thumb image

Årets artister til Kongsten Night klare!

March 30, 2016

En viktig del av Norges største håndballfest er unike Opplevelser. Derfor inviterer vi hvert år flere av Norges råeste artister til Fredrikstad Cup og til en stor showkonsert med mye musikk og dans. 2016 er selvfølgelig ingen unntak og vi kan garantere en minst like høy hylefaktor i år!

Konserten avholdes lørdag kveld og klassene har spillefri fra ca kl. 19 slik at alle har mulighet til delta. Dørene åpner kl. 19.00 og første artist går på scenen rundt kl. 19.45. Marcus og Martinus går på scenen kl. 21.10 – og konserten avsluttes senest 21.40.

Til informasjon er årets konsert flyttet grunnet byggearbeider på området. Konserten vil nå foregå på treningsbanen sydøst bak Kongstenhallen (tidligere parkeringsplass under arrangementet). Dette medfører blant annet at konsertområdet vil være på gress. Vi anbefaler derfor alle å tenke på riktig skotøy ut fra været. Amfiet som har vært tidligere er ikke tilstede lenger, men scenen er 2 meter over bakken og en større storskjerm vil være på stedet.

Husk at det vil være 8000 tilskuere til stede. Ta derfor hensyn og la verdisaker være hos lagleder. Det vil selvfølgelig være profesjonelt vakthold, sanitet og politi til stede. Ta kontakt med en av de mange vertene på området så bistår vi gjerne.

Følgende artister skal opptre under håndballfesten:

  • Marcus og Martinus – er landets desidert største popgruppe med to VG lista hits for øyebklikket!
  • The Main Level – Norges svar på “One Direction”, iallefall hvis man måler desibelnivået hver gang de går på scenen.
  • Katastrofe – er fra Fredrikstad og Norges desidert største hitmaskin. Leverer ett supert sceneshow!
  • Morgan Sulele – ble i løpet av sommeren noen av Norges mest spilte med hiten “Bare min”.
  • Innertier – ble i løpet av sommeren noen av Norges mest spilte med hiten “Bare min”.
  • Alexandra Joner – er den sprudlende og fargerike artisten med “Tap Dance”.
  • Sandra Lyng – har flere nye hiter som “Play my drum” og “Moonrise”.
  • Martin Beyer Olsen – kjent fra Underholdningsavdelingen på NRK og låta “Hællæ!”.
  • DJ Sam Sam – DJen som har gitt mange gode Opplevelser under håndballfesten tidligere!

Marcus og Martinus til Fredrikstad Cup
Marcus og MArtinus til Fredrikstad Cup
Innertier til Fredrikstad Cup
Morgan Sulele til Fredrikstad Cup
Katastrofe til Fredrikstad Cup
Sandra Lyng til Fredrikstad Cup
Martin Beyer Olsen til Fredrikstad Cup
Alexandra Joner til Fredrikstad Cup
The Main Level til Fredrikstad Cup
Deltagere fra UKM til Fredrikstad Cup

Vil du få med deg en eller flere av artistene?

Det vil i løpet av Fredrikstad Cup arrangeres flere minikonserter som er åpne for alle, både deltagere og besøkende. Kongsten Night, den spillefrie konsertenkvelden som arrangeres lørdag kveld er derimot eksklusiv. Dette innebærer at det er kun deltagere som har mulighet til å Oppleve konserten. Vil du derfor få med deg de råeste artistene må laget være påmeldt.

NB! Vi kommer til å ha flere konkurranser frem mot arrangementet hvor vi skal dele ut 50 billetter og 10 backstagepass. Følg oss på www.facebook.com/fredrikstadcup for å bli med i konkurransene når de legges ut.

Er laget mellom 12 og 18 år? Da har dere allerede billetter inkludert i deres A3 eller C3 cupkort.

Er laget mellom 9 og 11 år? Da må man gjøre ett tilvalg ved påmelding. Har man ikke allerede gjort dette, så kan det kanskje være for sent. På tidspunktet er det svært få billetter igjen. Ønsker derfor ditt lag billetter er det viktig å kontakte oss direkte.

Velkommen til Fredrikstad Cup og Kongsten Night!

 
 

FLERE NYHETER

 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 10. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Ledige plasser igjen!
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.