BLI MED PÅ HÅNDBALLFESTEN!

I 2018 arrangerer vi igjen Norges største håndballfest. Presis kl. 18.00 på onsdag, den 22. november legger vi ut 720 plasser til håndballfesten. Ønsker du en av plassene er det viktig å være tidlig ute. I 2017 meldte over 600 lag interesse de første minuttene og de fleste klassene ble fylt på kort tid.

NB! Påmeldingsløsningen i 2017 blir noe anderledes. Vi vil forsøke å gjøre den enda mer rettferdig for de som ønsker en plass. Følg med fremover for mer informasjon. Legg eventuelt igjen din epost under på "Opprett varsel" så får du mer informasjon.

FÅ MER INFORMASJOM OG PÅMINNELSE OM PÅMELDING
FÅ MER INFO OG VARSEL
NOEN SPØRSMÅL VI OFTE FÅR
OFTE SPØRSMÅL
Hvor finner jeg vilkårene for påmelding?
Vi anbefaler å lese reglementet og vilkår for påmelding. Denne finner du her. Da slipper du å bruke tid på dette ved påmelding.
Hvilke frister er det viktig å huske?
Når laget har fått plass er følgende frister viktige å huske:
  • 7. dager etter påmelding - Frist for påmeldingsavgift.
  • 15. mars - Frist for å bestille Cupkort.
  • 20. mars - Frist for å betale bestillingen.
  • 10. mai - Frist for å legge inn spillernavn.
Hvilken informasjon trenger vi ved påmelding?
Ved første påmelding har vi kun behov for helt enkel informasjon. Mer informasjon legges inn senere. Se full fremgangsmåte her..
  • Klubbnavn
  • Kontaktperson, telefon og epost.
  • Ønsket kategori, overnatting eller ikke.
  • Antall lag i hver klasse.
Må vi vite antall deltagere ved påmelding?
Nei. Vi har ikke behov for antallet deltagere ved påmelding. Dette legger dere selv inn ved en senere anledning, senest den 10. mars.
Hvilken kategori skal vi velge?
Man kan velge mellom 2 pakker, enten A som inneholder overnatting og frokost/middag eller B for de som ordner selv / lokale. Se mer informasjon om de ulike pakkene her
Hvor mange plasser er det i 2018?
Det vil i første om gang legges ut 720 eksklusive plasser til Fredrikstad Cup. Dette er 20 plasser flere enn i 2017. Disse er fordelt på alle alderstrinn. Husk at det i 2017 var mange lag som dessverre ikke fikk plass. Årsaken til at vi velger å ikke ha flere plasser, er for å bevare kvaliteten.
Hva er sansynligheten for at vi får plass?
Vi ønsker selvfølgelig at alle skal få plass! Det er derimot rift om plassene i mange av klassene. Vi kan derfor ikke garantere noen plass før vi har fått gjennomgått alle påmeldingene.

Vi vil derimot i år lage en ny påmeldingssløsning, som vi håper skal være enda enklere og mer rettferdig for alle lag som ønsker å få plass. Følg med videre for mer informasjon.
Når vil vi høre fra dere?
Vi vil høre fra oss innen 48 timer etter påmelding. Skulle det ta veldig mye lengre tid, så ta gjerne kontakt med oss så skal vi se hva som har skjedd med påmeldingen.
Vi fikk ikke plass! Hva skal vi gjøre?
Vi ber om forståelse for at etterspørselen etter Norges største håndballfest er enorm! Allikevel er det ikke helt “kjørt”. Det er stadig endringer blant lagene som melder seg på, spesielt frem til 1. februar. Vi anbefaler derfor å ta plassen på venteliste slik at vi kan ta kontakt med deg ved endringer. Det er også slik at det vil legges ut “resteplasser” når alle klassene er fullt opp. Dette er plasser på skoler som ikke har busstransport direkte til hovedarenaen. Disse sendes ut til alle lag som er på venteliste.
Hvorfor tar dere ikke inn flere?
Vi har valgt å kun gi plass til 720 lag i år. Dette er fordi vi ønsker å tilby en best mulig kvalitet. Samtidig har vi utfordringer på banekapasitet. Vi jobber dermed med å ordne dette slik at vi i 2018 kan tilby mange flere lag plass, uten at det går utover nærheten. Får dere derfor ikke plass, prøv veldig gjerne igjen neste år!
Vi fikk plass! Må vi betale med en gang?
Vi vil sende deg en faktura for påmeldingsavgiften og en for cupkortene. Sistnevnte har ikke forfall før 20. mars 2017, mens påmeldingsavgiften må betales snarest.
Hvordan betaler vi?
Betaling gjøres til 1000 11 93371. Husk å bruke KID nummer som står angitt på faktura. Faktura finner du både på “din side” på påmeldingsløsningen under aktuell lag og i bekreftelses epost.
Jeg har noen flere spørsmål?
Ingen problem. Du kan se flere slike spørsmål som dette med svar eller ta kontakt med oss direkte på kontaktsiden vår.