thumb image

Ledige plasser til Fredrikstad Cup i 2018!

January 16, 2018

Når påmeldingen åpnet i November var det fullt trøkk fra første sekund og mange klasser fylte seg opp i løpet av svært kort tid. Allikevel var det flere klasser som ikke ble fulltegnet og det er derfor flere ledige plasser til årets Fredrikstad Cup.

De ledige plassene er hovedsakelig fra Jenter/Gutter 12 år til 18 år med unntak av Jenter 13.

Noen av klassene har begrenset overnatting tilgjengelig. Dette kommer ann på den totale sammensetningen i klassen.

Er dere derfor interessert i å delta i sesongens største høydepunkt anbefaler vi å ta kontakt – så bistår vi.

Du kan melde interesse direkte her – Påmeldingsskjema – eller ta kontakt med oss her – Kontaktskjema – ved spørsmål.

Fremdeles usikker på om Fredrikstad Cup er den riktig turneringen for dere? Les hvorfor ditt lag bør velge oss her.

Klassene 9 til 11 år er hovedsakelig fullt. Men det kan komme noen ledige plasser for lokale lag etter 1. februar. Meld derfor gjerne interesse, så tar vi kontakt så snart det eventuelt kommer en åpning.

Vi takker alle som har meldt seg på til nå. Spesielt moro er det at det også i år blir mange guttelag som vil delta. Gutteandelen er nå oppe i hele 25 % av alle deltakende lag. Den største gutteklassen er Gutter 11 år hvor det er hele 30 lag som tar turen til Fredrikstad i Pinsen. De øvrige gutteklassene har fra 15 til 30 deltakende lag. Det er vi stolte av!

FLERE NYHETER

 
Ledige plasser – 29 mai
Se en oversikt over ledige plasser som har kommet grunnet avmelding fra lag etter at kampoppsettet er publisert. Dette er åpne plasser som ditt lag kan melde seg på til hvis ønskelig.
 
Registering spillere + trøyestørrelse
Fristen for valg av størrelser og levering av deltakerlister nærmer seg. I år skal alt dette gjøres online og ikke på papir. Se mer om hvordan gjøre dette.
 
Årets konsert er (nesten) klar!
Håndballfestens desidert største begivenhet er konserten, selveste Kongsten Night. Her samler vi noen av Norges beste ungdomsartister for øyeblikket og inivterer 10000 tilskuere til ett show uten like.
tina