thumb image

Møt verdens beste under håndballfesten!

June 3, 2017

Fredrikstad Cup blir i år arrangert for 36. gang. Gjennom historien har flere små og store talenter deltatt, og flere har siden tatt steget ut i den store verdenen. Nå kommer flere av de tilbake til Fredrikstad.

Under årets store håndballfest vil man derfor kunne møte noen av de aller største innen håndballverdenen, både på jente -og guttesiden. Selv om disse spillerne har lite fritid og ferie er noe som man kun har noen få uker i året, har de valgt å ta turen til Fredrikstad Cup for å møte mange nye og unge talenter. Det er vi selvfølgelig utrolige ydmyke for, og veldig stolte av.

Sammen med Norsk Topphåndball kan vi derfor presentere Espen Lie Hansen, som selvfølgelig var med når Håndballgutta tok ett fortjent sølv i VM i Frankrike. I tillegg kommer selveste Amanda Kurtovic, som snart spiller i en av verdens største klubber – Bucuresti. Christian Berge, suksesstrenere som ledet nevnte håndballgutta, kommer også for å dele tips.

Sammen med DNB kan vi presentere Marit Malm Frafjord, Kristne Breistøl og Rigelruth-Koren som alle har spilt i Larvik denne sesongen. Du vil i løpet av Pinsen kunne stille disse både spørsmål, få tips om trening, få autograf eller rett og slett bare ta en selfie.

Tid og sted* for å treffe stjernene er:

Lørdag den 3. juni
Kurtovic og Lie Hansen på Merkur Arena fra 12 til 13 og Kongsten Arena fra 14 til 15.
Malm Frafjord, Rigelruth-Koren og Breistøl på Merkur Arena fra 13 til 14 og Kongsten Arena fra 15 til 16.

Søndag den 4. juni
Christian Berge og Heidi Løke på Kongsten Arena fra 13 til 15.
* Tider og sted kan endre seg.

FLERE NYHETER

 
Konserten er lansert!
Årets store begivenhet er uten tvil Kongsten Night. Konserten med flere av Norges råeste artister samler årlig våre deltakere til en fartsfylt kveld med mye moro.
 
Kampoppsett 9 til 11 år
Kampoppsettet for 9 til 11 år er nå klart for Fredrikstad Cup 2018. Totalt skal det spilles 671 kamper av 273 lag i aktivitetsserien i løpet av 2 dager.
 
Puljeoppsettet klart!
Puljeoppsettet for klassene 12 år til Senior er nå klart for Fredrikstad Cup 2018. Se hvem ditt lag må slå for å vinne tittelen "Vinner av Norges største håndballcup!"