thumb image

Ledige plasser til Fredrikstad Cup i 2018!

January 16, 2018

Når påmeldingen åpnet i November var det fullt trøkk fra første sekund og mange klasser fylte seg opp i løpet av svært kort tid. Allikevel var det flere klasser som ikke ble fulltegnet og det er derfor flere ledige plasser til årets Fredrikstad Cup.

De ledige plassene er hovedsakelig fra Jenter/Gutter 12 år til 18 år med unntak av Jenter 13.

Noen av klassene har begrenset overnatting tilgjengelig. Dette kommer ann på den totale sammensetningen i klassen.

Er dere derfor interessert i å delta i sesongens største høydepunkt anbefaler vi å ta kontakt – så bistår vi.

Du kan melde interesse direkte her – Påmeldingsskjema – eller ta kontakt med oss her – Kontaktskjema – ved spørsmål.

Fremdeles usikker på om Fredrikstad Cup er den riktig turneringen for dere? Les hvorfor ditt lag bør velge oss her.

Klassene 9 til 11 år er hovedsakelig fullt. Men det kan komme noen ledige plasser for lokale lag etter 1. februar. Meld derfor gjerne interesse, så tar vi kontakt så snart det eventuelt kommer en åpning.

Vi takker alle som har meldt seg på til nå. Spesielt moro er det at det også i år blir mange guttelag som vil delta. Gutteandelen er nå oppe i hele 25 % av alle deltakende lag. Den største gutteklassen er Gutter 11 år hvor det er hele 30 lag som tar turen til Fredrikstad i Pinsen. De øvrige gutteklassene har fra 15 til 30 deltakende lag. Det er vi stolte av!

FLERE NYHETER

 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 25. mars. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Vi søker engasjerte dommere!
Vi søker dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse har nå åpnet på våre sider. Første uttak er allerede den 1. februar.
 
Påmelding har åpnet!
Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2022 er nå åpen. Meld interesse på våre sider. Vi har lagt ut flere hundre plasser fordelt på alle klasser og kategorier.