thumb image

Vi har forenklet og oppgradert våre pakker!

October 3, 2016

I forbindelse med planleggingen av Fredrikstad Cup 2017 har vi valgt å forenkle våre pakkeløsninger. Det vil nå kun være to ulike pakker å velge mellom, uansett alder og klasse. For våre yngste lag vil pakkene med det være oppgradert og for noen vil i tillegg pakkene være billigere enn tidligere. For noen vil pakkene øke litt i pris. Dette skyldes en generell prisøkning *.

Oppgraderingen innebærer at Kongsten Night (Norges råeste cupshow) nå er inkludert i alle våre pakker, uansett alder. Altså trenger man ikke lenger å velge dette som ett tilvalg. Dette gjør vi fordi vi ønsker at alle våre deltagere skal være sikret inngang på konserten. I 2016 ble konserten med blant annet Marcus og Martinus utsolgt tidlig. Dette gjorde at ikke alle våre deltagere fikk ta del i det som var håndballfestens store høydepunkt. Med årets endringer er alle derimot sikret en plass!

Samtidig gir det oss en mye bedre forutsigbarhet i planleggingen når vi vet nøyaktig hvor mange vi kan vente. Dette vil uten tvil gjøre Opplevelsen enda bedre. For mer informasjon om Kongsten Night og våre Opplevelser, se vår oversikt her.

Siden Kongsten Night nå er inkludert for alle våre deltagere uansett alder, har vi valgt å tilpasse konserten enda mer for de yngste. Den vil avholdes litt tidligere enn i 2016, samtidig som busslogistikk og annen logistikk vil være forbedret.

All Inclusive eller Basic

* For å kunne tilby Norges største håndballfest til flest mulig, har vi de siste årene valgt å ikke øke våre priser. Faktisk ble det i 2016 billigere for flere lag å delta. I 2017 er vi derimot avhengig av å legge inn en generell prisøkning på noen av våre pakker for å dekke de økte kostnadene vi har fra våre leverandører. Vi ber om forståelse for dette.

Man kan nå velge mellom følgende pakker ved påmelding:

  • A Super – Pakken for lag som ønsker “All Inclusive” med alle våre Opplevelser i tillegg til overnatting, frokost, energipakke og middag. Pakken inkluderer også Kongsten Night, Norges råeste cupshow!
  • B Basic – Pakken for lag som ønsker de samme Opplevelsene som Superpakken, men som ikke har behov for verken overnatting eller bespisning (Plusspakken kan velges som tillegg ved påmelding og inkluderer energipakke og middag)

For mer informasjon om våre pakker og hva de ulike inneholder – se “Pakker og Priser“.

FLERE NYHETER

 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 10. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Ledige plasser igjen!
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.