Vi er klare for Fredrikstad Cup 2018!

Etter en solfylt håndballferie er vi endelig tilbake på våre kontorer. De neste ukene og månedene vil vi arbeide med alle tilbakemeldinger som har kommet inn til oss – og sette sammen ett arrangement fylt med spennende og gode Opplevelser. Vi gleder oss til Norges største håndballfest 2018!

Vi har allerede flere spennende nyheter og forbedringer på gang. Sistnevnte er spesielt viktig for oss. Vi ønsker nemlig ikke bare å skape ett stort arrangement med flest mulig lag. Vi ønsker en flott håndballfest fylt med kvalitet i alle ledd som vi og våre 27 medarrangørklubber kan være stolte av. Vi vil derfor finpusse logistikken enda ett hakk, og arbeide for å gjøre den sportslige Opplevelsen enda litt bedre ved å skape nye arenaer og forbedre våre eksisterende.

Vi tar derfor ikke inn flere lag enn det vi mener at det er forsvarlig å ta inn.

Men i tillegg til å ha fokus på god kvalitet, så har vi selvfølgelig også ett bredt fokus på gode Opplevelser. I 2018 vil dermed igjen samarbeide med noen av verdens beste håndballprofiler for at de skal komme å møte våre deltakere. (I 2017 gjestet vi blant annet Amanda Kurtovic, Espen Lie Hansen og Heidi Løke). Vi vil også samle noen av Norges største artister til ett forrykende Cupshow på lørdags kvelden.

Vi gleder oss stort til å presentere dette i løpet av høsten. Så følg med fremover på våre nettsider og i invitasjonen som kommer rundt 10. oktober. Om det er noe informasjon du ønsker allerede nå, kan du selvfølgelig ta kontakt.

Påmelding

Fredrikstad Cup i 2017 ble historiens desidert største håndballarrangement for barn og unge i Norge. Med over 710 lag fra absolutt hele Norge ble arrangementet en fantastisk håndballfest.

Påmeldingen fylte seg opp raskere enn noen gang og resultatet ble at (dessverre) flere hundre lag ikke fikk plass. Også i 2018 vil det etter all sansynlighet være rift om plassene. Nøyaktig hvor mange lag vi vil ta inn er ikke bestemt helt ennå. Men vil ditt lag eller klubb delta i vårens største høydepunkt er det viktig å være tidlig ute.

Påmelding åpner onsdag, den 22. november klokken 18:00 på våre nettsider.

Vil vil nærmere legge ut mer informasjon om hvordan påmeldingen enklest mulig kan gjennomføres for å sikre en plass. Skulle du i mellomtiden ha noen spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss på 4000 1722 eller via våre nettsider her.

Vi gjør oppmerksom på at vi vurderer nye alternativer for påmelding, for å sikre en mest mulig rettferdig tildeling av plasser til håndballfesten.

Dato for arrangementet i 2018

Fredrikstad Cup arrangeres som tradisjon i Pinsen hvert år. Dette gjør håndballfesten til en perfekt avslutning på en lang sesong, og som en god kickstart mot neste. I 2018 vil datoen være den 18. til 21. mai. Dette er tett opp mot 17. mai (på torsdagen), men etter en kort undersøkelse blant flere deltakende lag er dette bedre enn å flytte arrangementet.

Solfylte pinsedager er tross alt en tradisjon.

Det kan derfor være greit å gjøre oppmerksom på følgende:

  • Aktivitetserien vil kun ha kamper på lørdag (19. mai) og søndag (20. mai).
  • Lag utenfor Oslo, Follo og Østfold har ikke kamp på fredag (18. mai).
  • Sluttspillet begynner i nesten alle klasser på søndag kveld.
  • Aller siste finalekamp går senest kl. 16:00 på mandag (21. mai)

Hvilke klasser gjennomføres i 2018?

Fredrikstad Cup skal være en håndballfest for alle! Som en av få i Norge kan vi dermed tilby en svært god variasjon i både yngre og eldre lag, både på jente og guttesiden. Ta derfor med hele klubben til Norges største håndballcup og bygg en unik klubbfølelse på tvers av lagene.

Vanligvis har Fredrikstad Cup vært arrangert i den neste sesongen og ikke inneværende, da ny sesong har startet opp den 1. mai. Vi har fått indikasjoner på at ny sesong i 2018 ikke vil starte før den 1. juli. Neste års Fredrikstad Cup vil etter all sansynlighet spille i inneværende sesong, noe som er mer i tråd med øvrige håndballarrangementer og samtidig enklere å forhold seg til.

Dette er derimot ikke 100% avklart ennå. Vi kommer derfor snarest tilbake.

Oppdatering – Vi har fått bekreftet av Norges Håndballforbund at de før denne sesongen endret sesongstarten. Dette påvirker med det klassefordelingen under årets Fredrikstad Cup. Se mer informasjon i vår sak om ‘Endringer for 2018‘.

Klassene som uansett det vil deltas med er følgende:

J09-10-11-12-13-14-15-16-17-18
G09-10-11-12-13-14-15-16-18

Vi har noen flere spørsmål og ønsker mer informasjon!

Ta gjerne kontakt med oss så snart som mulig, så bistår vi selvfølgelig med all informasjon. Vi ønsker å skape Norges beste håndballcup og tar også i mot alle tips og gode ideer.

Du når oss på 4000 1722, eller via våre nettsider her.

August 28, 2017