SPØRSMÅL OG SVAR

FAQ

Denne siden blir oppdatert fortløpende med nye spørsmål.
Finner du ikke det du leter etter kan du gjerne ta kontakt med oss.

Finner du ikke det du leter etter kan du gjerne ta kontakt med oss.

Før Avreise
Når er siste frist for å gjøre endringer på antall deltakere?
Det er mulig å legge til og trekke fra deltakere frem til 12. mai. Ved fratrekk frem til 12. mai refunderer vi 100 % av beløpet såfremt laget deltar. Det er mulig å legge til flere spillere også ved innsjekking, men ved fratrekk etter 12. mai refunderes kun beløpet ved fremvisning av legeerklæring (sykdom, skade etc.)
Når og hvor kommer kampoppsett, overnatting etc?
Vi har startet arbeidet med de ulike oppsettene nå som fristen for registrering av antall er ute. Arbeidet er komplisert og omfattende, og varer helt til vi har et oppsett vi mener er det beste. Erfaringsvis blir de ferdigstilt slik:
  • Skoletildeling, ca. 4 uker før håndballfesten.
  • Kampoppsett, ca 3-4 uker før håndballfesten.
  • Fangene på Fortet, ca 3 uker før håndballfesten.
  • Middagssted, ca 2 uker før håndballfesten.
  • Busstidene, ca 2 uker før håndballfesten.
Når de ulike oppsettene er klare vil vi sende ut en tekstmelding til alle kontaktpersoner og legge det ut på våre nettsider.
Når og hvor skal spillerliste sendes inn?
Navn over spillere, ledere og eventuelt øvrige overnattende skal legges inn på lagsiden innen 25. mai. Endringer kan gjøres ved innsjekking, men det MÅ gjøres før første kamp på Kongsten Arena.
Når og hvor skal trøyestørrelser sendes inn?
Lagleder blir tilsendt en lenke den 5. mai på epost hvor man får tilgang til en side for å legge inn trøyestørrelsene. Siste frist for innlevering er 15. mai.
Hvilke størrelser kan man velge mellom på trøyene?
Tilgjengelige størrelser er 140, 152, 164, XS, S, M, L, XL og XXL. Trøyene er sydd etter samme mål som 2016 - 2022. Vi har en total buffer på 10 %, men det er ikke sikkert vi har nok av alle størrelsene. Hvis flere vil ha de samme størrelsene, fordeler vi rettferdig mellom lagene.
Ved Ankomst
Når og hvor kan vi sjekke inn?
Innsjekking kan gjøres fra fredag klokken 09:00 til 01:00 og lørdag fra klokken 07:00 på Kongsten Arena. Alle lag må sjekke inn før første kamp og/eller overnattingsdøgn.
Kan det gjøres endringer på laglisten ved ankomst?
Ja. Men alle endringer må være gjort før første kamp.
Transport
Når og hvordan går bussene?
Reisetidene for 2023 ligger "her"
Er det et busstilbud på fredag?
Det er ikke satt opp faste bussruter på fredagen. Men vi har flere busser som står i beredskap ved behov. Bare ring oss på 40001722 på fredagen, så bistår vi.
Vi kommer med rutebuss eller tog - kan dere bistå?
Ja! Vi kan hente og levere dere kostnadsfritt på Fredrikstad rutebusstasjon eller Fredrikstad togstasjon. Men da vi vite om det på forhånd. Send en epost via våre kontaktsider med ankomst, avreisetidspunkt, antall og hvilket lag det gjelder.
Sport
Når er premieutdeling for de minste?
Alle de yngste fra 9 til 12 år får medalje -og diplom. Premiering er på scenen rett etter siste kamp på Kongsten Arena (for 9-11 år) og Merkur Arena (for 12 år). Husk å ta med ferdige utfylte diplomer og lever til ansvarlig ved scenen.
Hvem får premie i klassene 13 år - Senior?
I de eldste klassene med sluttspill (13 år til Senior) er det finalistene i A sluttspillet som får premie. Premieutdelingen er på scenen på Kongsten Arena rett etter finalen. I tillegg premieres vinner av B finalen på banen rett etter finalekampen.
Hva er kampreglemtet for turneringen?
Reglementet ligger på denne siden. Vi følger Norges Håndballforbund, region Øst med enkelte lokale tilpasninger.
Hvor lenge spilles de ulike kampene?
  • Alle kamper 9 til 11 - 1 x 15 minutter (Full bane)
  • Innledende 12 til 14 - 1 x 20 minutter
  • Sluttspill 13 til 14 - 2 x 12 minutter
  • Innledende 15 til Senior - 2 x 14 minutter
  • Sluttspill 15 til Senior - 2 x 14 minutter
Hvilket underlag er det på utebanene?
På Merkur -og Østsiden Arena er det kunstgress underlag. På Kongsten er det to baner (51/53) som har kunstgressunderlag, mens bane 52 har utendørs SportCourt underlag.
Hvilke sko kan benyttes på utebanene?
Vi anbefaler å bruke joggesko. Det kan ikke benyttes fotballsko med skru -eller metallknotter.
Overnatting
Hvilket bosted får vi tildelt?
Fordeling av bosted er klart og det ligger her.
Når kan vi sjekke inn på fredag?
Lag kan sjekke inn fra klokken 16:00 på alle skolene. Husk at én leder må sjekke inn laget i Kongstenhallen før første overnattingsdøgn.
Bespisning
Når og hvor serveres det frokost?
For de med SUPER-deltakerbånd så serveres det frokost på skolene mellom 06:30 og 09:30. Spør vertene på skolen om nærmere sted.
Når og hvor serveres det middag?
For de med SUPER-deltakerbånd så serveres det middag på Kongsten -eller Merkur Arena på lørdag fra 14-18:30. og på søndag fra 14-19. Hvor ditt lag skal spise blir tilpasset kampoppsettet og sendes ut nærmere.
Hva serveres det til middag?
Deltakerne våre elsker Tex-Mex! Derfor serverer vi Taco på lørdag og Fajitas på søndag, i samarbeid med Rema 1000.
Hvordan får vi adgang til middagen?
Alle med SUPER deltakerbånd får tilgang til middag ved fremvisning av deltakerbånd.
Vi har BASIC-deltakebånd, men ønsker middag?
Det kan bestilles middagsbilletter til kr. 125 per middag på lagsiden frem til 14.mai.
Serveres det lunsj -eller kveldsmat?
Det serveres ikke lunsj -eller kveldsmat i regi av oss. Til kveldsmat er det mange som benytter seg av de lokale mulighetene rundt skolen, mens til lunsj har vi et godt salgstilbud på alle arenaene.
Har dere tilbud til de med behov for spesialkost?
Vi tilby allergivennlige alternativer til alle måltider. Bare husk å ta kontakt med vertene på området så vil vi bistå. Mer informasjon om tilbudet er beskrevet her.
Kan vi betale med kontanter?
På våre utsalgssteder på Kongsten, Merkur og Østsiden Arena så kan det betales med kort og Vipps i kiosk og inngang. Det kan i tillegg betales med kontanter ved minst ett utsalgssted per arena. Øvrige arenaer og bosteder er det ikke Fredrikstad Cup som er vertskap og det er ulike betalingsmuligheter på de ulike stedene.
Priser
Hva koster det å se kampene?
Det selges dagspass i inngangen som gjelder ALLE arenaer HELE dagen. På fredag er det GRATIS, mens det de øvrige dagene koster kr. 100. Det er også GRATIS for barn under 16 år.
Hva koster det å parkere?
På Kongsten Arena koster det kr. 50 å parkere alle dager. Alle øvrige arenaer er gratis å parkere på.
Konsert
Når starter og slutter DNB Konserten?
Dørene åpner (ca) 18:30 og første artist går på scenen (ca) 19:30. Konserten er over (ca) 21:15. Årsaken til at det står ca tider er fordi det kan komme endringer. Se konsertsiden for mer informasjon.
Kan vi ha med drikke eller paraply på konserten?
Det er dessverre ikke tillatt med flasker eller paraplyer inn på området. Dette er på grunn av sikkerheten til alle tilstede. Husk regntøy ved regn! (Det selges også regnponcho til kr. 30 på konsertarenaen om det regner)
Hvilke artister går på scenen og når?
David Mokel er konferansier og artistene er Alessandra, Beathoven (Band), Capow x 2G, Hagle (Band), Henrik Oven, Hjorterud Alle, Hkeem (Band), Kudos, og TIX.
Hvordan kommer vi oss hjem etter konsert?
Det går busser fra konsertområdet til skolene etter konserten. Men vi gjør oppmerksom på at det er begrenset antall busser tilgjengelig i Fredrikstad og det er ikke mulig å få alle hjem på første forsøk. Det vil derfor bli både ventetid opp mot 1 time og litt trengsel. Har man derfor mulighet til alternativ transport så vil vi anbefale dette på det sterkeste.
Kan det kjøpes drikke inne på området?
Ja. Det selges drikke og enkel snacks inne på konsertområdet. Det kan benyttes Vipps, bankkort og kontant.
Kan vi bestille flere konsertbilletter?
Vi har desverre ikke flere ekstra billette til DNB Konserten til forelre og søsken. Siste mulighet var bestillingsfristen den 25. mars.
Annet
Er det dusjmuligheter på alle arenaer?
Ja. Det er dusjmuligheter både på inne -og utendørsarenaene. Husk at det er mange mennesker, så noe kø må påberegnes.