thumb image

Fantastisk etterspørsel etter Fredrikstad Cup 2016!

December 9, 2015

Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2016 åpnet den 25 november på våre nettsider og resultatet ble overveldende. Allerede etter få minutter hadde over 700 lag meldt sin interesse og håndballfesten i Fredrikstad, blir med det enda en gang Norges største og beste håndballfest for femte år på rad!

Allerede før påmeldingen hadde åpnet var interessen større enn noen gang tidligere. I løpet av høsten har vi opplevd over 100% økning i trafikk inn på våre nettsider og når årets invitasjon ble lagt ut gikk trafikken i været. Før påmeldingen åpnet hadde man muligheten til å sette opp ett eget varsel, slik at man ble varslet om avkast – noe som over 300 forskjellige kontaktpersoner benyttet seg av.

Når påmeldingen derfor åpnet nøyaktig kl. 18 hadde flere hundre allerede vært inne på nettsidene i lengre tid. Dette resulterte dermed i over 700 påmeldinger de første minuttene, og enda flere når kvelden var over. Vi kan med det konkludere med at årets påmelding ble en rekordpåmelding som vi ikke har opplevd tidligere.

Disse tallene gir oss en trygget på at konseptet med Opplevelse og Samhold er det som lag i Norge ønsker. Vi vil derfor fortsette å arbeide for å perfeksjonere dette og vi gleder oss til å presentere flere spennende nyheter rett over nyheter. Med kontinuerlig utvikling er vi sikre på at dette vil gjøre Norges største håndballfest enda bedre.

Det er allikevel fremdeles ledige plasser i utvalgte klasser!

De første ukene er det alltid flere endringer grunnet lag som ombestemmer seg eller ikke betaler, utvidelse av klasser og andre årsaker. Samtidig er det alltid en kabal å få alle klassene til å gå opp i hele tall. Det er derfor på tidspunktet flere ledige plasser i utvalgte klasser og kategorier. Ønsker ditt lag eller hele klubben å delta, er det fremdeles muligheter. Meld interesse via vår Påmeldingsløsning og vi kommer raskt tilbake til deg om det er ledige plass.

Den gode etterspørselen har blitt omtalt i flere medier og du finner noen av sakene her:

Vinnere av fri påmeldingsavgift

Blant alle lagene som meldte seg på den første kvelden den 25 november har vi trukket ut tre lag som får fri påmeldingsavgift for sine lag i 2016. De tilfeldig trukket vinnerne av dette er:

  • Nordstrand – Gutter 18 år (2000,-)
  • Vestre Bærum – Gutter 16 år (2000,-)
  • Vollen – Jenter 14 år (1800,-)

 
Vi har tatt kontakt med de lagene som har blitt trukket ut og påmeldingsavgiften er kreditert i TX.

Stian (f.v. Logistikk), Sven (Daglig leder) og Lars (Sportssjef) klare på kontoret fem minutter før påmeldingen åpnet.

p2

FLERE NYHETER

 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 10. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Ledige plasser igjen!
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.