MAT OG DRIKKE

MAT OG DRIKKE

Næring er en viktig del av en håndballcup og med A SUPER cupkort er frokost og middag inkludert. For lag med B BASIC cupkort eller øvrige så er det mulig å kjøpe middagspass og/eller benytte seg av et variert tilbud på arenaene.

Næring er viktig under en håndballcup og med A SUPER er frokost og middag inkludert.

FROKOST

Frokost serveres på overnattingsstedet mellom klokken 06:30 og 09:30 lørdag, søndag og mandag. Med frokost på samme sted som laget overnatter slipper man å stå opp ekstra tidlig for å rekke en felles frokostarena. Vi kan tilby en god frokost med melk, juice, frukt og brødprodukter med ferskt pålegg.

MIDDAG

Middag serveres på Kongsten -og Merkur Arena mellom klokken 14 og 19 lørdag og søndag. Vi har som mål servere en godt komponert middag som faller i smak for både små -og store.

LUNSJ -OG KVELDSMAT

Det serveres ikke lunsj -eller kveldsmat i regi av Fredrikstad Cup. Til lunsj er det et godt tilbud på alle arenaer. Til kveldsmat er det flere som benytter de lokale mulighetene rundt overnattingsstedet.

SALG

Det er et godt tilbud av mat og drikke på Kongsten, Merkur -og Østsiden Arena. Her selges baguetter, frukt, nøtter, melkeprodukter, iskrem, paninier, hamburgere, pølser, pommes frites, snacks og drikke. På konserten er det salg av vann/brus/kaffe og enkel snacks.

SPESIALKOST

For deltakere med A SUPER tilbys følgende alternativer:

  • Fria brød til frokost. Fri for laktose, melkeprotein og gluten.
  • Middag er fri for gluten -og laktose (noe tilbehør har allergier).
  • Middag er tilpasset hallal og vegetar.

Utover dette vil det være noe begrenset utvalg:

  • Kuleis Lolipop (Fri for laktose og melk)
  • Hamburgerbrød (Fri for gluten)
  • Pommes frites (Fri for gluten - inget annet friteres)

Forbehold om tilgjengelighet og endringer. Ta kontakt med vertene på stedet siden allergivennlig mat ikke alltid står sammen med annen mat.