thumb image

Husk bestillingsfrist den 13. mars!

March 10, 2020

Alle deltakere (ledere, spillere og ev. overnattende foreldre/søsken) må ha ett Cupkort for å delta i Fredrikstad Cup. Dette bestilles av ansvarlig for påmeldingen på lagsiden. Løsningen er allerede åpen og siste frist for å gjennomføre bestillingen er 13. mars 2020.

Frist for å betale bestillingen er senest den 18. mars.

Brukernavn og passord til lagsiden: Brukernavnet er den eposten laget er registrert på. Passordet får du ved å registrere deg som bruker av løsningen. Det er stor sannsynlighet for at du har brukt løsningen tidligere og da er du allerede registrert. Når du logger inn kommer laget opp automatisk.

Du kan gjøre endringer på denne linken – www.fredrikstadcup.no/lagside

Hvilke pakker og tjenester kan vi kjøpe?

Kort oppsummert er det følgende valg ved registrering:

For komplett oversikt se siden Cupkort og Priser for mer informasjon.

Gjøre endringer på laget og kontaktperson:

Gjorde klubben din selve påmeldingen? Ta kontakt med den som gjorde påmeldingen og be de om å endre kontaktperson på ditt lag til deg og din epostadresse. Hvert lag er nemlig knyttet opp mot en epost og den må stemme overens for å få tilgang.

Får du ikke opp noen lag? Da må vi oppdatere din epost i våre systemer slik at den matcher deres lag.

Bestilling trinn-for-trinn

Legg inn ny bestilling eller endre bestilling som ikke er fakturert.

Nedjustere en bestilling som allerede er fakturert:

En kreditnota vil nå opprettes automatisk under fakturaoversikten. Er bestillingen ikke betalt, kan man bare trekke fra kreditnota på eksisterende faktura. Om bestilling er betalt, ta kontakt med oss så refunderer vi beløpet.

Ofte spurte spørsmål og svar

Må alle ha Cupkort, også ledere?
Ja, alle spillere, ledere og trenere må ha A eller B kort for å delta. Bestilling vil kontrolleres mot deltagerlister ved innsjekking. Det vil også gjøres kontroll på utvalgte skoler opp mot antall faktiske overnattende, dette for å ivareta sikkerheten til alle deltagere.

Hva med foreldre?
Foreldre som ikke skal overnatte med laget, trenger ingen Cupkort. Foreldre og søsken som skal overnatte med laget må derimot ha A kort for få tilgang til skolen. Det vil gjøres kontroll på utvalgte skoler opp mot antall faktiske overnattende, dette for å ivareta sikkerheten til alle deltagere.

Må vi bestille Kongsten Night billetter i tillegg?
Konsertbillettene er nå inkludert i alle A og B kortene, uansett alder. Det vil i tillegg være mulig å bestille (noe begrenset) ekstra billetter til foreldre og søsken. Dette må gjøres på lagsiden.

Når er siste frist for å bestille?
Bestillingsfristen er den 13. mars. Se neste for endringer etter dette.

Kan vi gjøre endringer etter denne fristen?
Ja. Det kan gjøres mindre endringer helt frem til 24. mai, så fremt laget fremdeles skal delta. Vi gjør oppmerksom på at vi benytter bestilling ved fristen for å sette opp overnatting. Kommer det derfor 5 til etter fristen, kan det bli noe trangere.

Når er siste frist for å betale?
Betalingsfristen er den 18. mars. Denne fristen vil stå på fakturaen, uansett når den er opprettet.

Vi har flere fakturaer på laget – kan vi betale den samlet?
Nei. Man må betale hver faktura med forskjellig KID nummer for seg selv for at det skal registreres korrekt.

Vi ønsker 2 flere cupkort?
Se punkt 6 til 9 i avsnittene over.

FLERE NYHETER

 
Hotell og Camping
Tilstrømningen av besøkende under Fredrikstad Cup er enorm. Det kan derfor være greit å være tidlig ute for overnatting. Vi har nå laget en liste med flere alternativer.
 
Påmelding har åpnet!
Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2021 er nå åpen. Meld interesse på våre sider. Vi har lagt ut flere hundre plasser fordelt på alle klasser og kategorier.
 
I dag åpner påmeldingen!
Torsdag 1. oktober 18:00 legger vi ut plassene til Norges råeste håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. (Oppdatert 24.9 med antall plasser)