thumb image

Vi fulgte Verdal J14 gjennom håndballfesten!

October 3, 2019

Fredrikstad Cup handler om gode Opplevelser både på og utenfor håndballbanen. Håndballfesten er derfor den ultimate reisecupen for lag som kommer fra hele Norge. For å vise litt av hva man kan Oppleve, fulgte vi Verdal J14 gjennom hele helgen i 2019.

Vi takker de tøffe jentene som stilte opp for å bli med på videoen.

PS! 50 % av alle lagene i 14 års klassen i 2019 kom fra utenfor Østfold, Akershus og Oslo. Det er helt unikt og man er med det garantert å treffe nye lag som man ikke har møtt tidligere.

Er deres lag også interessert i Norges største håndballcup? Dette er noe av det vi kan tilby som er med på å skape samhold:

  • 29 baner samlet på tre områder – Foruten om noen enkelthaller er alle banene samlet på våre hovedarenaer. Dette gir en unik mulighet til å følge andre lag fra samme klubb og klasse, samtidig som man slipper all reisingen mellom arenaene.
  • Alle lag overnatter på samme skole – Vi legger opp til at alle lag fra samme klubb overnatter på samme skole.
  • Frokost på skolene – All frokost spises på samme sted som man overnatter.
  • 700 lag fra alle landets fylker – Dette gjør at man møter nye og spennende lag og mennesker.

Se mer av hva vi tilbyr? Se vår artikkel her om hvorfor velge Fredrikstad Cup!

FLERE NYHETER

 
Påmelding har åpnet!
Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2020 er nå åpen. Meld interesse på våre sider. Vi har lagt ut 700 eksklusive plasser fordelt på alle klasser og kategorier.
 
Første konsertlansering!
Kongsten Night er den desidert største happeningen under Fredrikstad Cup. Da samler vi nærmere 10 000 deltakere til en showfylt kveld.
 
Alt om påmeldingen!
Torsdag 18:00 legger vi ut 700 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2019 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser.