SIKKERHET

GENERELT OG SANITET

Det er viktig for oss at håndballfesten foregår i trygge rammer og omgivelser. Vi har derfor ett svært godt samarbeid med bl.a. Politiet, Brannvesenet, helsevesenet og Fredrikstad Kommune slik at alle våre deltagere skal ha en god Opplevelse til enhver tid.

Vi har Røde Kors baser på alle de største arenaene Kongsten, Merkur og Østsiden med ambulanse og hjelpemannskap. Det er også tilkallende lege på vakt hele arrangementet på vår hovedarena Kongsten, slik at man får raskere akutt behandling.

Vil du nå vakthavende på Røde Kors under arrangementet? Ring 97 577 157.

OVERNATTINGSSTEDENE

På alle skoler har vi bemaninning til enhver tid, også på nattestid. Det er med det alltid mannskap til stede for å bistå om det skulle være noe. I tillegg har vi ett profesjonellt vaktselskap som kan bistå ved ekstra behov.

Forøvrig har vi en god dialog med (og ett sett med krav fra) Fredrikstad Brannvesen og eier av byggene (de fleste er Fredrikstad Kommune) i forhold til brannsikring, brannkoridorer og brannvarslere.

DNB KONSERTEN - KONGSTEN NIGHT

Kongsten Night er uten tvil den største aktiviteten vi har. Det er her det samles flest deltakere på ett sted. Totalt 7000-9000 barn og unge i alle aldere koser seg i idylliske omgivelser. Konserten er rett og slett en fantastisk Opplevelse!

Med så mange samlet på ett sted er allikevel sikkerhet ett viktig tema. Vi har derfor en svært god dialog og gjevnlige møter før arrangementet med de ulike nødetatene generelt og politiet spesielt. Vi benytter i hovedsakelig kun profesjonelle godkjente vakter i tillegg til at flere mannskaper fra politiet er til stede. Området er stort og oversiktlig hvor det er lett å finne frem og trekke seg litt vekk fra større mengder.

Det er verdt å nevne at vi ikke har hatt noen hendelser utover noen overtråkk (av litt for engasjerte tilskuere). Dette er vi veldig stolte av.

Ett av de viktigste tiltakene er å begrense publikummet. Det er derfor slik at 95 % av tilskuerne er våre egne deltakere av arrangementet.