KVALITET I ALLE LEDD

Fredrikstad Cup skal være en god Opplevelse enten man kommer som enkeltlag eller med hele klubben. Våre deltagere bruker Norges største håndballcup som en storslagen avslutningscup etter en lang og hard sesong. Vi legger til rette best mulig for ditt lag og kan tilby en unik oppfølging. Underveis kan vi tilby hele 29 baner samlet på tre spillesteder, med kun 10. minutters reise med shuttlebuss i mellom.

Vi tilrettelegger det alltid slik at alle lag fra en klubb overnatter og inntar frokost på samme skole. Vi tilbyr også foreldre/søsken overnatting sammen med resten av laget. Tilbudet er unikt i Norge og gjør det enkelt å følge din klubb.

OVERNATTING OG TRANSPORT

OVERNATTING PÅ SKOLE

Alle tilreisende klubber og lag som ønsker overnatting vil bli innkvartert på en av byens skoler. Vi tilrettelegger det alltid slik at alle lag fra samme klubb overnatter (med noen unntak av de aller største klubbene, som deles på to skoler i gåavstand) og inntar frokost på overnattingsstedet.

Det er viktig for oss at håndballfesten foregår i trygge rammer, så skolene er til enhver tid bemannet med minimum to personer - også på nattestid.

ANNEN OVERNATTING

Selvom vi kun tilbyr skoleovernatting til våre lag, er det mange som allikevel velger å benytte seg av en av distriktets mange fine hoteller. Vi kan derfor tilby en pakke uten overnatting - B Basic - til de som ordner overnatting selv på ett eller annet vis.

Vi anbefaler derimot å sjekke løsningene for dette ganske tidlig, da det fort blir fylt opp. Vi har laget en liten oversikt over de fleste alternativene her.

TRANSPORT MED BUSS

Ingen ønsker å bruke mye tid på reising mellom forskjellige arenaer. Det vet vi veldig godt av egen erfaring! Vi kan derfor tilby ett unikt busstilbud for å øke effektiviteten og for å minske reisetiden mellom spillestedene. Det går flere shuttlebusser med avgang så ofte som hvert 10. minutt. Våre største spillesteder med 14 og syv baner er kun fem og åtte minutter unna hovedområdet.

Busstilbudet går fra morgen til kveld og er åpen for alle deltagere og foreldre. Det er ikke behov for forhåndsbestilling!

ANNEN TRANSPORT

I Fredrikstad er det i tillegg mye annen grønn transport, og den aller mest populære er byens gratis(!) byferger. Ta båten fra Gamlebyen til sentrum eller Isengran og opplev noe av det Fredrikstad har å tilby, helt gratis.

SIKKERHET

GENERELT OG SANITET

Det er viktig for oss at håndballfesten foregår i trygge rammer og omgivelser. Vi har derfor ett svært godt samarbeid med bl.a. Politiet, Brannvesenet, helsevesenet og Fredrikstad Kommune slik at alle våre deltagere skal ha en god Opplevelse til enhver tid.

Vi har Røde Kors baser på alle de største arenaene Kongsten, Merkur og Østsiden (nytt i 2018) med ambulanse og hjelpemannskap. Det er også tilkallende lege på vakt hele arrangementet på vår hovedarena Kongsten, slik at man får raskere akutt behandling.

OVERNATTINGSSTEDENE

På alle skoler har vi en minimums bemanning på to personer til enhver tid, også på nattestid. Det er med det alltid mannskap til stede for å bistå om det skulle være noe. I tillegg har vi ett profesjonellt vaktselskap på vakt som kan bistå ved ekstra behov.

Forøvrig har vi en god dialog med (og ett sett med krav fra) Fredrikstad Brannvesen og eier av byggene (de fleste er Fredrikstad Kommune) i forhold til brannsikring, brannkoridorer og brannvarslere.

DNB KONSERTEN - KONGSTEN NIGHT

Kongsten Night er uten tvil den største aktiviteten vi har. Det er her det samles flest deltakere på ett sted. Totalt 10 000 barn og unge i alle aldere koser seg i idylliske omgivelser. Konserten er rett og slett en fantastisk Opplevelse!

Med så mange samlet på ett sted er allikevel sikkerhet ett viktig tema. Vi har derfor en svært god dialog og gjevnlige møter før arrangementet med de ulike nødetatene generelt og politiet spesielt. Vi benytter i hovedsakelig kun profesjonelle godkjente vakter i tillegg til at flere mannskaper fra politiet er til stede. Området er i tillegg stort og oversiktlig hvor det er lett å finne frem og trekke seg litt vekk fra større mengder.

Det er verdt å nevne at vi ikke har hatt noen hendelser utover noen overtråkk (av litt for engasjerte tilskuere). Dette er vi veldig stolte av.

Ett av de viktigste tiltakene er å begrense publikummet. Det er derfor slik at 95 % av tilskuerne er våre egne deltakere av arrangementet. Det selges heller ikke billetter utennom arrangementet. Konserten er derfor en helt trygg arena - hvor våre deltakere kan få gode minner fra. Velkommen.

MAT OG BESPISNING

SUNN FROKOST

Vi fortsetter suksessen med frokost på overnattingsstedet for alle lag. Stresset med å stå unødvendig tidlig opp for å reise til frokost på en annen arena, er med det borte. Sammen med Tine kan vi tilby en næringsrik frokost med blant annet melk, juice, yoghurt og gode brødprodukter med ferskt pålegg.

NÆRINGSRIK MIDDAG

Vi legger ekstra vekst på at det som serveres skal være næringsrikt og sunt. Samtidig er det viktig at det skal falle i smak, uansett alder. Vi jobber derfor aktivt med å sette sammen en godt kombinert middagsrett i samarbeid med profesjonelle aktører.

Vi serverer middagen på flere steder. Da slipper man i de fleste tilfeller, å reise mellom kampene for å lade batteriene. I 2018 flytter vi middagen på DNB Merkur Arena enda nærmere slik at man slipper å gå rundt hele området.

SPESIALKOST

For de med ulike behov, vil det være gode alternativer til alle måltider. Vi fokuserer spesielt på gluten-, laktose-, egg- og hallalfrie alternativer. Det er ikke behov for å melde om dette i forkant, men vi er selvfølgelig åpne for eventuelle spørsmål rundt dette. Det vil i tillegg være god merking og informasjon på våre områder.

Utenfor frokost og middag vil det kunne være noe begrenset utvalg.