MAT OG DRIKKE

MAT OG DRIKKE

Næring er en viktig del av en håndballcup og med SUPER deltakerbånd er frokost og middag inkludert. For lag med BASIC eller øvrige så er det mulig å kjøpe middagspass og/eller benytte seg av et variert tilbud på arenaene.

Næring er viktig under en håndballcup og med SUPER er frokost og middag inkludert.

FROKOST

Frokost serveres på overnattingsstedet mellom klokken 06:30 og 09:30 lørdag, søndag og mandag. Med frokost på samme sted som laget overnatter slipper man å stå opp ekstra tidlig for å rekke en felles frokostarena. Vi kan tilby en god frokost med melk, juice, frukt og brødprodukter med ferskt pålegg.

MIDDAG

Middag serveres på Kongsten -og Merkur Arena lørdag fra 14-18:30 og søndag fra 14-19. Vi har som mål servere en godt komponert middag som faller i smak for både små -og store.

  • Lørdag: Taco med kjøttdeig av storfé.
  • Søndag: Fajita med kylling.

Middag på Kongsten Arena er på baksiden av hallen mot syd.
Middag på Merkur Arena er vest for bane 34 (mot Oslo).

Det er mange som velger å spise rett før konserten. Dette skaper en køer og forståelig nok smånervøse deltakere som er redd for å misse konserten. Vi anbefaler derfor å beregne god tid på lørdag ettermiddag på Kongsten, eller velge tidligere tidspunkt.

LUNSJ -OG KVELDSMAT

Det serveres ikke lunsj -eller kveldsmat i regi av Fredrikstad Cup. Til lunsj er det et godt tilbud på alle arenaer. Til kveldsmat er det flere som benytter de lokale mulighetene rundt overnattingsstedet.

SALG

Det er et godt tilbud av mat og drikke på Kongsten, Merkur -og Østsiden Arena. Her selges baguetter, frukt, nøtter, melkeprodukter, iskrem, paninier, hamburgere, pølser, pommes frites, snacks og drikke. På konserten er det salg av vann/brus/kaffe og enkel snacks.

SPESIALKOST

For deltakere med SUPER tilbys følgende alternativer:

  • * Wasa Glutenfri knekkebrød fri for alle allergener (spor av sesamfrø og melk) eller Fria Glutenfri Havrebrød fri for gluten, laktose, melkeprotein og egg (spor av egg)
  • Middag er fri for gluten -og laktose (noe tilbehør har allergier).
  • Vegetaralternativ til middag.

* Avhenger av tilgjengelighet på hver enkelt skole.

Utover dette vil det være noe begrenset utvalg:

  • Hamburgerbrød (Fri for gluten)
  • Pommes frites (Fri for gluten - inget annet friteres)

Forbehold om tilgjengelighet og endringer. Ta kontakt med vertene på stedet siden allergivennlig mat ikke alltid står sammen med annen mat.