thumb image

Vurderer ditt lag Fredrikstad Cup i 2020?

September 19, 2019

Fredrikstad Cup har de siste årene vokst til å bli Norges desidert største håndballcup. Dette skyldes først og fremst at Fredrikstad Cup er en Opplevelse både på og utenfor håndballbanen. Vi har ett stort fokus på å skape gode minner, i trygge omgivelser.

Tilbakemeldingene fra våre deltagere viser at vi mestrer balansegangen mellom Opplevelser, størrelse, kvalitet og sportslig tilbud. For å klare dette har vi begrenset antall lag vi tar inn. Tar vi inn for mange lag vil vi ikke lenger være Norges beste håndballcup.

Vi er utrolig ydmyke for disse gode tilbakemeldingene vi fikk i 2019. Men. Vi får fikk også flere  tilbakemeldinger om forbedringspunkter som vi må bli bedre på. Vi tar for oss hver og én av disse i detalj for å gjøre vårt ytterste for å bli bedre.

Vurderer dere å dra til Fredrikstad? Men kanskje ikke er helt sikre? Se hvorfor videre.

Samhold – Den ultimate avslutningsfesten

Våre deltakere, enten de kommer som ett lag eller som en mindre eller større klubb, bruker de Norges største håndballcup som en storslagen avslutningsfest etter en lang sesong. Vårt største mål er å gi en unik klubbfølelsen og skape samhold.

Opplevelser – både på og utenfor håndballbanen

Norges største håndballcup er en håndballfest for alle. I tillegg til høy sportslig kvalitet, spennende motstandere, mange kamper og fantastisk atmosfære tilbyr vi underholdning, aktiviteter og shopping som du kun finner hos oss.

* Med unntak av Tivoliet (egne priser) er alle aktiviteter for alle og helt gratis!

Kvalitet og Service – i alle ledd

Det er viktigere for oss å være Norges beste håndballcup, enn Norges største. Derfor sier vi årlig dessverre nei til flere lag som ønsker plass. Vi jobber daglig med å planlegge logistikk, sport, ernæring og andre elementer av ett så stort arrangement.

FLERE NYHETER

 
Fredrikstad Cup avlyst!
Regjeringen har besluttet at alle idretts og-kulturarrangementer frem til 15. juni ikke kan gjennomføres. Fredrikstad Cup er derfor avlyst.
 
Informasjon om Korona (26. mars)
Informasjon angående helsesituasjonens påvirkning på håndballfesten og refusjonsordning av deltakeravgift ved eventuell avlysning i forbindelse med dette.
 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 13. mars. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.