thumb image

Hotell og Camping under håndballfesten

January 5, 2020

Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup og tilstrømningen av mennesker er stor. Det kan derfor være utfordrende å finne overnattingssted hvis man er sent ute. Start derfor alltid planleggingen i god tid og utforsk eventuelt hoteller og overnattingssteder som ligger utenfor sentrumskjernen om sentrum er fullbooket.

Utenfor sentrumskjernen finnes et rikt utvalg av hotellrom, hytter, leiligheter og campingplasser. Alle steder med kort reisevei til våre hovedarenaer – Kongsten Arena og Merkur Arena. I tillegg til eksemplene under finner du flere og annen nyttig informasjon om Fredrikstad her: http://www.visitoslofjord.no/fredrikstad-og-hvaler/

For kart over alle overnattingsstedene og våre arenaer se vårt kart her: https://drive.google.com/open?id=1Kh49arDhGD-53hf198yOGtihGKU&usp=sharing 

Fredrikstad Cup ingen påvirkning, ei heller ansvar for produktet som leveres hos de forskjellige aktørene. 

Fredrikstad Sentrum og Gamlebyen

Nær eller utenfor Fredrikstad Sentrum

Moss, Halden og Sverige

AirBnB

Vi vet at mange hoteller og steder dessverre allerede er fylt opp. Vi anbefaler derfor å sjekke airbnb.com for alternative overnattingsteder. 

 

FLERE NYHETER

 
Fredrikstad Cup avlyst!
Regjeringen har besluttet at alle idretts og-kulturarrangementer frem til 15. juni ikke kan gjennomføres. Fredrikstad Cup er derfor avlyst.
 
Informasjon om Korona (26. mars)
Informasjon angående helsesituasjonens påvirkning på håndballfesten og refusjonsordning av deltakeravgift ved eventuell avlysning i forbindelse med dette.
 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 13. mars. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.