thumb image

Victor Tomás til Fredrikstad Cup

May 11, 2016

Vi er utrolig stolte og ydmyke over at vi kan ønske Victor Tomás velkommen til Fredrikstad og Norges største håndballfest i Pinsen. Dette blir ett skikkelig stjernetreff!

Victor som denne sesongen har blitt kåret til Verdens beste kantspiller, kommer rett fra Champions League spill til Fredrikstad Cup for å møte våre deltagere. Her vil det bli muligheter for å ta bilde, få signaturer og hente ut noen tips og erfaringer om hvordan det er å spille i en av verdens største klubber, FC Barcelona.

Med seg i bagasjen fra Spania har Victor med seg flere FC Barcelona trøyer som er signert av hele laget. Disse skal vi dele ut gjennom hele helgen i forskjellige konkurranser.

Møt håndballstjernen på lørdag på Kongsten og DNB Merkur Arena!

FLERE NYHETER

 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 10. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Ledige plasser igjen!
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.