SAMFUNNS
ENGASJEMENT

Som et av Norges største idrettsarrangement, er Fredrikstad Cup i posisjon der vi kan bidra til en bedre verden. Vi kan selvsagt ikke redde kloden på egenhånd, men vi forsøker å gjøre noe for noen- som forhåpentligvis kan utgjøre en liten forskjell i en stor sammenheng. Under kan du se noen av prosjektene vi støtter.

I tillegg finner alle deltagertrøyer vi ikke deler ut under Fredrikstad Cup veien til Albania/Kosovo/Bosnia/Afrika gjennom lokale og nasjonale veldedighetsorganisasjoner og veldighetsprogram.

Ta kontakt om du ønsker å bidra, eller ønsker mer informasjon om prosjektene.


Team Rynkeby - God Morgon

Vi støtter Team Rynkeby som er et internasjonalt veldedighetssykkellag som hver sommer sykler til Paris for å samle inn penger til kreftsyke barn og deres familier.

Organisasjonen som ble stiftet i 2002 har siden oppstarten samlet inn utrolige 63 millioner kroner bare i Norge (722 millioner over hele verden).

Les mer om Team Rynkeby her: www.team-rynkeby.no

Karanba fra Wang Toppidrett

Vi støtter Wang Toppidrett, og deres årlige innsamlingsaksjon til inntekt for Karanba, et sosialt prosjekt i Rio de Janeiro, Brasil.

Med fotball som virkemiddel hjelper Karanba et stort antall barn og unge fra slumområdene med personlig utvikling, utdanning og utfoldelse.

Les mer om Karanba her: www.karanba.com

Miljøstiftelsen Elv & Hav

Vi støtter Miljøstiftelsen Elv og Hav som arbeider for et bedre miljø i elver og hav. Stiftelsens arbeid består av aktiviteter som renser opp og forhindrer ny forurensning, smat kunnskapsformidling og opplæring i hvordan forurensning kan forhindres.

Med andre ord; Miljøstiftelsen Elv og Hav arbeider for et bedre og mer bærekraftig miljø.

Les mer om Miljøstiftelsen Elv og Hav her: www.elvoghav.no