thumb image

Hele Norge vil til Fredrikstad i Pinsen

November 24, 2016

Påmeldingen til Fredrikstad Cup åpnet på onsdag, nøyaktig klokken 18:00. Allerede før påmeldingen hadde startet, så vi at trafikken til våre nettsider hadde økt betraktelig fra tidligere. Men at det skulle være en så enorm etterspørsel, hadde vi ikke forventet. Resultatet ble hele 700 lag påmeldt allerede de første minuttene.

Selvom det fremdeles er noen ledige plasser * tilgjengelige, vil Norges største håndballfest i 2017 bli den største håndballfesten noen sinne. Vi er selvfølgelig utrolig stolte og ydmyke for at så mange lag ønsker å komme tilbake år etter år.

Dette viser at Fredrikstad Cup har ett godt konsept med en god miks mellom Opplevelser, god logistikk og ett godt sportslig tilbud. Vi betyr mye for oss, siden vi da kan rendyrke og perfeksjonere dette enda mer i fremtiden.

* Fremdeles noen ledige plasser

Vi gjør oppmerksom på at det fremdeles er ledige plasser i flere av klassene. Vi arbeider nå med å gå gjennom alle påmeldingene som kom inn første dagen, og flere lag har allerede fått tilbakemelding. Skulle ditt lag være interessert i å ta en del av håndballfesten er det derfor mulighet til å melde interesse både i dag og fremover.

Årsaken til at det fremdeles er ledige plasser, selv om etterspørselen er enorm, er fordi vi har begrensninger i hver enkelt kategori og klasse. I tillegg vil det helt frem til 1. februar være endringer, med lag som melder seg av og på.

Ønsker ditt lag eller klubb å melde seg på, kan dette gjøres enkelt her: www.fredrikstadcup.no/pamelding

Dere får svar i løpet av kort tid om det er plass eller ikke.

Flere plasser i 2018

Vi synes det er synd at vi ikke kan si ja til absolutt alle som ønsker å delta. Vi gleder oss derfor stort til at vi de neste årene vil få bedret banekapasitet. Etter all sansynlighet vil vi allerede i 2018 kunne tilby enda flere lag en plass, etter at vårt hovedområdet blir utvidet med 8 håndballbaner.

Les gjerne mer om de ulike banene som kommer her. 

Skulle ditt lag derfor eventuelt ikke få plass denne gang, håper vi selvfølgelig at dere prøver igjen neste år.

FLERE NYHETER

 
Hotell og Camping
OPPDATERT. Tilstrømningen av mennesker under Fredrikstad Cup er enorm. Det kan derfor være greit å være tidlig ute for å finne overnatting. Vi har nå laget en liste med flere alternativer i Østfold.
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse har nå åpnet på våre sider. Første uttak er allerede den 1. februar.
 
Påmelding har åpnet!
Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2019 er nå åpen. Meld interesse på våre sider. Vi har lagt ut 700 eksklusive plasser fordelt på alle klasser og kategorier.