thumb image

Vurderer ditt lag Fredrikstad Cup i 2018?

November 10, 2017

Fredrikstad Cup har de siste årene vært Norges desidert største håndballcup. Dette skyldes først og fremst at Fredrikstad Cup er en Opplevelse både på og utenfor håndballbanen. Vi har ett stort fokus på å skape gode minner, i trygge omgivelser. Samtidig er Fredrikstad Cup ett tradisjonsrikt arrangement, med lang fartstid.

PS. Fristen for å melde seg på nærmer seg. Det er noen ledige plasser i klassene 12 til 18 år – så om dere vurderer Fredrikstad Cup er det greit å bestemme seg snart. Se gjerne mer her – Ledige plasser igjen.

Tilbakemeldingene fra våre deltagere viser at vi mestrer balansegangen mellom Opplevelser, størrelse, kvalitet og sportslig tilbud. Årlig må vi dessverre avvise flere som ønsker en plass for sitt lag. Dette gjør vi nettopp for å opprettholde denne balansegangen. Tar vi inn for mange lag, eller slipper opp på kvaliteten vil vi ikke lenger vært Norges beste håndballfest.

I 2017 spurte vi våre deltagere om hva de mente om Fredrikstad Cup. Dette er noe av hva undersøkelsen sa oss:

 • 9 av 10 synes at Fredrikstad Cup er ett bra eller ett svært bra arrangement.
 • 19 av 20 synes at vi yter en bra eller en meget bra service og oppfølging.
 • 4 av 5 lag ønsker å komme tilbake igjen i 2018.

Vi er utrolig ydmyke for disse gode tilbakemeldingene vi får. Men. Vi får også mange tilbakemeldinger om forbedringspunkter som vi må bli bedre på. Vi tar for oss hver og én av disse i detalj for å gjøre vårt ytterste for å bli bedre. De neste årene jobber vi for eksempel med å bytte ut flere av våre dekker og tilby mer spilletid til alle lag.

Hvis ditt lag vurderer Fredrikstad Cup og fremdeles ikke er sikre, har vi laget en kort oppsummering under som viser noe av det vi kan tilby. Er dere fremdeles usikre, er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Samhold – Den ultimate avslutningsfesten

Våre deltagere, enten de kommer som ett lag eller som en mindre eller større klubb, bruker de Norges største håndballcup som en storslagen avslutsningsfest etter en lang og hard sesong. Vårt hovedønske er å bygge opp under klubbfølelsen og samholdet – og vi kan derfor tilby:

 • 29 baner samlet på tre områder – Foruten om noen enkelthaller er alle banene samlet på våre hovedarenaer. Dette gir en unik mulighet til å følge andre lag fra samme klubb og klasse, samtidig som man slipper all reisingen mellom arenaene.
 • Alle lag overnatter på samme skole – Vi legger opp til at alle lag fra samme klubb overnatter på samme skole. Dette gir den beste muligheten til å bygge klubb og få en samlet Opplevelse mellom alle lagene.
 • Frokost på skolene – All frokost spises på samme sted som man overnatter.
 • 700 lag fra absolutt hele Norge – Dette gjør at man møter nye og spennende lag.

Opplevelser – både på og utenfor håndballbanen

Norges største håndballcup er en håndballfest for alle. I tillegg til høy sportslig kvalitet, spennende motstandere, mange kamper og fantastisk atmosfære tilbyr vi underholdning, aktiviteter og shopping som du kun finner hos oss.

 • Fredrikstad By – Fredrikstad er Norges 6. største by, kjent for Gamlebyen og bryggepromenaden.
 • Vår superpopulære Cuptrøye – Alle deltagere får vår unike Cuptrøye, spesialdesignet for årets arrangement.
 • Kongsten Night, Norges råeste cupshow – Spillefri aften med noen av Norges beste artister for øyeblikket. I 2017 spilte blant annet Freddy Kalas, Katastrofe og syv artister til foran 10000 av våre deltagere.
 • TV Sendinger – I 2017 sendte vi hele 20 timer fra håndballfesten med kamper, intervjuer og reportasjer.
 • Fangene på Fortet – En tradisjonsrik aktivitet for de yngste, basert på det kjente TV konseptet på TV3.
 • Store håndballprofiler – Vi samler noen av verdens største håndballstjerner. I 2017 kom Heidi Løke, Espen Lie Hansen, Amanda Kurtovic og Larvikjentene!
 • SELECT Skills Challenge – Kåring av Norges råeste tekniske håndballspiller. Alle kan delta, helt gratis hvor det hele avgjøres med en semi og superfinale.
 • Utallige håndballaktiviteter – På områdene våre kan man delta i Sumohåndball, Gatehåndball, Bumperz, Tivoli, Rekordforsøk, Cupstudio, Skytekonkurranser og mye mer! *

* Med unntak av Tivoliet (egne priser) er alle aktiviteter for alle og helt gratis!

Kvalitet og Service – i alle ledd

Det er viktigere for oss å være Norges beste håndballcup, enn Norges største. Derfor sier vi årlig dessverre nei til flere lag som ønsker plass. Vårt mål er å tilby den beste kvaliteten til de lagene som faktisk får plass. Vi jobber derfor daglig med å planlegge logistikk, sport, ernæring og andre elementer av ett så stort arrangement.

 • Vi er alltid tilgjengelige – Vi vet at idrett er frivillig. Vi stiller derfor opp om det skulle være behov for dette i form av informasjon, oppfølging eller bistand i påmelding. Vi svarer innen kort tid og er meget løsningsorienterte.
 • Unikt busstilbud, helt gratis – Med 30 busser i sving til enhver tid, er det enkelt å komme seg mellom arenaene.
 • Fokus på ernæring med Energiboost – Vi server ernæringsrik mat av kvalitet. Alle tilreisende får Tine frokost (med melk, brød, yoghurt, juice, frukt m.m.), Nøttefabrikken Energiboost (energipakke mellom kampene) og en god middag.
 • Sportslig kvalitet og ingen forsinkelser – Vi henter derfor de beste dommerne, vi kurser sekretariat, vi legger mye ressurser i ett godt kampoppsett og vi har tilnærmet ingen forsinkelser. I tillegg gir mange lag, både på jente og guttesiden – mange gode motstandere og spennende kamper.

Dette er bare noen av høydepunktene. Ønsker mer informasjon kan du se vår invitasjon her:

Velkommen til Fredrikstad Cup 2018

FLERE NYHETER

 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 10. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Ledige plasser igjen!
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.