thumb image

PÅMELDINGEN ÅPNER SNART

November 22, 2016

Vil dere delta på Norges største håndballfest i 2017? Da er det viktig å være klare for avkast. Startskuddet går allerede 23. november kl. 18:00 på våre nettsider og da legger vi ut kun 700 eksklusive plasser til neste års Fredrikstad Cup. I 2016 var det dessverre hele 270 lag som ikke fikk plass grunnet overveldende etterspørsel.

NB! Vi har oppdatert denne saken med flere spørsmål og svar i bunn av siden.

Slik foregår påmeldingen

Meldte du på ett lag i 2016, vil du kjenne igjen løsningen i år.

For å kunne ha kontroll på alle påmeldingene som kommer inn de første minuttene (650 i 2016) har vi en todelt påmelding for å sikre mest mulig rettferdig tildeling og god oppfølging. Den første påmeldingen gjøres derfor på våre nettsider. Du kan se konkret gjennomgang under, men kort fortalt trenger vi:

 • Klubbnavn
 • Kontaktinformasjon
 • Antall lag i hver klasse
 • Ønsket kategori (overnatting/ikke overnatting)

Vi registrerer din påmeldingen hos oss og du får deretter en bekreftelse på at den er mottatt. Vi går så de neste 48 timene gjennom alle påmeldinger og tildeler plasser ut fra ledig kapasitet. Havner man på venteliste, får man beskjed.

Er ditt lag en av de 700 lagene som får plass, vil dere få en egen epost fra en løsning som heter TX. Det er denne ‘lagsiden’ du vil benytte helt frem til Fredrikstad Cup neste år. I vår endelige bekreftelse ligger også faktura for påmelding. Denne må betales innen 7. dager for at påmeldingen skal være endelig.

Er ditt lag ikke blant de 700 første lagene som får plass, fortvil ikke. Det skjer mange endringer de første dagene og en god stund frem. Det vil også legges ut ‘resteplasser’ som sendes ut til de lagene som er på venteliste. Les mer i bunn av denne siden.

Slik gjennomfører du din påmelding

Husk å vær tidlig ute. Påmeldingen åpner nøyaktig den 23. november klokkken 18:00.

 • Åpne våre nettsider, velg “Påmelding” og deretter “Registrert dine lag her”.
 • Fyll først ut “Klubb” ved å begynne å skrive navnet. Velg deretter riktig i listen.
 • Velg deretter ønsket kategori (overnatting eller ikke).
 • Fyll inn navn, telefonnummer og epost til kontaktperson for påmeldingen.
 • Velg antall lag du ønsker å registrere i hver klasse.
 • Klikk på den røde “Registrerer disse lagene” og du er ferdig på denne siden.
 • Sjekk din oppførte epost for mer informasjon.
 • Du får deretter en ny epost etter kort tid om ditt lag har fått plass eller ikke.
 • Har ditt lag fått plass må du betale påmeldingsavgift innen syv dager
 • Når denne er betalt er ditt lag påmeldt!

Din påmelding vil kanskje se slik ut etter at alt er fylt ut. Dette er til informasjon bare ett eksempel.

Påmelding - Fredrikstad Cup 2017

Greit å huske angående påmeldingen

Påmeldingen åpner NØYAKTIG kl. 18:00 på våre nettsider. Vær tidlig ute!

Påmeldingen er ikke bekreftet før vi har sendt en egen epost om dette. Første eposten du får er kun en bekreftelse på at påmeldingen er registrert. Hører du ikke fra oss innen 48 timer anbefaler vi å ta kontakt med oss! Når du ev. har fått plass – kommer det en egen epost fra TX. Her finner du en faktura på påmeldingsavgift som må betales innen 7. dager Du kan endre kategori etter påmelding, men du er da ikke lenger sikret plass.

Hvor finner jeg vilkårene for påmelding?

Vi anbefaler å lese reglementet og vilkår for påmelding. Denne finner du her. Da slipper du å bruke tid på dette ved påmelding.

