som har ligget og kommer til å ligge på topp 10 på Spotify i lang tid.

Norges største influensere

Vegard Harm er en norsk influenser fra Stokke i Vestfold. Han ble først kjent som Norges mest fulgte person på videodelignstjenesten Vine, og har nå over 500 000 følgere på Instagram.

Han leder podcasten Harm & Hegseth sammen med Morten Hegseth. De har også programmet Panelet på VGTV sammen, der de diskuterer ukas snakkiser i kjendisverden. Våren 2017 kom han med en serie på VGTV sammen med treningsbloggeren Funkygine. Nylig lanserte han også sin helt egne soloserie, Life of Harm.

Vegard har også ledet VG lista i 2018 og 2019, og i 2020 er han i Fredrikstad for å lede Kongsten Night!


October 4, 2019
Vi oppdaterer nå sidene for 2023. Noe info kan derfor være utdatert. Påmelding åpner 5. oktober 18:00!