thumb image

Sport 1 er igjen med på Håndballfesten!

March 18, 2016

Vi er kjempestolte av å igjen kunne presentere “Ekte Sport” til Norges største håndballfest, i samarbeid med Sport 1. Dette vil gi alle deltagere, foreldre og besøkende under Fredrikstad Cup de neste årene en unik mulighet til å skaffe seg attraktive kvalitetsvarer til hyggelige priser av dyktige fagfolk.

Å delta i Fredrikstad Cup skal være en unik Opplevelse. Dette gjelder alle områder, også når det kommer til våre salgsarenaer. Samarbeidet mellom Fredrikstad Cup og Sport 1 startet for første gang i 2015, etter tilbakemeldinger fra våre deltagere. Ett mer aktuelt og større salgsområde var etterspurt. Sport 1 med sine 190 butikker var uten tvil riktig aktør for å få til dette.

Resultatet ble en kjempesuksess. Tilbakemeldingene etter arrangementet i 2015 var meget positive og ett større og bredere utvalgt har tydelig vært savnet. Det siste året har vi derfor jobbet aktivt i samarbeid med Sport 1 med å få til enda mer spennende telt og konsepter. Arbeidet har ført til to nye spennende år, med mange nyheter og aktiviteter.

– Sport 1, en viktig hovedpartner

Fredrikstad Cup setter pris på at Sport 1 Gruppen ønsket å inngå ett enda tettere samarbeid, etter erfaringene i 2015. En langsiktig avtale vil definitivt øke kvaliteten på hele arrangementet og gi alle deltagere mange gode Opplevelser.

I løpet av helgen vil det settes opp større Sport 1 telt på våre to hovedområder, Merkur og Kongsten Arena. Totalt vil det være over 500 kvadratmeter med kvalitetsvarer, spennende tilbud og ikke minst faglig dyktige medarbeider. Sport 1 vil selvfølgelig ta med seg flere av idrettens mest kjente kvalitetsmerker som Mizuno, Hummel og Select.

Sport 1 er glade for å fortsatt være Fredrikstad Cups stolteste samarbeidspartner. Vi satser stort på håndball i Norge – en idrett som passer perfekt under begrepet “Ekte Sport”. Som en av landets største sportsskjeder skal vi bygge opp en flott sportsbutikk proppfull med attraktive merkevarer!” – Frode Pedersen, Kategorisjef Sport 1

“Vi er kjempestolte av at Sport 1 ønsket å utvide samarbeidet med Norges største håndballfest – og vi gleder oss til mange nye år med “Ekte Sport”. Vi mener at vårt arrangement Fredrikstad Cup passer som ett skudd med Sport 1 sine verdier og visjoner.” – Steinar Rene Graarud, markedssjef Fredrikstad Cup

Flere åpningsdager – også for Fredrikstads idrettsbefolkning!

I tillegg til gode tilbud gjennom Pinsehelgen, vil det Sport 1 teltet for første gang også åpnes opp for Fredrikstads øvrige idrettsbefolkning. I 2016 vil salget starte allerede på torsdag (den 12. mai) med egne, fantastiske tilbud til de som ønsker å skaffe seg kvalitetsvarer til en meget hyggelig pris i ro før Fredrikstad Cup kastes igang på Fredag.

Sport 1 har forøvrig i dag ingen butikk i Fredrikstad området, så dette vil bli en unik mulighet til å prøve en av Norges største sportskjeder for de som ønsker det. Åpningstider og tilbud kommer nærmere arrangementsstart – så følg med!

Vil du lese mer Sport 1 og “Ekte Sport” så du finner du mer informasjon på www.sport1.no
 
sport 1 B

Sven H. Hagen (Turneringsleder), Steinar Rene Graarud (Markedssjef), Ida Andberg (Butikksjef, Sport 1 Storgata), Frode Pedersen (Kategorisjef, Sport 1)

FLERE NYHETER

 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 10. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Ledige plasser igjen!
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.