thumb image

Den Lille Nøttefabrikken er med på Håndballfesten!

February 2, 2016

Vi er kjempestolte av kunne presentere en ny hovedpartner til Norges største håndballfest. Brynild Gruppen vil med Den Lille Nøttefabrikken være en viktig medspiller de neste to årene og kommer garantert til å skape mange gode Opplevelser for våre 10 000 deltagere!

Å delta i Fredrikstad Cup skal være en unik Opplevelse. Dette gjelder alle områder, også når det kommer til mat og ernæring. Samarbeidet mellom Fredrikstad Cup og Den Lille Nøttefabrikken startet allerede i 2015, etter tilbakemeldinger fra våre deltagere. Påfyll mellom frokost og middag var etterspurt. En skikkelig boost for å takle helgens intense program.

Resultatet ble en felles lunsjpakke for hele klubben fylt med frukt og snacks, blant annet nøtter fra Den Lille Nøttefabrikken. Tilbakemeldingene etter arrangementet i 2015 var svært positive. Selve konseptet med en felles lunsjpakke var tydelig svært etterlengtet. Frem mot 2016 har vi valgt å utvikle konseptet videre, for å tilby en enda rikere lunsjopplevelse.

Den Lille Nøttefabrikken som lunsjpartner

Vi setter stor pris på at Den Lille Nøttefabrikken ønsket å inngå et enda tettere samarbeid. Dette vil definitivt å øke kvaliteten på lunsjen og den generell ernæringen. Den Lille Nøttefabrikken vil bidra med kunnskap og erfaring i forbindelse med næringssammensetningen slik at den blir skreddersydd for aktive deltagere.

I løpet av helgen vil det også være mulig å finne nøtter fra Den Lille Nøttefabrikken på alle våre områder.

“Vi i Den Lille Nøttefabrikken synes det er flott å kunne støtte et veldrevet lokalt arrangement som Fredrikstad Cup.
Deres fokus på gode opplevelser for tusenvis av barn og unge gjenspeiler verdier som passer oss godt, og vi håper og tror vi kan bli en positiv bidragsyter til opplevelsen” – Helene Andersen, sponsorleder Brynild Gruppen

“Vi i Fredrikstad Cup er utrolig stolte over å få med en så sterk og lokal merkevare med på laget mot 2016. Fokus på næring mellom kampene er noe vi de siste årene har satt høyt og vi er sikre på at Den Lille Nøttefabrikken vil være med på å skape den lille forskjellen.” – Steinar Rene Graarud, markedssjef Fredrikstad Cup

Reiser jorden rundt etter de beste nøttene

Den Lille Nøttefabrikken kan nøtter. Merkevaren så sitt lys i 1999 og har siden den gang vokst til å bli en av Norges største leverandører av nøtter og tørket frukt i Norge. I sortimentet finnes det nøtter fra alle verdenshjørner, som blir høstet fra utvalgte plantasjer og leverandører som deler lidenskapen for kvalitetsnøtter.

Vil du lese mer Den Lille Nøttefabrikken, kan du lese hele historien bak nøttene på www.nottefabrikken.no
 

1450442474902

Steinar Rene Graarud (Markedssjef) og Hilde Sandmæl (Kategorisjef) signerer ny 2 års avtale! Foto: Fredriksstad Blad

IMG_1948

Fra venstre: Lars Olsen (Sportssjef), Sven H. Hagen (Turneringsleder), Steinar Rene Graarud (Markedssjef), Hilde Sandmæl (Kategorisjef), Helene Andersen (Sponsorsleder)

FLERE NYHETER

 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 10. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Ledige plasser igjen!
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.