Hvilke frister er det viktig å huske?

Når laget har fått plass er følgende frister viktige å huske:

 • 7. dager etter påmelding – Frist for påmeldingsavgift.
 • 10. mars – Frist for å bestille Cupkort.
 • 15. mars – Frist for å betale bestillingen.
 • 1. juni – Frist for å legge inn spillernavn.
Må vi vite antall deltagere ved påmelding?

Nei. Vi har ikke behov for antallet deltagere ved påmelding. Dette legger dere selv inn ved en senere anledning.

Hvilken kategori skal vi velge?

Man kan velge mellom 2 pakker, enten A som inneholder overnatting og frokost/middag eller B for de som ordner selv / lokale. Se mer informasjon om de ulike pakkene her

Hvor mange plasser er det i 2017?

Det vil legges ut 700 eksklusive plasser til Fredrikstad Cup. Disse er fordelt på alle alderstrinn. Husk at det i 2016 var hele 270 lag som dessverre ikke fikk plass. Årsaken til at vi velger å ikke ha flere plasser, er for å bevare kvaliteten til de som får plass.

Hva er sansynligheten for at vi får plass?

Vi ønsker selvfølgelig at alle skal få plass! Det er derimot rift om plassene i mange av klassene. Vi kan derfor ikke garantere noen plass før vi har fått gjennomgått alle påmeldingene.

Når vil vi høre fra dere?

Vi vil høre fra oss innen 48 timer etter påmelding. Skulle det ta veldig mye lengre tid, så ta gjerne kontakt med oss så skal vi se hva som har skjedd med påmeldingen.

Vi fikk ikke plass! Hva skal vi gjøre?

Vi ber om forståelse for at etterspørselen etter Norges største håndballfest er enorm! Allikevel er det ikke helt “kjørt”. Det er stadig endringer blant lagene som melder seg på, spesielt frem til 1. februar. Vi anbefaler derfor å ta plassen på venteliste slik at vi kan ta kontakt med deg ved endringer. Det er også slik at det vil legges ut “resteplasser” når alle klassene er fullt opp. Dette er plasser på skoler som ikke har busstransport direkte til hovedarenaen. Disse sendes ut til alle lag som er på venteliste.

Ett annet lag eller klubb vi vet om fikk plass, men de meldte seg på etter oss?

Årsaken er mest sannsynlig at det laget meldte seg opp i en annen klasse eller kategori. Vi har nemlig ett gitt antall lag i hver klasse vi ønsker å fylle opp. Feks vil populære klasser som J12 – J14 vil fylle seg raskere enn andre.

Vi var superraske, hvorfor tar dere ikke inn flere?

Noen ganger kan det stå om sekunder og selvom du har vært superrask er det dessverre ikke alltid nok. Vi beklager!

Vi har valgt å kun gi plass til 700 lag i år. Dette er fordi vi ønsker å tilby en best mulig kvalitet. Samtidig har vi utfordringer på banekapasitet. Vi jobber dermed med å ordne dette slik at vi i 2018 kan tilby mange flere lag plass, uten at det går utover nærheten. Får dere derfor ikke plass, prøv veldig gjerne igjen neste år!

Vi fikk plass! Må vi betale med en gang?

Vi vil sende deg en faktura for påmeldingsavgiften og en for cupkortene. Sistnevnte har ikke forfall før 15. mars 2017, mens påmeldingsavgiften må betales snarest. Betaling gjøres til 1000 11 93371. Husk å bruke KID nummer som står angitt på faktura. Faktura finner du både på “din side” på påmeldingsløsningen under aktuell lag og i bekreftelses epost.

Jeg har noen flere spørsmål?

Ingen problem. Du kan se flere slike spørsmål som dette med svar eller ta kontakt med oss direkte på kontaktsiden vår.

FLERE NYHETER

 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 10. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Ledige plasser igjen!
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.