thumb image

Direktesending på HåndallTV

May 19, 2019

De siste årene har vi i samarbeid med Norsk Topphåndball og HandballTV sendt kamper direkte på handballtv.com. Dette har blitt svært god tatt i mot og vi kan se tilbake på mange gode idrettsøyeblikk. I 2019 vil vi igjen sende nærmere 20 timer fra håndballfesten. Vi gleder oss!

Hele 23 kamper, SELECT Skills Challenge finaler og reportasjer fra arenaen vil sendes direkte på kanalen. Produksjonen er helprofesjonell tre kamera produksjon med repriser, grafikk, reportasjer og kommentatorer. I tillegg til TV banen utendørs med full tribune, LED skjermer og musikk sender vi også innendørs fra finalekampene.

NYHET I 2019 – Vi har byttet ut den gamle banen med en høykvalitets allidrett-kunstgress (13mm høyt med ekstra drenering til kr. 200 000). Det betyr at den sportslige kvaliteten vil bli enda bedre!

Disse kampene sendes direkte på HandballTV.com

Dette er kampene på lørdag, den 8. juni mellom 12:30 og 17:15.

Dette er kampene på søndag, den 9. juni mellom 13:45 og 17:50:

Dette er kampene på mandag, den 10. juni mellom 14:00 og 16:30:

* SELECT Skills Challenge

Håndball er og vil alltid bli en lagidrett. Felleskap, lagånd og samarbeid er håndballens store glede, noe Fredrikstad Cup bygger opp om. Allikevel er det viktig å sette fokus på de individuelle ferdighetene innad i laget. Vi skal derfor kåre Norges råeste håndballspiller!

Det vil være kvalifisering gjennom hele helgen etterfulgt av en direktesendt semifinale og finale på HandballTV fra bane 2 innendørs. Her er det mann-mot-mann og kvinne-mot-kvinne i en oppsatt hinderløype inspirert av alle de ulike egenskapene en rå håndballspiller er avhengig av.

Fjorårets vinner av SELECT Skills Challenge

FLERE NYHETER

 
Fredrikstad Cup avlyst!
Regjeringen har besluttet at alle idretts og-kulturarrangementer frem til 15. juni ikke kan gjennomføres. Fredrikstad Cup er derfor avlyst.
 
Informasjon om Korona (26. mars)
Informasjon angående helsesituasjonens påvirkning på håndballfesten og refusjonsordning av deltakeravgift ved eventuell avlysning i forbindelse med dette.
 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 13. mars. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.