thumb image

SNART ÅPNER PÅMELDINGEN!

September 18, 2019

Vil ditt lag delta på Norges største håndballcup? Da er det viktig å være klare for avkast. Startskuddet går nøyaktig klokken 18:00 den 10. oktober på våre nettsider. Da legger vi ut nesten 700 plasser til det som hvert år er sommerens største høydepunkt!

Etterspørselen de siste årene har vært helt enorm. Mange lag har dessverre ikke fått plass. Det har rett og slett vært overveldende. Vi anbefaler derfor å være tidlig ute på påmeldingdagen. Noen kategorier og klasser er mer presset enn andre. 

Skal vi minne deg på påmeldingen?

Vi gir deg gjerne ett uforpliktende og gratis pip rett før påmeldingen:

Klikk her for å sette opp ditt varsel!

Slik foregår selve påmeldingen

Løsningen er lik som de siste årene. Har du derfor meldt på ett lag tidligere vil du kjenne igjen hva du skal gjøre. Påmeldingen er todelt. Den første påmeldingen gjøres på våre nettsider. Når laget eventuelt har fått plass foregår resten på din lagside i “TX”. 

Uthevet tekst over er den informasjonen vi må ha ved påmelding. All øvrig tas senere.

Din påmelding vil kanskje se slik ut etter at alt er fylt ut. 

 

Slik tildeler vi plasser etter påmelding

For mest mulig rettferdig tildeling benytter vi oss av ett forhåndsbestemt oppsett. Først deler vi lagene i ulike bolker basert på kategori og klasse. Deretter starter vi på toppen, ut fra når påmeldingen kom inn.

Først blir alle lag satt i to bolker basert på overnatting:

Årsaken til dette er at vi har begrensede antall overnattingsplasser i Fredrikstad.

Deretter fordeler vi alle lagene i to nye bolker basert på klubb / enkeltlag:

Årsaken til dette er at vi er må utnytte overnattingsstedene best mulig. Dette er en stor kabal. Samtidig ønsker vi en god fordeling mellom enkeltlag, små og store klubber.

 

FLERE NYHETER

 
Fredrikstad Cup avlyst!
Regjeringen har besluttet at alle idretts og-kulturarrangementer frem til 15. juni ikke kan gjennomføres. Fredrikstad Cup er derfor avlyst.
 
Informasjon om Korona (26. mars)
Informasjon angående helsesituasjonens påvirkning på håndballfesten og refusjonsordning av deltakeravgift ved eventuell avlysning i forbindelse med dette.
 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 13. mars. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.