thumb image

Direktesending på HandballTV

April 29, 2018

De siste årene har vi i samarbeid med Norsk Topphåndball og HandballTV sendt kamper direkte på handballtv.com. Dette har blitt svært god tatt i mot og vi kan se tilbake på mange gode idrettsøyeblikk. I 2018 vil vi igjen sende nærmere 20 timer fra håndballfesten. Vi gleder oss!

Mens vi tidligere har samarbeidet med TV2 har vi nå valgt handballtv.com som vår streamningkanal. Dette gjør at alle sendingene kan sees uavhengig av enhet, selvfølgelig helt gratis.

Hele 26 kamper, SELECT Skills Challenge finaler og reportasjer fra arenaen vil sendes direkte på kanalen. Produksjonen er som tidligere en tre kamera produksjon med repriser, grafikk, reportasjer og kommentatorer. I tillegg til TV banen utendørs med full tribune, LED skjermer og musikk vil det denne gang også sendes innenfra vår hovedarena.

Disse kampene sendes direkte på HandballTV.com

Dette er kampene på lørdag, den 3. juni mellom. mai mellom 12:30 og 17:00.

Dette er kampene på søndag, den 4. juni mellom 13:20 og 17:45:

Dette er kampene på mandag, den 5. juni mellom 13:55 og 16:30:

* SELECT Skills Challenge

Håndball er og vil alltid bli en lagidrett. Felleskap, lagånd og samarbeid er håndballens store glede, noe Fredrikstad Cup bygger opp om. Allikevel er det viktig å sette fokus på de individuelle ferdighetene innad i laget. Vi skal derfor kåre Norges råeste håndballspiller!

Det vil være kvalifisering gjennom hele helgen etterfulgt av en direktesendt semifinale og finale på HandballTV fra bane 2 innendørs. Her er det mann-mot-mann og kvinne-mot-kvinne i en oppsatt hinderløype inspirert av alle de ulike egenskapene en rå håndballspiller er avhengig av.

FLERE NYHETER

 
Hotell og Camping
Tilstrømningen av besøkende under Fredrikstad Cup er enorm. Det kan derfor være greit å være tidlig ute for overnatting. Vi har nå laget en liste med flere alternativer.
 
Påmelding har åpnet!
Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2021 er nå åpen. Meld interesse på våre sider. Vi har lagt ut flere hundre plasser fordelt på alle klasser og kategorier.
 
I dag åpner påmeldingen!
Torsdag 1. oktober 18:00 legger vi ut plassene til Norges råeste håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. (Oppdatert 24.9 med antall plasser)