thumb image

Registrering av spillere og trøyestørrelser

May 22, 2019

Fredrikstad Cup nærmer seg med stormskritt og det er nå bare to ting som må gjøres, før dere kan reise til Fredrikstad og Norges største håndballcup.

Registrering av trøyestørrelser (frist 29. mai)

Vi har sendt hovedkontaktpersonen på hvert lag en epost med en link som kan følges for å registrere antall trøyestørrelser. På den måten er man sikret akkurat den størrelsen man selv ønsker. Med ett lite forbehold. Vi har derimot en svært god buffer på 20 %, så det skal nok gå bra.

Alle kan velge mellom XXS – XXL. Størrelsene er like som de siste årene.

Registrering av spillere (frist 5. juni)

For å spare miljøet så har vi all deltakerregistrering på nett på lagsiden (Profixio).

Logg derfor inn på www.fredrikstadcup.no/lagside og registrer spillerne innen 5. juni.

Det er ikke lenger mulig å endre antallet deltakere på lagsiden. Man kan derimot legge til bestillingen ved innsjekking – ikke trekke fra – om ønskelig. Om dette er tilfellet og deltakerlisten må oppdateres, kan dette gjøres samtidig ved innsjekking.

NB. Følgende er viktig å vite.

FLERE NYHETER

 
Hotell og Camping
Tilstrømningen av besøkende under Fredrikstad Cup er enorm. Det kan derfor være greit å være tidlig ute for overnatting. Vi har nå laget en liste med flere alternativer.
 
Påmelding har åpnet!
Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2021 er nå åpen. Meld interesse på våre sider. Vi har lagt ut flere hundre plasser fordelt på alle klasser og kategorier.
 
I dag åpner påmeldingen!
Torsdag 1. oktober 18:00 legger vi ut plassene til Norges råeste håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. (Oppdatert 24.9 med antall plasser)