TRANSPORT

SHUTTLEBUSSER

Totalt er det nærmere 30 busser i sving i løpet av helgen. Shuttlebussene er delt opp i forskjellige ruter, med hyppige avganger. Kortfattet er avgangene på rutene følgende:

  • Mellom skole og hovedarena Kongsten - hvert ca 30. minutt.*
  • Mellom hovedarena Kongsten og øvrige arenaer - hvert ca 30. minutt.
  • Mellom hovedarena Kongsten og Merkur Arena / Østsiden Arena - hvert 10. minutt.
  • Alle busser er med utgangspunkt i spilletidene på hver enkelt arena.

* Det er ett lite opphold i transporten mellom skole og hovedarena midt på dagen grunnet begrensninger.

De konkrete tidene og rutene finner du her.

Angående konserten: Det er forventet mange deltagere til konserten på lørdag kveld. Vi har dessverre ikke nok busser til å få alle hjem på første forsøk. Men. Vi skal selvfølgelig få alle trygt tilbake på skolen sin, bare vær forberedt på noe ventetid.

GAMLEBY -OG BYFERGA

Fredrikstad har kanskje Norges råeste fergetilbud. Både Gamleby og Byferga går i trafikk gjennom Pinsen, og er selvfølgelig helt gratis. I tillegg til å benyttes som fremkomstmiddel er den i seg selv en fantastisk Opplevelse opp langs ælva.

Her finner du mer informasjon og tidstabell

ANNEN KOLLEKTIVTRAFIKK

Om man ønsker en tur for eksempel til Sentrum eller andre steder, så kan også byens mange gode kollektivruter benyttes. Disse er derimot ikke gratis, som vårt eget tilbud, men kan allikevel være ett godt alternativ.

Rutetider og informasjon finnes her. Skal man til sentrum kan man hoppe på hvilken som helst buss ved brohodet ved Kongstenhallen.

PARKERING

KONGSTEN

Parkering foregår i innkjørselen til Torsnesveien i krysset ved Gamlebyen. Det er parkering forbudt på alle sidegater og disse er skiltet. Skiltene må følges for å unngå bøter og borttauing. Parkering koster 50,- og inkluderer busstransport.

Se ovesiktsbilde av parkering på Kongsten.

MERKUR

På Merkur er det ingen arrangert parkering og begrensede parkeringsmuligheter. Flere av sidegatene er også merket med forbudt skilt. Følg skiltene! Vi kan også anbefale å parkere noe unna (se avsnitt "Sentrum").

For de som parkerer på Kongsten Arena følger det med gratis shuttlebuss til Merkur Arena.

Se ovesiktsbilde av parkering på Merkur.

ANDRE HALLER

Det er gode parkeringsmuligheter på alle våre øvrige arenaer i direkte tilknytting til hallen. Her er det fri parkering.

I SENTRUM

I Fredrikstad kommune er det gratis å parkere mellom kl. 09 og 24 lørdag, søndag og mandag (helligdag) i Apenesfjellet, St. Hansfjellet og Stadion p-hus. I Cityterminalen p-hus (Torvbyen over Mega) er det gratis parkering i pinsehelgen fra lørdag kl. 09. P-husene har døgnåpent.

Siden Merkurområdet har store plassutfordringer kan vi anbefale både parkeringshusene på Fredrikstad stadion og i St.Hansfjellet. Begge er kun 1.1 - 1.3 km gåavstand unna arenaen.

Se mer om Parkering i Fredrikstad Kommune her.