thumb image

HandballTV på Vipps banen!

May 14, 2017

De siste årene har vi i samarbeid med TV2 og DNB sendt direkte fra håndballfesten. Dette har blitt svært god tatt i mot og vi kan se tilbake på mange gode idrettsøyeblikk. I 2017 vil det igjen sendes direkte, denne gang i samarbeid med DNB, Norsk Topphåndball og HandballTV. Hele 26 kamper, Verdensrekordforsøk, SELECT Skills Challenge finale og reportasjer fra arenaen vil sendes direkte. Vi gleder oss!

I år falt vi ned på HandballTV slik at enda flere kan få med seg sendingene, som denne gangen er 100% gratis og tilgjengelig på alle enheter. Vi vil gjerne takke Norsk Topphåndball, DNB og Østfold Fylkeskommune for at sendigene igjen blir en realitet.

Produksjonen vil som tidligere være tre kamera produksjon med repriser, grafikk, reportajer og kommentatorer. I tillegg til TV banen utendørs med full tribune, LED skjermer og musikk vil det denne gang også sendes innenfra vår hovedarena.

Disse kampene sendes direkte på Handball TV

Totalt vil det i år sendes dobbelt så mange kamper som tidligere. Hele 26 kamper fordelt på klassene 12 til 18 år, hvorav syv av disse er A finaler i klassene 14 til 18 år.

Dette er kampene på lørdag, den 3. juni mellom. mai mellom 13:00 og 17:35.

Dette er kampene på søndag, den 4. juni mellom 12:00 og 17:45:

Dette er kampene på mandag, den 5. juni mellom 13:20 og 16:30:

Slik kan du se håndballfesten direkte

Sendingene vil sendes på HandballTV direkte fra bane 51 på lørdag mellom 13:00 til 17:35 og på søndag mellom 12:00 til 17:45. I tillegg sendes alle A finalene fra 14 år på bane 2 og bane 3 på mandag mellom 13:20 til 16:30.

HandballTV er en kanal på handballtv.com som er produsert av Norsk Topphåndball. Kanalen ble til etter en sammenslutning mellom alle lagene i Norges to toppserier for å kunne sende alle kampene live i hver runde. Gå derfor til handballtv.com eller fredrikstadcup.no/tv for å se kampene direkte i HD kvalitet.

Besøk gjerne HandballTV allerede nå for flere kamper.

* Verdensrekordforsøk

Sammen med Vipps skal vi få (forhåpentligvis) en ekte verdensrekord under Norges største håndballfest. Etter en kvalifisering hele helgen og på forhånd, vil de beste bli valgt ut til å gjennomføre ett offisielt verdensrekord på bane 2 innendørs.

Alle kan selvfølgelig forsøke seg. Rekorden går ut på å få flest mulig treff på 30 sekunder. Blinken er 20x20cm og skal treffes på 7 meters avstand. Rekorden for menn er 11 og kvinner er 7. Lykke til!

** SELECT Skills Challenge

Håndball er og vil alltid bli en lagidrett. Felleskap, lagånd og samarbeid er håndballens store glede, noe Fredrikstad Cup bygger opp om. Allikevel er det viktig å sette fokus på de individuelle ferdighetene innad i laget. Vi ønsker derfor under Norges største håndballfest i 2017 å kåre Norges råeste spiller!

Det vil være kvalifisering gjennom hele helgen etterfulgt av en direktesendt semifinale og finale på HandballTV fra bane 2 innendørs. Her er det mann-mot-mann og kvinne-mot-kvinne i en oppsatt hinderløype inspirert av alle de ulike egenskapene en rå håndballspiller er avhengig av.

FLERE NYHETER

 
Hotell og Camping
Tilstrømningen av besøkende under Fredrikstad Cup er enorm. Det kan derfor være greit å være tidlig ute for overnatting. Vi har nå laget en liste med flere alternativer.
 
Påmelding har åpnet!
Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2021 er nå åpen. Meld interesse på våre sider. Vi har lagt ut flere hundre plasser fordelt på alle klasser og kategorier.
 
I dag åpner påmeldingen!
Torsdag 1. oktober 18:00 legger vi ut plassene til Norges råeste håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. (Oppdatert 24.9 med antall plasser)