thumb image

Hele Norge vil til Fredrikstad i Pinsen

November 24, 2016

Påmeldingen til Fredrikstad Cup åpnet på onsdag, nøyaktig klokken 18:00. Allerede før påmeldingen hadde startet, så vi at trafikken til våre nettsider hadde økt betraktelig fra tidligere. Men at det skulle være en så enorm etterspørsel, hadde vi ikke forventet. Resultatet ble hele 700 lag påmeldt allerede de første minuttene.

Selvom det fremdeles er noen ledige plasser * tilgjengelige, vil Norges største håndballfest i 2017 bli den største håndballfesten noen sinne. Vi er selvfølgelig utrolig stolte og ydmyke for at så mange lag ønsker å komme tilbake år etter år.

Dette viser at Fredrikstad Cup har ett godt konsept med en god miks mellom Opplevelser, god logistikk og ett godt sportslig tilbud. Vi betyr mye for oss, siden vi da kan rendyrke og perfeksjonere dette enda mer i fremtiden.

* Fremdeles noen ledige plasser

Vi gjør oppmerksom på at det fremdeles er ledige plasser i flere av klassene. Vi arbeider nå med å gå gjennom alle påmeldingene som kom inn første dagen, og flere lag har allerede fått tilbakemelding. Skulle ditt lag være interessert i å ta en del av håndballfesten er det derfor mulighet til å melde interesse både i dag og fremover.

Årsaken til at det fremdeles er ledige plasser, selv om etterspørselen er enorm, er fordi vi har begrensninger i hver enkelt kategori og klasse. I tillegg vil det helt frem til 1. februar være endringer, med lag som melder seg av og på.

Ønsker ditt lag eller klubb å melde seg på, kan dette gjøres enkelt her: www.fredrikstadcup.no/pamelding

Dere får svar i løpet av kort tid om det er plass eller ikke.

Flere plasser i 2018

Vi synes det er synd at vi ikke kan si ja til absolutt alle som ønsker å delta. Vi gleder oss derfor stort til at vi de neste årene vil få bedret banekapasitet. Etter all sansynlighet vil vi allerede i 2018 kunne tilby enda flere lag en plass, etter at vårt hovedområdet blir utvidet med 8 håndballbaner.

Les gjerne mer om de ulike banene som kommer her. 

Skulle ditt lag derfor eventuelt ikke få plass denne gang, håper vi selvfølgelig at dere prøver igjen neste år.

FLERE NYHETER

 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 10. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Ledige plasser igjen!
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.