SPØRSMÅL OG SVAR

FAQ

Denne siden blir oppdatert fortløpende med nye spørsmål.
Finner du ikke det du leter etter kan du gjerne ta kontakt med oss.

Finner du ikke det du leter etter kan du gjerne ta kontakt med oss.

Før Avreise
Når er siste frist for å gjøre endringer på antall deltakere?
Det er mulig å legge til og trekke fra deltakere frem til 20. mai. Ved fratrekk frem til 20. mai refunderer vi 100 % av beløpet såfremt laget deltar. Det er mulig å legge til flere deltakere også ved innsjekking, men ved fratrekk etter 20. mai refunderes kun beløpet ved fremvisning av legeerklæring (sykdom, skade etc.)
Når og hvor kommer kampoppsett, skoletildeling etc?
Arbeidet med de ulike oppsettene startet i Påsken og varer helt til vi har et oppsett vi mener er det beste. Erfaringsvis blir de ferdigstilt slik:
  • Skoletildeling, ca. 4 uker før håndballfesten.
  • Kampoppsett, ca 3-4 uker før håndballfesten.
  • Fangene på Fortet, ca 3 uker før håndballfesten.
  • Middagssted, ca 2 uker før håndballfesten.
  • Busstidene, ca 2 uker før håndballfesten.
Når de ulike oppsettene er klare vil vi sende ut en tekstmelding til alle kontaktpersoner og legge det ut på våre nettsider.
Når og hvor skal spillerliste sendes inn?
Navn over spillere, ledere og eventuelt øvrige overnattende skal legges inn på lagsiden innen den 2. juni. Det er mulig å gjøre endringer etter dette, men da må det gjøres ved innsjekking før første kamp.
Når og hvor skal trøyestørrelser sendes inn?
Lagleder blir tilsendt en lenke senest den 23. mai på epost hvor man får tilgang til en side for å legge inn trøyestørrelsene. Siste frist for innlevering er 29. mai.
Hvilke størrelser kan man velge mellom på trøyene?
Tilgjengelige størrelser er XXXS, XXS, XS, S, M, L, XL og XXL. Trøyene er sydd etter samme mål som 2016 - 2019.
Ved Ankomst
Når og hvor kan vi sjekke inn?
Innsjekking kan gjøres fra fredag klokken 12 til midnatt på Kongsten Arena. Alle lag må sjekke inn før første kamp og/eller overnattingsdøgn.
Transport
Når og hvordan går bussene?
Busstidene finner du "Bussoppsett 2022"
Er det et busstilbud på fredag?
Det er ikke satt opp faste bussruter på fredagen. Men vi har flere busser som står i beredskap ved behov. Bare ring oss på 40001722 på fredagen, så bistår vi.
Vi kommer med rutebuss eller tog - kan dere bistå?
Ja! Vi kan hente og levere dere kostnadsfritt på Fredrikstad rutebusstasjon eller Fredrikstad togstasjon. Men da vi vite om det på forhånd. Send en epost via våre kontaktsider med ankomst, avreisetidspunkt, antall og hvilket lag det gjelder.
Sport
Når er premieutdeling for de minste?
Alle de yngste fra 9 til 12 år får medalje -og diplom. Premiering er rett etter siste kamp på scenen på Kongsten Arena (for 9-11 år) og Merkur Arena (for 12 år). Husk å ta med ferdige utfylte diplomer og lever til ansvarlig ved scenen.
Hvem får premie i klassene 13 år - Senior?
I de eldste klassene med sluttspill (13 år til Senior) er det finalistene i A sluttspillet som får premie. Denne foregår på scenen på Kongsten Arena rett etter finalen. I tillegg premieres vinner av B finalen på banen rett etter kampen.
Hva er kampreglemtet for turneringen?
Reglementet ligger på denne siden. Husk at dette kan endres helt frem til første kamp.
Hvor lenge spilles de ulike kampene?
  • Alle kamper 9 til 11 - 1 x 15 minutter (Full bane)
  • Innledende 12 til 14 - 1 x 20 minutter
  • Sluttspill 13 til 14 - 2 x 12 minutter
  • Innledende 15 til Senior - 2 x 14 minutter
  • Sluttspill 15 til Senior - 2 x 14 minutter
Hvilket underlag er det på utebanene?
På Merkur -og Østsiden Arena er det kunstgress underlag. På Kongsten er det to baner (51/53) som har kunstgressunderlag, mens bane 52 har utendørs SportCourt underlag.
Hvilke sko kan benyttes på utebanene?
Vi anbefaler å bruke joggesko. Det kan ikke benyttes fotballsko med skru -eller metallknotter.
Overnatting
Hvilken skole skal vi bo på?
