KAMPLEDERE

DOMMER

Fredrikstad Cup er avhengig av engasjerte og talentfulle dommere for å sikre at både små og store deltakere får en uforglemmelig opplevelse. Med nærmere 2000 kamper fordelt på 36 spilleflater, er behovet for dommere stort. Vi oppfordrer deg til å bli med og bidra til suksessen!

Fredrikstad Cup trenger engasjerte dommere for en uforglemmelig turnering! Bli med!"

MELD PÅ SOM DOMMER / DOMMERPAR

GENERELT

Fredrikstad Cup 2024 kastes i gang fra 18. til 20. mai i Fredrikstad, med noen kamper allerede fra 17. mai. Vi ønsker å gi våre kampledere de beste forutsetningene for å levere høy kvalitet og en unik opplevelse, på lik linje med våre deltakere.

For å sikre en minneverdig helg, legger vi opp til et godt sportslig og sosialt program, hvor du kan velge mellom Cup-Konserten eller en hyggelig dommeraften med quiz og mat.

TILBUD OG OPPLEGG

Alle dommere vil nyte godt av følgende fordeler:

  • Godtgjørelse for hver dømte kamp *
  • Eksklusiv cuptrøye og drikkeflaske for året
  • Eget hotell for tilreisende dommere
  • Sosiale og faglige arrangement for dommere
  • Møtepunkter på alle arenaer
  • Støtte og oppfølging fra vårt sportslige team

* Honorar utbetales til konto senest 10 virkedager etter turneringen.

REGISTRERING

For å bli en del av håndballfesten, kan man registrere seg via vår nettside. Etter innsendt registrering, vil vi foreta en utvelgelse basert på våre behov og tilgjengelig kapasitet.

Dommere som registrerer seg innen 1. februar, vil motta tilbakemelding innen 10. februar. Registreringer etter denne datoen vil bli behandlet og besvart fortløpende.

SPØRSMÅL

Ved eventuelle spørsmål, vennligst ta kontakt med vår Sportssjef, Lars T. Olsen, på e-post: lars(@)fredrikstadcup.no. Lars er ansvarlig for all kommunikasjon, ettersom han er ansatt, mens resten av teamet består av frivillige.