PARKERING

KONGSTEN ARENA

Parkering ved Kongsten Arena er skiltet fra Gamlebykrysset. Det er parkering forbudt i alle sidegater. Følg skiltreguleringen for å unngå bot. Dagsprisen er kr. 50 og inkluderer shuttlebuss.

Se oversiktsbilde for parkering på Kongsten Arena.

Har du noen minutter til overs og vil oppleve både Gamlebyen og elvecruise. Da anbefaler vi å parkere på Tollbodplassen (gratis), ta byfergen over til Gamlebyen (gratis) og gå til Kongsten Arena (under 1000 meter).

MERKUR ARENA

Ved Merkur Arena er det begrensede parkeringsmuligheter. Her er det også parkering forbudt i de fleste gater. Følg skiltene! Vi kan anbefale å parkere noe unna (se "Sentrum"). Ved betalt parkering på Kongsten Arena følger gratis shuttlebuss til Merkur Arena.

Se oversiktsbilde for parkering på Merkur Arena.

ANDRE HALLER

Det er gratis og enkelt å parkere på alle øvrige spillesteder.

SENTRUM

I Fredrikstad kommune er det gratis å parkere mellom kl. 09 og 24 lørdag, søndag og mandag (helligdag) i Apenesfjellet og St. Hansfjellet. P-husene har døgnåpent.

Siden Merkur Arena har store plassutfordringer kan vi anbefale parkeringshuset i Apenesfjellet (1.7 km -) og i St.Hansfjellet (1.1 km gangavstand til Merkur Arena).

Les mer om Parkering i Fredrikstad Kommune her.

TRANSPORT

SHUTTLEBUSSER

Totalt er det nærmere 30 busser i sving i løpet av helgen. Shuttlebussene er delt opp i forskjellige ruter, med hyppige avganger. Kortfattet er avgangene på rutene følgende:

  • Mellom skole og hovedarena Kongsten - hvert ca 30. minutt.*
  • Mellom hovedarena Kongsten og øvrige arenaer - hvert ca 30. minutt.
  • Mellom hovedarena Kongsten og Merkur Arena / Østsiden Arena - hvert 10. minutt.
  • Alle busser er med utgangspunkt i spilletidene på hver enkelt arena.

* Det er ett lite opphold mellom skole og hovedarena midt på dagen.

Last ned avgangstider og bussruter her!

BUSS ETTER KONSERT

Det er forventet mange deltagere til den store konserten på lørdag kveld. Vi har dessverre ikke nok busser tilgjengelig til å få alle hjem på første forsøk. Vi skal selvfølgelig få alle trygt tilbake på skolen sin, men det må beregnes ventetid. Se mer på konsertsiden her.

GAMLEBY -OG BYFERGA

Fredrikstad har Norges råeste fergetilbud. Både Gamleby og Byferga går i trafikk gjennom Pinsen og er selvfølgelig helt gratis. I tillegg til å benyttes som fremkomstmiddel er den i seg selv en fantastisk Opplevelse opp langs ælva.

Her finner du mer informasjon og tidstabell

ANNEN KOLLEKTIVTRAFIKK

Om man ønsker en tur utenfor cupområdet så kan man benytte byens busstilbud. Disse er derimot ikke gratis, men kan allikevel være et godt alternativ. Skal man til sentrum kan man hoppe på hvilken som helst buss ved brohodet ved Kongstenhallen.

Her finner du linjekart og tidstabell. Du kan også søke med fra / til adresse her.