Du kan se hvor ditt lag skal overnatte og hvilket rom dere har fått tildelt i "Overnattingsoppsettet 2022"
Kan vi få et grupperom?
Vi har forsøkt å tilpasse alle ønsker som har kommet inn i forkant. Dessverre er nå alle rom låst og sendt over til skolene. Vi kan derfor ikke ordne et grupperom nå dessverre. Ta kontakt med skolevaktene ved ankomst for å prøve å finne en løsning.
Når kan vi sjekke inn på fredag?
Lag kan sjekke inn fra klokken 16:00 på alle skolene. Husk at én leder må sjekke inn laget i Kongstenhallen før første overnattingsdøgn.
Bespisning
Når og hvor serveres det frokost?
For de med A kort så serveres det frokost på skolene mellom 06:30 og 09:30. Spør vertene på skolen om nærmere sted.
Når og hvor serveres det middag?
For de med A kort så serveres det middag på enten Kongsten -eller Merkur Arena mellom 14:00 og 19:00. Hvor ditt lag skal spise blir tilpasset kampoppsettet og sendt ut når dette er klart.
Hva serveres det til middag?
På lørdag serveres det vår superpopulære Taco. På søndag severes kylling, grønnsaks -og risblanding.
Hvordan får vi adgang til middagen?
Det deles ut lagposer ved innsjekking. I denne ligger det blant annet middagsbilletter (poletter) som må medbringes til middagen.
Vi har B kort, men ønsker middag?
Det kan bestilles middagsbilletter til kr. 100 per middag på lagsiden (frem til 20. mai) eller ved innsjekking.
Serveres det lunsj -eller kveldsmat?
Det serveres ikke lunsj -eller kveldsmat i regi av oss. Til kveldsmat er det mange som benytter seg av de lokale mulighetene rundt skolen, mens til lunsj har vi et godt salgstilbud på alle arenaene.
Har dere tilbud til de med behov for spesialkost?
Vi tilby allergivennlige alternativer til alle måltider. Bare husk å ta kontakt med vertene på området så vil vi bistå. Mer informasjon om tilbudet er beskrevet her.
Priser
Hva koster det å se kampene?
Det selges dagspass i inngangen som gjelder ALLE arenaer HELE dagen. På fredag er det GRATIS, mens det de øvrige dagene koster kr. 100. Det er også GRATIS for barn under 16 år.
Hva koster det å parkere?
På Kongsten Arena koster det kr. 30 å parkere på fredag og kr. 50 å parkere lørdag, søndag og mandag. Alle øvrige arenaer er gratis å parkere på.
Konsert
Når starter - og hvor lenge varer konserten?
Dørene åpner (ca) 18:45 og første artist går på scenen (ca) 19:35. Konserten er over (ca) 21:20. Årsaken til at det står ca tider er fordi det kan komme endringer. Se konsertsiden for mer informasjon.
Kan vi ha med drikke, paraply eller annet på konserten?
Det er dessverre ikke tillatt med flasker eller paraplyer inn på området. Dette er på grunn av sikkerheten til alle tilstede. Husk regntøy ved regn! (Det selges også regnponcho til kr. 30 på konsertarenaen om det regner)
Hvilke artister går på scenen og når?
Alle artistene er lagt ut på konsertsiden. Når de ulike artistene skal spille vil ikke legges ut i forkant utover at TIX går sist på scenen. Første artist går på scenen klokken 19:30 og konserten er over klokken 21:15.
Hvordan kommer vi oss hjem etter konsert?
Det går busser fra konsertområdet til skolene etter konserten. Men vi gjør oppmerksom på at det er begrenset antall busser tilgjengelig i Fredrikstad og det er ikke mulig å få alle hjem på første forsøk. Det vil derfor bli både ventetid og litt trengsel. Har man derfor mulighet til alternativ transport så vil vi anbefale dette på det sterkeste.
Kan vi bestille flere konsertbilletter?
Det er dessverre tomt for konsertbilletter til foreldre og søsken. Billettene forsvant ved bestillingsfristen den 25. mars.
Hva koster konsertbillettene?
Det er dessverre tomt for konsertbilletter til foreldre og søsken. Billettene forsvant ved bestillingsfristen den 25. mars.
Annet
Er det dusjmuligheter på alle arenaer?
Ja. Det er dusjmuligheter både på inne -og utendørsarenaene. Husk at det er mange mennesker, så noe kø må påberegnes.
Vi oppdaterer nå sidene for 2023. Noe info kan derfor være utdatert. Påmelding åpner 5. oktober 18:00!