thumb image

Østfolds største utebad åpner igjen!

November 16, 2015

Savnet du muligheten til å ta en dukkert mellom kampene under Fredrikstad Cup 2015? Det gjorde vi også. Men nå er endelig muligheten tilbake. Østfolds største utebad åpner i en helt ny drakt til Pinsehelgen neste år og vi kan garantere minimum 26. grader og mye moro!

Vi vet at det var mange som måtte snu i døra til Kongsten badet i Pinsen i år. Selv om dette skyldes ett planlagt vedlikehold over flere år, har vi full forståelse for at mange ble skuffet. Men dessverre var det lite vi fikk gjort med dette. Kongsten området skal pusses opp over tid og målet er selvfølgelig ett topp moderne anlegg som vil glede mange brukere og ikke minst våre deltagere i mange år fremover.

Vi er derfor glade for at vi til Fredrikstad Cup neste år allerede kan åpne for første del, ett helt nytt og oppusset utebad av høy kvalitet. Østfolds største utebad er nå definitivt ett av Norges beste utebad og vi kan absolutte anbefale alle å ta en tur mellom slagene på håndballbanen. Dette blir som vanlig ett av årets store høydepunkt!

Helt nye stålbasseng

Oppussingen har totalt  kostet over 60 millioner kroner å gjennomføre og det største som er gjort anleggelsen av helt nye stålbasseng. Samtidig er hele renseanlegget nytt, noe som sammen med stålbasseng gir ett perfekt vannmiljø. I tillegg er alle steinhellene byttet ut, stupetårnet er pusset opp, og ett helt nytt barnebasseng er på plass. Nye sklier kommer også.

Det er ikke alltid like greit å se i kortene hva værgudene melder. Men dette har ingenting å si på det nye Kongsten badet. Vannet holder alltid minimum 26. grader, noe som burde være nok for de fleste. I tillegg er barnebassenget hele 32. grader!

Etterlengtet oppussing

Denne oppussingen har utvilsomt vært etterlengtet og hele området fremstår nå som topp moderne med ett fullt 50 meters basseng, to barnebasseng, sklier og hoppetårn fra 1 til 10(!)  meters høyde. Vi er derfor sikre på at dette var verdt å vente på og er veldig glade for at badet åpner til Fredrikstad Cup i 2016.

Østfolds største utebad ligger vegg i vegg med hovedarenaen og alle deltagere har rabattert inngang ved fremvisning av cupkortet. Vi anbefaler derfor alle å ta turen mellom slagene på håndballbanen!

Foto: Fredriksstad Blad (www.f-b.no)

 

FLERE NYHETER

 
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 10. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen kan gjøres.
 
Ledige plasser igjen!
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.